Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@krajcovicka Mne zase povedali, ze po kyrete nemam ratat nic a len cakat do menzesu. Vtedy bude 1dc. Po kyrete je sestonedelie.
@myskahryzka mne tiez po laparke povedali ze sestonedeliie a druhy doktor mi povedal ze den operacie mam ratat ako prvy den cyklu a dostala som presne ako som mala ked som to tak ratala
@krajcovicka ja som po mimomaternicovom ani ms nedostala ale došla ovu 😁 presne po mesiaci..29.3 som mala laparoskopicky odobratý vajcovod s plodom a 29.4 mega pozitívny ovu test 😁 takže nič nerataj telo je nevyspytateľné 😉
Ahojte baby tak som sa aj ja pridala ..podla folikulometrie v pondelok rano ideme sexovat tak mi drzte palceee ✊️🙂😘
Baby dajte mi pls tip ze ako sa zvladnete tie dva tyzdne od ovu do menstruacie nesledovat nefantazirovat? Nebavi ma to napatie cyklus sklamania kazdy mesiac atd..
@alilka ahoj viesco ano brala som tento mesiac clostil pretoze folikulometria dva cykli po sebe mi zistila ze folikul dorasta u mna len do 15 mm a potom sa zastavy rast a praske a kedze je tak maly neni vraj schopny oplodnenie a vcera som bola 11 dc na folikulometrii po clostile a mam dva folikuly na pravej strane jeden ma 20mm a druhy 15mm takze ten 20mm je super dnes o pol 10 vecer pojdem na pohotovost nech mi pichnu pregnyl a vraj v pondelok rano sex 🙂🙂
@waleri17 jaaaj no áno pri clostyle pekne dorastajú..ja som bez ničoho v stredu som bola 12dc a na pravom som mala 8mm a na ľavom 10mm..ja som bola preto že som po mimomaternicovom a nemám pravý vajcovod..ale sa mi zdá že sú dosť malé tie folikuly na to že mávam 28-30 dnove cykly. Jedine že by sa niečo zmenilo po tom odobratí vajcovodu..
@tamarka9 chystám sa ju piť, ale mám ju v robote, tak od pondelka idem na to...
@myskahryzka sama som zvedava, ako to bude...čas všetko vyrieši...
@juliet86 ja tazko 😂 lebo velmi chcem, prvykrat som teraz bola aj u gyn na folikulometriu, pichla pregnyl, dala duphaston na predlzenie lutealky, sexu bolo az az, a kedze sa prve dieta podarilo na prvy sup, tak si fandime teraz..ale o to bude asi vacsie sklamanie..:/ uvidime no, ktory den cyklu teraz si? ;)
A este dodam, prve dieta sme takmer vobec neplanovali, vobec nic som nestihla sledovat, ani ovu ani nic..
A teraz, ked chceme..no tak to byva..darmo kazdy hovori, nemysli na to..to sa neda, ked zena tak tuzi 🙏
@misdan ono prvé je ľahko počať telo není ešte nijak porušené no to druhé je predsa už telo po pôrode telo už má ten nieaky zásah do tela a o treťom ako chceme my už ani nevravím a to že mám 2 cisárske za sebou 😐
@sonazitnanova oo to si zase nemyslim, ze by bolo telo porusene. Teda ako u koho samozrejme. Ja som mala problemy s cyklom, dlho som dojcila tak nie a nie nabehnut..a ked prisiel, tak lutealka len 6dni.
Ale kamosky, co teraz otehotneli 2x, mali napr.problem otehotniet 1x, dlho cakali..a teraz o dost rychlejsie sa im zadarilo.
Je to vsetko velmi.individualne..
A cisarske..no to je dalsia kapitola.
A kolko maju rokov tvoje deticky? 🙂
Inak, ja som pred prvym dost cvicila..takze ak to teraz nevyjde, idem na to..nech zameriam pozornost inym smerom a este to bude aj prospesne 😁
@misdan áno áno samozrejme nemusí to byť tak ako píšem niekdo má problémy aj zdravotné atď ja nikdy som nemala gyn.problemy ani nič no už po 2 cisárskych sú aj zrasty atď aj keď už som 2 krát otehu no nevyšlo ......moje majú 5 a 10 a keby som nepotratila tak kezde mám odstup 5 rokov ....ja tiež som cvičila potom som to nechala a tiež sa chystám zase ☺
@lala1501 ja to mam aktualne takto..zatial moja najdlhsia lutealna (jupi, vdaka duphastonu) a najkrajsi graf..len teda, mohla by zajtra stupnut ❤ inak, bolesti podbruska ma zase otravuju...je to dost neprijemne, ja nic taketo nepoznam 😂 ani ked som bola tehu, ani minule cykly po ovu..

@tamarka9 ja som tento cyklus nemala tiez energi na snazenie ale bie kvoki dietatku lebo to nemam ale jednoducho som bola unavrna tak bohuzial bolo len jedno snazenie😂