Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
Ahojte. Tak my sme sa tiež snažili tento mesiac, viac menej každý deň a z chuti. Mám deň red MS. Už vyše týždňa mám bolesti v podbrušku, prsia citlivé (na ich bokoch skôr až bolesť), biely výtok, únava hlavne cez deň a keď som si merala teplotou pod jazykom tak mám zvýšenú už dva dni. Včera som si robila test, lebo som bola nedočkavá, ale bol negatívny, avšak aj tak bol naň asi skoro a navyše som ho robila poobedr. Včera som nemala skoro žiadne bolesti v podbrušku a dnes tiež zatiaľ nie. Tak uvidime či sa podarilo alebo len PMS, držte palce 🙂
@lasse je tam 😊, aj Tebe držím palce.....
@lala1501 som 15dc.. kvetinka má už omrzela preto som stiahla tento s je omnoho lepší ako ona .😁 Práveže je prehliadny všetko sa tam dá pekne zaznacit som označuje ovu..a ten fertility som už párkrát skúša stiahnuť nefungovalo mi to 😁 a už sa mi ani nepáči..😁 nech sa páči tu je kvetinka 😁
Dievčatá, ako sa počíta prvý deň po kirete... ako 1 dc?
@alilka žeby ovulácia?, uvidíš, kedy stúpne! Anovulaky v tejto skupine nebudeme mať!
@krajcovicka ano tak by to malo byt.ja som mala tiez tak ale nie po kyrete ale po odstraneni vajcovodu a povedal ze to mam tak pocitat
@krajcovicka na anovulak sa ani nechystám 😁 čakám ovu len do teraz sim mávala pokles len jeden deň 😁 som zvedavá na dnešný ovu test 😉
@krajcovicka urcite tak sa pocita...dnes si teda 1dc,dufam ze ti ms normalne nabehne ☺
@tamarka9 verím tomu a kedy ste sa zacali opäť snažiť.... neviem aký termín bude síce vyhovovať mužovi....😁, uvidíme, nebudem na nič tlačiť, nech sa rozhodne sám, aby nemal pocit, že ho nútim....
Kocky u mna je to este nejake dopletene... Zvycajne to bolo tak ze jeden den tmavohnedy krvavy vytok,potom jeden den krasny biely vajickovy,dalsi den tiez plus uz pozitivny ovu test, v ten den alebo na druhy bolest vajecnika a test negativny,hlien ziadny. Test pozitivny 9-10dc. Teraz mam uz treti den vajickovy hlien a stale je tmavohnedy,testy negativne a uz som 12 dc a vajecnik boli uz od 7dc. Bola som este na gynde a hovorila som to dokine,no ta ze nevie co to je,ziadny zapal,cystu nic nebolo vidiet. Tak som zvedava na dnesny test,ale vajecnik boli jak svina, vtedy uz byvali negativne...no divne...
@krajcovicka som ti chcela uz skor napisat, ze sa trochu podobas na katie holmes ;)
@ikonica no to mi ešte nikto nepovedal, ďakujem 😋
@krajcovicka tak na oboch fotkach co tu mas, vidim trochu podoby 🙂
@lasse ano vidim je to taaaaam Gratulujem
@lala1501 no vsak uvidime,budem este testovat kym je hlien,muselo sa viac zmenit,aj ovu posunut,aj bolest vajecnika zmenit aj ten niekolkodnovy hlien krvavy. No kazdopadne ani nie je co spekulovat,na sex nie je energia,mame choru malu,cize v noci nespi,cez den nespi,reve,je nervozna,vecer z poslednych sil otvorim radlera a odpadnem a muz detto 😁
@krajcovicka a pijes tu alchemilku? Ja som poctivo 3x denne pila a ms super po kazdom potrate nabehla. My sa este nesnazime,resp do prvej ms sme sa chranili,teraz sa uz nechranime,niekedy teraz priblizne cakam ovu,ale ako som pisala vyssie,mame chore dieta,na sex nie je chut a ja tiez nemienim len kvoli tomu tlacit,ze musi byt ☺

@krajcovicka
@lala1501 diiky 🙂 no uvidime, uz len cakat..😎 ale verime si, verime! 🙏