icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

misdan
27. máj 2017

@krajcovicka
@lala1501 diiky 🙂 no uvidime, uz len cakat..😎 ale verime si, verime! 🙏

misdan
27. máj 2017

@lasse je tam! ;) kolko DPO si? 🙂

simka2433
27. máj 2017

@misdan ak neklesne tak v pondelok dam fotku:D

lasse
27. máj 2017

@misdan neviem kedy presne bola ovulacia, dostat som mala 2.6., ale asi 9DPO? Sama som prijemne sokovana, robila som si test takto len preto, ze som mala vcera silny vnutorny pocit. Ale len psychicky... 🙂 ja drzim palce tiez tebe.

tinni
27. máj 2017

@misdan ja som 11 dpo, ale na teste dnes ani duch ☹ teplotu meriam, drží sa hore zatiaľ, skúsim test ešte zajtra, ale už tomu veľmi nedávam nádej... snažíme sa prvý mesiac

lasse
27. máj 2017

@tinni niekomu sa az neskor ukaze... Moze byt aj citlivost testu. Ja mam az 10. A ber to tak, ze prvy mesiac je iba priemerne 33% sanca, ak mas pod 35 a vsetko je ok. Ja to skusam teraz 3 mesiac...

martinka_1202
27. máj 2017

Ahojte. Tak my sme sa tiež snažili tento mesiac, viac menej každý deň a z chuti. Mám deň red MS. Už vyše týždňa mám bolesti v podbrušku, prsia citlivé (na ich bokoch skôr až bolesť), biely výtok, únava hlavne cez deň a keď som si merala teplotou pod jazykom tak mám zvýšenú už dva dni. Včera som si robila test, lebo som bola nedočkavá, ale bol negatívny, avšak aj tak bol naň asi skoro a navyše som ho robila poobedr. Včera som nemala skoro žiadne bolesti v podbrušku a dnes tiež zatiaľ nie. Tak uvidime či sa podarilo alebo len PMS, držte palce 🙂

tinni
27. máj 2017

@lasse ja som si robila tiež ten najcitlivejší - 10, Pepino

alilka
autor
27. máj 2017

@lala1501 kukni 😁 to prečo ja mám takú nízku bt?😲😲

lala1501
27. máj 2017

@alilka ptva otazka kolkycsi den cyklu ? Inak toto je hrozny graf stiahni si noeco ine 😂 je totalne neprehladny nepaci sa mi skus fertility alebo tu aplikaciu s kvietkom ruzovu

krajcovicka
27. máj 2017

@lasse je tam 😊, aj Tebe držím palce.....

alilka
autor
27. máj 2017

@lala1501 som 15dc.. kvetinka má už omrzela preto som stiahla tento s je omnoho lepší ako ona .😁 Práveže je prehliadny všetko sa tam dá pekne zaznacit som označuje ovu..a ten fertility som už párkrát skúša stiahnuť nefungovalo mi to 😁 a už sa mi ani nepáči..😁 nech sa páči tu je kvetinka 😁

krajcovicka
27. máj 2017

Dievčatá, ako sa počíta prvý deň po kirete... ako 1 dc?

lala1501
27. máj 2017

@alilka no tak myslim ze sa ti blíži ovu vacsinou pred nou teploty klesnu na minimum😝

krajcovicka
27. máj 2017

@alilka žeby ovulácia?, uvidíš, kedy stúpne! Anovulaky v tejto skupine nebudeme mať!

lala1501
27. máj 2017

@krajcovicka ano tak by to malo byt.ja som mala tiez tak ale nie po kyrete ale po odstraneni vajcovodu a povedal ze to mam tak pocitat

alilka
autor
27. máj 2017

@lala1501 ale zatiaľ som vždy pred ovu mala pokles len jeden deň a teraz nám už druhý. Ty mavas koľko tiež len jeden?inak čím je spôsobeny teraz ten pokles ?toto neviem 😊

alilka
autor
27. máj 2017

@krajcovicka na anovulak sa ani nechystám 😁 čakám ovu len do teraz sim mávala pokles len jeden deň 😁 som zvedavá na dnešný ovu test 😉

lala1501
27. máj 2017

@alilka ten pokles ani vzdy nemusi byt praveze sa vraj malokedy podari zachytit.cim je sposobeny to nemam nastudovane😂 ja som zachytila asi 2x

tamarka9
27. máj 2017

@krajcovicka urcite tak sa pocita...dnes si teda 1dc,dufam ze ti ms normalne nabehne ☺

alilka
autor
27. máj 2017

@lala1501 tak ja meram teraz 4ty mesiac a z toho je toto 3ti čo mám to zníženie. 😁

krajcovicka
27. máj 2017

@tamarka9 verím tomu a kedy ste sa zacali opäť snažiť.... neviem aký termín bude síce vyhovovať mužovi....😁, uvidíme, nebudem na nič tlačiť, nech sa rozhodne sám, aby nemal pocit, že ho nútim....

tamarka9
27. máj 2017

Kocky u mna je to este nejake dopletene... Zvycajne to bolo tak ze jeden den tmavohnedy krvavy vytok,potom jeden den krasny biely vajickovy,dalsi den tiez plus uz pozitivny ovu test, v ten den alebo na druhy bolest vajecnika a test negativny,hlien ziadny. Test pozitivny 9-10dc. Teraz mam uz treti den vajickovy hlien a stale je tmavohnedy,testy negativne a uz som 12 dc a vajecnik boli uz od 7dc. Bola som este na gynde a hovorila som to dokine,no ta ze nevie co to je,ziadny zapal,cystu nic nebolo vidiet. Tak som zvedava na dnesny test,ale vajecnik boli jak svina, vtedy uz byvali negativne...no divne...

ikonica
27. máj 2017

@krajcovicka som ti chcela uz skor napisat, ze sa trochu podobas na katie holmes ;)

krajcovicka
27. máj 2017

@ikonica no to mi ešte nikto nepovedal, ďakujem 😋

ikonica
27. máj 2017

@krajcovicka tak na oboch fotkach co tu mas, vidim trochu podoby 🙂

lala1501
27. máj 2017

@tamarka9 ovulka sa ti len mohla posunut a vajecnik moze boliet aj ked dozrieva folikul niekto to tak ma

tonjadabik2
27. máj 2017

@lasse ano vidim je to taaaaam Gratulujem

tamarka9
27. máj 2017

@lala1501 no vsak uvidime,budem este testovat kym je hlien,muselo sa viac zmenit,aj ovu posunut,aj bolest vajecnika zmenit aj ten niekolkodnovy hlien krvavy. No kazdopadne ani nie je co spekulovat,na sex nie je energia,mame choru malu,cize v noci nespi,cez den nespi,reve,je nervozna,vecer z poslednych sil otvorim radlera a odpadnem a muz detto 😁

tamarka9
27. máj 2017

@krajcovicka a pijes tu alchemilku? Ja som poctivo 3x denne pila a ms super po kazdom potrate nabehla. My sa este nesnazime,resp do prvej ms sme sa chranili,teraz sa uz nechranime,niekedy teraz priblizne cakam ovu,ale ako som pisala vyssie,mame chore dieta,na sex nie je chut a ja tiez nemienim len kvoli tomu tlacit,ze musi byt ☺