icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

lala1501
27. máj 2017

@tamarka9 ja som tento cyklus nemala tiez energi na snazenie ale bie kvoki dietatku lebo to nemam ale jednoducho som bola unavrna tak bohuzial bolo len jedno snazenie😂

tamarka9
27. máj 2017

@lala1501 ano jasne,poznam. No ale pozri na moje tehu,pamatas tiez nebola chut,mali sme sex 3 dni pred ovu a zadarilo sa 😉 tak verim ze aj tebe ☺

myskahryzka
27. máj 2017

@krajcovicka Mne zase povedali, ze po kyrete nemam ratat nic a len cakat do menzesu. Vtedy bude 1dc. Po kyrete je sestonedelie.

lala1501
27. máj 2017

@tamarka9 ano velmi dobre si to pamatam ja som mala dva dni pred ovu myslim nie som si tetaz vobec ista mozno jeden fertilylity mi to vyznacilo takto.

lala1501
27. máj 2017

@myskahryzka mne tiez po laparke povedali ze sestonedeliie a druhy doktor mi povedal ze den operacie mam ratat ako prvy den cyklu a dostala som presne ako som mala ked som to tak ratala

alilka
autor
27. máj 2017

@krajcovicka ja som po mimomaternicovom ani ms nedostala ale došla ovu 😁 presne po mesiaci..29.3 som mala laparoskopicky odobratý vajcovod s plodom a 29.4 mega pozitívny ovu test 😁 takže nič nerataj telo je nevyspytateľné 😉

waleri17
27. máj 2017

Ahojte baby tak som sa aj ja pridala ..podla folikulometrie v pondelok rano ideme sexovat tak mi drzte palceee ✊️🙂😘

alilka
autor
27. máj 2017

@waleri17 aj ja som bola v stredu..aké si mala folikuly a kolky DC si bola?aj niečo berieš?

juliet86
27. máj 2017

Baby dajte mi pls tip ze ako sa zvladnete tie dva tyzdne od ovu do menstruacie nesledovat nefantazirovat? Nebavi ma to napatie cyklus sklamania kazdy mesiac atd..

waleri17
27. máj 2017

@alilka ahoj viesco ano brala som tento mesiac clostil pretoze folikulometria dva cykli po sebe mi zistila ze folikul dorasta u mna len do 15 mm a potom sa zastavy rast a praske a kedze je tak maly neni vraj schopny oplodnenie a vcera som bola 11 dc na folikulometrii po clostile a mam dva folikuly na pravej strane jeden ma 20mm a druhy 15mm takze ten 20mm je super dnes o pol 10 vecer pojdem na pohotovost nech mi pichnu pregnyl a vraj v pondelok rano sex 🙂🙂

waleri17
27. máj 2017

@juliet86 ajoj noo bohuzial na to neni asi ziadna rada jedine co mne trosku pomaha tak ked mam nabite dni ze toho musim vela urobit vela stihnut a som co najmenej doma tak zabudem... ale akonahle vecer lahnem do postele tak ma to aj tak napadne vzdy ako prve 😕

alilka
autor
27. máj 2017

@waleri17 jaaaj no áno pri clostyle pekne dorastajú..ja som bez ničoho v stredu som bola 12dc a na pravom som mala 8mm a na ľavom 10mm..ja som bola preto že som po mimomaternicovom a nemám pravý vajcovod..ale sa mi zdá že sú dosť malé tie folikuly na to že mávam 28-30 dnove cykly. Jedine že by sa niečo zmenilo po tom odobratí vajcovodu..

simka2433
27. máj 2017

@misdan no tak ja som jasna:( zacalo mi slabucke spinenie cize za dva dni ju tu mam:(

krajcovicka
27. máj 2017

@tamarka9 chystám sa ju piť, ale mám ju v robote, tak od pondelka idem na to...

krajcovicka
27. máj 2017

@myskahryzka sama som zvedava, ako to bude...čas všetko vyrieši...

misdan
27. máj 2017

@simka2433 to fakt? Ale este nestracaj nadej. Ved aj menzes moze prist, len slaby. Uvidis 😘 Ja som strasne pozitivna, mozno az naivna..teda, snazim sa 🙂 ale momentalne som aj trocha nervozna sama zo seba, bojim sa, ze mi rano klesne teplota a bude to jasne..:/ to bude ina depka.

