Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@alilka oki ved ja sa nehadam.. Ale kolko zien tak otehotnelo.. To je jedno mojla ja uz nikdy asi neotehotniem.. Ach 😢
@tonjadabik2 musi byt ovulacia. Skus trochu postudovat. Ovulacia je uvolnenie zreleho vajicka,ktore je nasledne oplodnene,bez vajicka nemoze nastat otehotnenie. Ovulacia vsak moze byt v roznom case pocas cyklu,tesne po ms,tesne pred ms a u maleho percenta aj pocas ms.
@tamarka9 A prisla.. v predstihu dnes 😀😀
@myskahryzka no do kelu...a ako dlho skusate?
@tamarka9 sal budem merat a uvidim kedy ovu..aj oed u mam mat az v juli.. Ja viem nemusis mi to pisat ja nemam 12 rokov.. Uz mam odrodene vies.. Taze ja ak
@tonjadabik2 ahoj, mrzi ma, ze mrcha prisla..ale podla tvojich teplot a grafu nemas cyklus uplne v poriadku, zasla by som k dr, nech ta pozrie. Prip.folikulometria v case, kedy si myslis, ze mas ovulaciu..nech to potvrdi..a mozno aj krvne testy nie su odveci, so stit.zlazou nemas problemy?
@tonjadabik2 teraz pozeram, ze uz mas 4 deti...wau, super. Tie isli bez sledovania sa? Kolko sa teraz snazite?
@tonjadabik2 ako nehnevaj sa,ale tvoje otazky casto zneju,ze sa nevyznas. Pred chvilou si pisala,ze ovulacia nemusi byt aby si mohla otehotniet! Ved to je zaklad! Nie je blbe,ked to nevies,nie kazda sa vyzna v tomto smere,kedze kazdy vynikame v niecom inom. Ale ty vzdy polozis otazku,kocky ti na nu odpovedia a ty na to VZDY reagujes ze toto uz vies a nemusia sa poucovat. Takze bud ti je blbe,ze ta niekto poucuje a ze nieco nevies (co vobec nemusi byt,lebo cloveka nova infirmacia vzdy len obohati a nema sa za co hanbit ked sa opyta),alebo davas tieto divne otazky schvalne.
@misdan co ie ta folikumetria??? My pen skusame takze to neberiem tak vazne..uz mame deticky niesme bezdetni..nerobim si z toho tazku hlavu...
@misdan hej bez sledovania a bez problemov..teraz teraz 5 mesiac ale to je v pohode vzdy sme tak do polroka otehotneli taze som kludna.
@tonjadabik2 folikulometria. Gynekolog ti urobi sono a zmeria velkost folikulov na vajecnikoch, urci dominantny folikul, a cas kedy cca praskne, takze zena vie kedy a z ktoreho vajecnika bude ovulovat..chodi sa viackrat. Prasknutie sa moze podporit aj pregnylom (injekcia).
Nehnevaj sa, ale neverim ti, ze si z toho nerobis tazku hlavu, ved sem casto pises, pytas sa atd.
@tamarka9 noeje to schvalne.. Ach to ma mrzi..ze cam tu vadim
@tonjadabik2 tak potom dobre, tak uz len cakat a teda kasli na sledovanie sa. Drzim palce, ahoj
@misdan tak ano..lebo sme este zatuzili po babetku tak preto.. Viem ze ovulujem aj vajicka sa tvoria sak mame deticky len sa asi neujalo no.. Sme sklamani ale skusame dalej vies..
@tonjadabik2 pri synovi si pisala ze si meravala teplotu, ale ze muzovi to vadilo,tak ze na tajnasa si musela. No vies my si pamatame co pises,nemame s tym problem. Kazda je tu vitana,ale mne sa zda,ze bud si obcas vymyslas,alebo neviem co. A nepis ze si nerobis tazku hlavu,casto sa stazujes ze ako by si mic chcela atd. A to je v poriadku,je to normalne,chceme sa podporovat,ale cestne...
