Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@myskahryzka hm no v 5tt by som mala byt,19dpo. A tebe sa ako dari?
@tamarka9 mne sa zdá že silnie držím palce nech to vinde ako má 👏🤰😉
@tamarka9 Ja v nedelu cakam, resp. necakam ms.
@honeybuney ahojky...ja som dnes 3 DPO, tak uvidíme či z toho niečo bude, keďže mi nefunguje ľavý vaječník :(
@slniecko527 juj moja a ako ti zistili že lavy vaječník nefunguje? Si bola na folikulometrii? Dúfam že ten pravý bude fungovať "aj" za ľavý. Drž sa a dajte vedieť.
Baby, mam brutálne bolesti v krížoch.. Povedala by som ze ešte silnejšie než pri ms.. A to svetlo ružové špinenie som teraz večer spozorovala zas.. Myslíte že by sa mi mohla spustiť ms skôr než obvykle? O 6dni skôr?užívam ten duphaston a tam píšu niečo o zmene cyklu :/ no doteraz ms chodila vždy ako hodinky..aj minulý mesiac som už brala ten duphaston a ms prišla tak ako keď som ho nebrala.. Ak nie, tak čo tie bolesti? Poradíte niektora? Vďaka
mozno to je uhniezdenie
@honeybuney mozno to je uhniezdenie
@ikonica aj ja som si to ráno myslela keď som videla to mini špinenie ružovej farby, ale teraz neviem. Mam fakt strašne bolesti v tých krížoch, a už aj v podbrušku, akoby mala byť ms. Ale vždy mám ms až na 26-27den cyklu. Už asi rok..ze by uhniezdenie bolelo(?)
@ikonica teraz som 21DC. Na MS sa mi to zdá strasne skoro.. Dufam silno ze mi ten duphaston nerozhadzal cyklus alebo co.. Ja už neviem..
@honeybuney mna pobolievalo podbrusko... take pichanie.... trvalo to mozno... no uz nepamatam... aj niekolko hodin.. na nohavickach len mala kvapka... aspon ja si myslim ze viem kedy sa uhniezdovalo.. ale mozno to nebolo vtedy... q mozno ti dovca porobila nieco s cyklom.. aj to je mozne... ved uvidis o par dni... kedy cakas mrchu? 22.6?
@ikonica áno 22.6 a presne cítim to co si popísala. Ja dokonca ani na nohavičkach nemám nič, len keď sa utieram.. Tiež mi napadlo ze možno dovolenka a cestovanie by to teoreticky mohlo spôsobiť ale zas v januári sme tiež cestovali na Kapverdy a ms prišla na cas.. Teraz sú tie bolesti už miernejšie ale ešte cítim.. No uvidíme.. Inak, tvoje slova som si vtedy pred dovolenkou úplne vzala k srdcu a neviem ci si čítala môj príspevok po návrate ale vôbec sme nič okolo babu neriešili, netestovala som, nasledovala som BT, ovu nič, vôbec. Len mi Dr potvrdil ze ovu bola, nechápem ako, po rade anovulacnych cyklov, ale bola. Bez akýchkoľvek liekov. A na dofcu som šla s dvoma cystami a jedným dominantným folikulom a po dofci na sone nič, úplne ideálny nález.. Veľmi ti ďakujem, mna teší už dobrý zdravotný stav bez cyst!! :* a uz len dúfať ze toto je uhniezdnovanie 🙏
som rada, ze sa ti podarilo vypnut... ja som sa os ms tiez snazila byt v móde " nic neriesim, bude co bude" ale cez ovu to na mna dolahlo a zas som skusala tie poondiate ovulacne testy... asi ich vysmarim do kosa 🙂
@honeybuney
drzim paluchy, nech ti ms nedojde ;)
@ikonica ďakujem, dam vedieť.. Teraz už bolesti nemám, len také mierne tlaky alebo ako to povedať. Tiež držím palce!!
@sonazitnanova dakujem,nejako som schaosila,cakala som omnoho viac vyraznu ciarku
@honeybuney mna tiez napadlo uhniezdovanie ☺
@tonjadabik2 hm no nevidim tam nic,ty na zivo vidis nieco?
@myskahryzka no tak to uz je tiez za dverami. Aj ides skusit v nedelu testovat?
@tamarka9 Nie. Ak bude meskat, tak v utorok asi otestujem. Mavam sem tam aj 28 dnovy, tak pockam do 29dc. Vtedy uz bude snad vysledok doveryhodny. Ja som teraz len cca 10dpo.
@tamarka9 dobre si videla..prisla vecer pani ms..ach
@myskahryzka aha jasne,dobry postup. Tak drzim paste,nech nech nic nepride 😉
@tonjadabik2 mrcha hnusna...ale aspon dlho nemeskala..
@tamarka9 hej presne ale vobec som ju necakala i pobiem teplota vysoka hmm take prepadove komando mi spravila..ale nevadi..haha 😅 inak da sa otehotniet aj cez ms??? 😀 ?
@tonjadabik2 ano da ale musela by si mat vtedy ovulaciu,co je velmi male percento pravdepodobnosti.
@tamarka9 ale da sa.. Nemusi byt ovulka..doktori odporucaju prave cez ms..tim ktorim sa nedari..som citala teraz. Vyskusame uvidime.
@tonjadabik2 ovulka musi byť veď čo by potom spermie oplodnili keby tam vajko nebolo?😁😁
@alilka ale preco je ms?.. Prave preto sa to da..

@tamarka9 tiez vidim, ze zosilnela..drzim palce aj dalej ;)