misdan
27. máj 2017

@juliet86 ja tazko 😂 lebo velmi chcem, prvykrat som teraz bola aj u gyn na folikulometriu, pichla pregnyl, dala duphaston na predlzenie lutealky, sexu bolo az az, a kedze sa prve dieta podarilo na prvy sup, tak si fandime teraz..ale o to bude asi vacsie sklamanie..:/ uvidime no, ktory den cyklu teraz si? ;)
A este dodam, prve dieta sme takmer vobec neplanovali, vobec nic som nestihla sledovat, ani ovu ani nic..
A teraz, ked chceme..no tak to byva..darmo kazdy hovori, nemysli na to..to sa neda, ked zena tak tuzi 🙏

misdan
27. máj 2017

@lala1501 jaaj ja ti zavidim ten tvoj graf 😍👍

lala1501
27. máj 2017

@misdan nezavud ved ty mas ciarku😂 mne teplota klesne zo dna na den takze ešte nie je co zavidiet🙄

sonazitnanova
27. máj 2017

@misdan ono prvé je ľahko počať telo není ešte nijak porušené no to druhé je predsa už telo po pôrode telo už má ten nieaky zásah do tela a o treťom ako chceme my už ani nevravím a to že mám 2 cisárske za sebou 😐

misdan
27. máj 2017

@lala1501 no..ducha dusika..ktory je este mozno pregnylovy 😂

misdan
27. máj 2017

@lala1501 a pocuj, taketo pekne grafy mavas stale? Aj poovulacne takuto vysoku teplotu? ;)

misdan
27. máj 2017

@sonazitnanova oo to si zase nemyslim, ze by bolo telo porusene. Teda ako u koho samozrejme. Ja som mala problemy s cyklom, dlho som dojcila tak nie a nie nabehnut..a ked prisiel, tak lutealka len 6dni.
Ale kamosky, co teraz otehotneli 2x, mali napr.problem otehotniet 1x, dlho cakali..a teraz o dost rychlejsie sa im zadarilo.
Je to vsetko velmi.individualne..
A cisarske..no to je dalsia kapitola.
A kolko maju rokov tvoje deticky? 🙂

Inak, ja som pred prvym dost cvicila..takze ak to teraz nevyjde, idem na to..nech zameriam pozornost inym smerom a este to bude aj prospesne 😁

sonazitnanova
27. máj 2017

@misdan áno áno samozrejme nemusí to byť tak ako píšem niekdo má problémy aj zdravotné atď ja nikdy som nemala gyn.problemy ani nič no už po 2 cisárskych sú aj zrasty atď aj keď už som 2 krát otehu no nevyšlo ......moje majú 5 a 10 a keby som nepotratila tak kezde mám odstup 5 rokov ....ja tiež som cvičila potom som to nechala a tiež sa chystám zase ☺

tamarka9
27. máj 2017

Tak ta ovulka predsa je posunuta,dnesny test uz pozitivny. Akurat ze uz teraz sme s muzom ko,este zajtra je sanca. Jaj toto sme pri prvej vobec neriesili,sexu bolo tolko,ze bolo skor umenie sa netrafit do ovulky 😁

lala1501
27. máj 2017

@misdan toto je moje stvrte meranie tak kukaj

misdan
27. máj 2017

@lala1501 vdaka, ozaj pekne grafy..a teda, po poklese na 36,8 cca ti pride menzes? Sranda, ja mam celkovo nizsie teploty, ale viem, je to ved individualne.
Ja mavam max 36,9
Ale ked som.otehot.s Dankom, tak som mala aj 37,0. Viac nie..

misdan
27. máj 2017

@lala1501 ja to mam aktualne takto..zatial moja najdlhsia lutealna (jupi, vdaka duphastonu) a najkrajsi graf..len teda, mohla by zajtra stupnut ❤ inak, bolesti podbruska ma zase otravuju...je to dost neprijemne, ja nic taketo nepoznam 😂 ani ked som bola tehu, ani minule cykly po ovu..

tonjadabik2
27. máj 2017

Ta ja dnes takto som zvedava ako to pojde dalej zatial...

lala1501
27. máj 2017

@misdan ano presne tak ako si pisala pri poklese na 36.8 ms. Ty to mas tiez nahodou velmi pekne tak uz len drzat vsetky prsty😍