Dnes ziadne // ?😒
@tonjadabik2 ale ty sama vytvaras toto dusno okolo seba,lebo raz pises A a raz B. Mam z toho pocit,ze sa snazis uputat pozornost a tak obcas nieco dokreslis tak ako to v skutocnosti nie je a potom sa do toho zamotas. A hanbis sa priznat ze niecomu nerozumies. Co vobec nemusis,vsak na to je firum,kazda tu denne davame otazky,ale neurazame sa potom za odpivede v style ze nemam 12 rokov. Tak sa skus nad tym zamysliet.
Ach babule prišlo dusno aj sem..😉 ale nečudujem sa,ja som sa po poslednom momente musela zdržať príspevkov,lebo by som už asi vybuchla..😁
@tamarka9 ale veď áno,ja nič proti pytaniu sa ale prepáč ozaj mi už príde silné kade keď žena čo má 4zdrave deti tu neustále vyfnukuje ako sa im už nepodarí,že nikdy už nebudú mať a bla bla..a že neviem poriadne čo je ms??no akoze toto myslí vážne???panejane som toho nie toľko prežila a dieťa ani jedno a nefnukam toľko čo ona..
@misdan dakujem si zlata hej iz nato kaslem je to na psychiku..vzdy sa podari ked necakas..
@tamarka9 ok ano merala som ano muzovi vadilo potom spm s tym prestala a na dalsi mesiac sme uz boli tehotni.. Tak jasne ze ma to trapi..
@tamarka9 nevvytvaram ved vy ste sa tu do mba pustili vsetky ved vam nic nerobim..
@alilka ako prepac ia tu fnukam???? Ta si kto ze ma ides urazat????? O co si dovolujes??? Ja mam aspon deti. Chcela som mat kamosky a ty takto? Nikoho tu neurazam nikonu nic nerobim a to ze sa nam nedari..no a co???? Si neprajem aby si ma urazala jasne????
@tonjadabik2 no asi sme sa pre nic za nic do teba nepustili. Vsimli sme si tvoje spravanie viacere. Precitaj si poriadne posledne prispevky,ktore som ti adresovala a zamysli sa,ci to tak ozaj nie je,lebo my to tu tak vnimame.
@tamarka9 nerobim si z vas dobry den!!! Vzd hovorim pravdu!!! Chcela som len poradit a povzbudit nic viac.. Som preto zla??? Ja do vad neskacem ze sa vam nedari a neurazam nikoho a neohovaram.. Mrzi ma ze ma nemate radi..nebudem tu zavadzat..opustim vas..
@tonjadabik2 ja ťa neurazam..uklidni sa..vyslovila som svoj názor..nič menej ani viac..neviem čo si chcela povedať tým že ty "máš aspoň deti" ale je to od teba ozaj blbé..troška si vstup do svadomia..
@tamarka9 Ako sa to vezme. Vratane tehotenstva, potratu a pauzy po nom su to dva roky.
@tonjadabik2 kludne sa mozes urazit a odist. Na mojich prispevkoch tebe nie je nic urazlive,prave naopak navadzam na to,ze si tu chceme vsetky pomahat a ze nam to voci tebe nejde,lebo casto mame pocit,ze si vymyslas. Mozme sa mylit samozrejme,ale potom kopu informacii asi nepovies a tym padom nam to nedava zmyslel. A to ze sa na nieco pytas a potom urazene odpovies ze ti to nereba vysvetlovat,tak to som zazila minimalne 3x na vlastnej kozi a ver mi,ze z otazky bolo jasne,ze netusis o com hovoris. Cize bud si si vymyslela ze to nevies,alebo sa potom hanbis priznat ze to nevies. Nie si zla a nevadi ze tuzis po babu. Pre to sme tu vsetky a budeme radi ked aj ty. Ale musis uznat,ze niekde v komunikacii je chyba...

@tonjadabik2 menštruácia je že sa neoplodnene vajíčko s vystelkou maternice vyplavujú von z tela ženy pomocou krvi 😁