Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@waleri17 ahoj ☺ no nic neberiem na udrzanie,dr mi nechce nic dat,lebo duphaston moze sposobovat zrazeniny a ja mam prave chorobu pri ktorej sa mi zrazeniny tvoria vo zvysenej miere. Preto beriem lieky na riedenie krvi,aj si picham injekcie. A boji sa ze tymto liekom by sa to mohlo zhorsit...
Dievčatá, začínam strácať nádej, že to špinenie bolo uhniezdenie :( vcera večer bolo len už minimálne, cez noc nič, ráno som bola na malej a tiež nič, ale keď som bola na wc na veľkú asi pred dvoma hodinami tak som sa utrela a zase svetlo ružové spinenie a kus viac než včera.. Aj ma tak predmenstruacne zabolelo na par sekúnd.. Tak neviem :/ teraz zase nič.. Do MS ešte 3-4dni..dúfam že sa ms takto nerozbieha.. Bolesti nemam žiadne, len krize ma trochu bolia. Mate niektora skúsenosť s niecim podobným? Je možné aby takto prebiehalo uhniezdenie? Všetko čo som citala tak na tento moj priebeh sedelo, ale všade píšu, že to trvá max 2dni a dnes je u mňa už 3ti deň.. Ale to špinenie nie je neustále, len sem tam keď viac zatlačím na wc. Na nohavickach nemám nič.. Len na papieri. Stale na to myslím, želám si aby ms nedošla. Testovať ešte asi skoro.
@waleri17 aké zle skúsenosti máš s duphastonom? Ja ho teraz beriem a zvažujem ci nespinim práve z neho :/
@honeybuney to je cudne aby si 6 dni pres ms uz spinila z ms. Bud je to naozaj uhniezdovanie,alebo nejake slabsie cievky,ked pises ze ked zatlacis je viac. A nemohla si mat skor ovulku a ms sa rozbieha? Aj ked teda by to bolo velmi dlhe rozbiehanie...nepostrehla som,ci si oisala kolko dni si po ovu...
@tamarka9 no nemyslím si, že by ovu bola skôr, lebo na dofci som mala presne v strede cyklu ovulacne krvácanie a aj ostatné ovu príznaky(13-14dc). Cudne je aj to ze väčšinou mi ms začne hnedým špinenim a hneď na to červená krv.. Toto je fakt slabulinke a svetlo ružové.. Dnes som asi 10dpo (neviem to úplne presne, na dofci som nemerala ani netestovala, dedukujem z toho ovu krvácania a z toho co mi povedal Dr na kontrole po dofci).
@honeybuney tak to potom sedi na tu implantaciu,preco by sa ti lf mala tak vyrazne skratit...utorok stredu ten 12,13dpo by som aj zestnut skusila,ak sa to nerozbehne,co by sa nemuselo teda 😉 drzim palcuchy ☺
@honeybuney presne ja som z neho mavala spinenie kazdy mesiac... a byvalo mi z neho zle a bolela ma hlava atd...no nesadol mi a vela bab tiez nan nadavalo....
@waleri17 hmm tak ja ho beriem druhý mesiac, zle mi z neho nie je a minulý mesiac ani špinenie nebolo. Tento mesiac je špinenie zatiaľ neindetifikovatelneho pôvodu, ale ja verím v uhniezdenie 🙏 aké bolo to špinenie? V ktorej fáze cyklu?
@honeybuney ja si myslim tiez ze v tvojom pripade ide o uhniezdenie 🙂Pretoze to moje spinenie bolo silnejsie a trvalo tyzden a potom to prestalo na den a prisla ms .. takze myslim ze to neni tvoj pripad .. takze moc drzim palce 😉
@tonjadabik2 urazat zenu ktora ma problem otehotniest s tym ze ty udajne mas aspon deti je hodne chudery moja.
@waleri17 joj ďakujem ja aj keď úprimne poviem tak si myslím ze by to mohlo byt to len sa nechcem tešiť vopred.. A inak včera aj dnes som celé poobede prespala, som brutálne unavena posledné dva dni. Kedy myslíš ze mam testnut? Utorok/stredu (ne)cakam ms. Mohlo by už zajtra dačo ukázať?
@honeybuney mne ukazalo par dni pred... tak teoreticky by si mohla skusit... alebo ak mas na to nervy, tak vydrz do stredy 🙂 ach to som zvedava... ja budem testovat najskor dalsiu sobotu... ak mi rupnu nervy, tak aj skor... darmo, rozum hovori, ze tam nic nebude tak skoro, ale aj tak na ten test sahnem... sak ich mam asi 30 z ebayu tak co by nie :D drzim ti paluchy...
@honeybuney aaano mohlo by byt ... vraj cca uz po dvoch troch dnoch od uhniezdenia test ukaze aj podla toho ako rychlo stupne hcg... tak moc moc drzim palce a daj vediet ako to dopadlo 😉
Ahojte dievčatá. Chcela by som poradit, s manželom sa snažíme o mimino, len sa nám nedarí ale zatiaľ z toho nechcem robiť paniku. Ale tento týždeň mi už 6 deň mešká menstrucia, u mna je to dosť neobvykle. Ani počas svadby mi nemeškala a bolo veľa stresu😂😂😂. Užívala som aj 2 balenia Inofolic či náhodou to mi nespôsobilo meškanie. Včera som si robila aj test a bol negatívny, moje príznaky žiadne do teraz len sa mi zdajú trosku väčšie prsia a trosku som u scéna ale môžem byt aj z prace, myslite že môžem byt tehotná ? Alebo len meškanie mojich dni...ďakujem za rady 😉
@smejulinko no mozno to bude aj inofolicom.. mne raz trochu skratil a raz predlzil., ale nie az o tolko dni... takze nestracaj nadej.. drzim palce 🙂
@honeybuney
Ahoj zevraj ani uhniezdenie nemusíš cítiť ani o ňom vedieť, niektoré ženy zistia že sú tehotné aj v 2 mesiaci alebo tým že im nepríde MS, takze treba veriť a držať palce 😉

@tamarka9 ahojky mojko nezufaj dobre bude uvidis len sa ta chcem opytat uzivas nieco?? Nebolo by u teba dobre ako nahle zistis ze si tehu si nasadit nejaky progesteron na udrzanie tehu?? Skusila si to??