Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
Naco sa tu rozculujete? Myslim ze niekto si tu z tohto fora robi srandu a ibs vas provokuje.....sme vo virtualnej realite kde moze byt mnozstvo psychosov.....myslim ze takto sa zena so styrmi detmi nechova.....a vymysliet si tu pocet deti asi tiez neni problem......takze nerieste tu chuderu......mozno potrebuje aj inu pomoc....
Kocky ale tak toto vobec nevyzera dobre. Ciarka vobec nezosilnela,naopak je kusok slabsia. Test som robila dnes rano,predtym v piatok rano. A celkovo na to ze mi tyzden meska je velmi slaba ☹ baby ale ja som z toho hotova,to vazne 4. potrat? Neviem vobec co robit,ci len cakat kedy dorazi ms,ci ist lekarke,akoze cele zle 😪
Prva foto test v piatok. Druha foto test dnes. Tetia foto hore test piatok dole dnesny ☹
Dievčatá som tu v skupine nová, chcela by som trochu pomôcť. S manželom sa snažíme vyše pól roka a stále nič. Užívam aj Inofolic a tento týždeň mi začala meškať už 6 deň, ale žiadne náznaky som nemala ani zväčšené prsia. Včera som si urobila aj test, ale bol negatívny takze neviem či môžem byt tehotná či nie. Ale dnes som sa zobudila s pocitom s vacsenymi prsiami a tlak vo vaječníkoch...baby budem rada za každú radu lebo mám teraz nočnú s zbytočne nechcem riskovať
@smejulinko možno patríš k tým ženám,ktorým test ukáže neskôr...nechaj sa viesť svojimi pocitmi,ak si unavená oddychuj,telo vie najlepšie čo má robiť! Ak máš foto testu,my ich tu strašne radi lúštime...😉
@krajcovicka
Nie nemám, lebo som ho so smútkom vyhodila ale stále mi nechodí. Takze chcem počkať tento týždeň či mi náhodou nemeskaju len u mna je to take že že mne To chodí ako hodinky. Takze uvidím za pár dni a urobím si test a dám to sem😉
@smejulinko akú dlhú mávaš luteal.fázu?
@tamarka9 ale aj testovacia je slabšia...možno tam bolo len menej farbivá,prosím nezúfajte a vysielanie malinké mu pozitívnu energiu a lásku,aby cítilo lásku a nie strach,lebo zo strachu nenarastie!Nech je Boh a archanjel Michael s Tebou,držím prsty aj palce!
@simka2433 ahoj.ja sa s nikym nechcem hadat.oni sa do mna vsetky obuli tak som sa vypla.nemam chut stale nieco vysvetlovat. Som notmalna zenska matka a to je vsetko. Nech do mna nerypu ja sa nemam zaujem hadat naozaj.niesom zla.ale ked sa do trba obuju z nicoho nic vsetky co su tu..tak ako sa mam branit??? Tymto koncim vsetko a ukludnite sa mamicky lebo toto je smiesne co tu riesite.l stale dokola a uplne zbytocne ma tu obvinujete a vymyslate si na mna veci. Moja odpoved? Snazime sa o babo a to je vsetko!
Kocky mam otazku.Dnes mam podla BT ovulaciu.Ako vzdy presne na 12 den.Mna zaujima ci ovulka prebehla uz od posledneho merania,alebo dnes prebehne.Neviem ci som to napisala tak ako to myslim.😯
@misdan vazne? Toa.mrzi ze si aj ty proti mne.. Som normalna zenska ved to vies.snazime s o babetko co sa neda.natom pochopit? Preco sa tu do mna vsetky z nicoho nic pustili? Conim preplo? Akoma to ranilo co mi tu kazdy pise a pritom ma ziadna nepozna!!! Niesom zpa a.nemam zaujem stale niekomu nieco vysvetlovat.len sa snazime o babo co sa natom neda pochopit? Preco sa to.deje uz sa nechcem hadat a vysvetlovat stale dokola ako prvakom v skole.oni sa nudia tak si musia najst obet a vyvolat hadku pebo im prepina uz alebo co..toto som este nezazila aby sa na jeaoej stranke do niekoho vsetci obuli..toto je smiesne a trapne. Tiez koncim tuto debatu lebo nema zmysel..aleze vobec..citim sa ako v skolke ked ucitelka uci deti a vysvetluje syltale dokola..ach najdite si inu obet..mrzi.ma toze som obet ja..
@alilka
@krajcovicka kocky dakujem za povzbudenie,no testik za tytden stmavol len minimalne. Teraz tu tak sedim a rozmyslam ze ani nie som smutna,som velmi sklamana a citim taku prazdnotu. Este buduci tyzden uvidim co sa bude diat,pripadne skusim test a potom uz bude jasnejsie. Idem skusit mysliet na nieco ine,ale priznavam sa,ze to budu tazke dni...
@tamarka9 moja držím silno palčeky!! Hlavu hore, ešte nie je nič stratené. Drž sa
@lala1501 nebudem veru uz nic testovat. Ak tak niekedy koncom tyzdna. Lekarke tiez nie,nemam kde dat malu,pytala som sa mm a ze tento tyzden ma vela v praci,neda sa mu ostat doma. Ze pockame do buduceho tyzdna a potom by som isla,alebo mozno sa to ukaze same. A ty ako tento mesiac? Nespravny vajecnik ide?
@krajcovicka napisala si to presne a pravdivo..
@tamarka9 ano Tamarka.mas pravdu. Dakujem ti.je to mozno tym ze mam ms a som nestastna a nervozna. Ale to je vsetko.nech sa aj oni spametaju a nech sa uvedomia a tiez nech sa ospravedlnia lebo obut sa do jednej vsetky je dost trapne.. Nevladzem s nikym bojovat naozaj..som len zena ktra tuzi po babetku a mat kamosky.. Mrzi.ma.ze som....
@kata011 ty ma co urazas?/pozname sa??? Mam 4 deti a nieosm chudera ok??? Nic si nevymyslam naco by mi to bolo? Sa spametaj dieta..
@waleri17 nic.si nevymyslam co vam vsetkym uz naozaj prepina apebo co??? Uz naozaj nechapem..preco mi ublizujete..

@tamarka9 suhlasim ani ja nemam dobry pocit z jej prispevkov a suhlasim so vsetkymi babami co ju upozornili na jej spravanie tiez mam pocit ze si vymysla...ale naozaj vrat sa babeny spat k teme co vy na to 😉