icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

smejulinko
18. jún 2017

@ikonica
Dávam tomu nádej ale až toľko aby mi posunul cyklus to normálne nechápem ani má nebolia prsia keď mám dostať proste nič. Dosť som z toho prekvapená., ešte počkám pár dni ak nedostanem rovno behnem doktorovi.

marily
18. jún 2017

@smejulinko mam podobnu situaciu a uz fakt neviem co si mam mysliet . Normalne mavam cyklus 24-26 , a ovulku okolo 12 dna cyklu . Meriam si vsetko monitorom od Clearblue. Posledne dva mesiace sa vsak deju divne veci. Minuly mesiac som mala cyklus 19 dni z tazkymi 10 dnovymi predmenstruacnymi bolestami . Tento mesiac mi monitor nameral ovulku v 20 den cyklu . Momentalne som 30 den cyklu a menstruacia nikde . Tehotenske testy mam negativne a uz asi tyzden tlaky v podbrusku a nafuknute brusko ako keby som bola v 5 tom mesiaci. Citim sa ale ako pred mesnstruaciou. Vzdy som mala silne PMS a aj toto sa na PMS velmi podoba , okrem teda toho ze tento mesiac nemam bolest prs ako obvykle. Nikdy ale fakt nikdy mi menstruacia nemaskala . Cyklus som mala vzdy 24 maximalne 26. Neviem fakt co si o tom mysliet , ale asi z logickeho dovodu kedze bola ovulka az 20 den cyklu pride menstruacia oneskorene .Fakt mam z toho kolotoc uz fakt neviem co si mam o tom mysliet

tamarka9
18. jún 2017

@marily a nezacala si nieco brat,vitaminy a tak. Alebo nova praca,stres...nieco co ti mohlo rozhadzat. No ked si len 10 dni po ovu,test je normalka ze je negativ,ale pomaly sa uz bude nieco crtat. Drzim palce ☺

marily
18. jún 2017

no praveze som nezacala nic , len minuly mesiac 19 dni tento mesiac 30 , tak to take divne . to sa mi este nikdy nestalo. Otazne je aj na kolko su ovulacne testy spolahlive . Fakt uz neviem v co mam verit . Skor si myslim ze mrcha pride pretoze mam tlaky v podbrusku a nafuknute brusko

misdan
18. jún 2017

@simka2433 no super 🙂 ty si to vybavila, dooobre, ze az za 12dni..inak popravde, aj mna uz prestava bavit si merat..😁😂

honeybuney
18. jún 2017

Dievčatá, zase teraz večer trochu slabého špinenia, takže uhniezdenie to asi nebude keď je to tretí deň :( :( :(

simka2433
18. jún 2017

@misdan potrebujem len zistit ako mi funguje telo🙂 tento cyklus sa mi posunula ovu o 4dni tak som zvedava co bude dalej🙂 akurat co som uz zistila ze na 13den mi pride navsteva🙂

honeybuney
18. jún 2017

@smejulinko ahoj, áno viem, dosť som o tom citala posledné dva dni🙂 uvidíme no.. Kiežby u mňa to bolo to.. 🙏

honeybuney
18. jún 2017

@waleri17 ďakujem pekne, dam vedieť.. Ale dnes večer som zase spozorovala špinenie,tak neviem.. Obávam sa, že až tri dní uhniezdenie netrvá :( neviem si vysvetliť to špinenie, ale tak už asi len čas ukáže..

honeybuney
18. jún 2017

@ikonica ja nie som veľmi ten typ co testuje pred tým ze ms mešká, ale tentokrát som netrpezliva.. Test doma nemám, uvidíme no..možno pockam do tej stredy alebo zajtra kúpim test a v utorok by už aj mohlo teoreticky ukázať, deň pred MS. Tebe držím palce :*

waleri17
18. jún 2017

@honeybuney no to je zvlastne ze uz treti den dufam ze to nebudes mat az do ms ako som mala ja .. ale nestracaj nadej a urcite skus test 🙂Drzim palce

honeybuney
18. jún 2017

@waleri17 no to dúfam aj ja. Počuj, mala si aj bolesti? Take podobne ako pri MS? Mam sem tam bolesť, potom to prejde, potom zase pichne, alebo co a prejde (najma keď si ľahnem).. Neviem už čo si mám myslieť :/

waleri17
18. jún 2017

@honeybuney eee nie ja som pritom praveze nemala ziadne bolesti len som spinila ... ak mas bolesti to by mohol byt priznak tehu 😉

honeybuney
18. jún 2017

@waleri17 mám.. Ale len sem tam nie ako pri MS keď už viem ze to isto príde. Vtedy to je nonstop až kym sa nespustí krvácanie.. Ah jo no uvidíme.. Asi zajtra kúpim test..

vejkazvejka
19. jún 2017

babeny, pripájam sa k vám, vysadila som HAK, ovulku som mala a 5 dní od ovulky ma začali bolieť bradavky, hádam prvýkrát v živote ma bolia, inak ich mám málo citlivé...iné nebadám nič asi zatiaľ také, hlava ma bolí už dva dni ale to je normálka .tiež ma občas pichne v podbrušku, ale nechce sa mi veriť, že by sa to podarilo

tonjadabik2
19. jún 2017

@kata011 ja viem uz som sa ospravedlnila ale aj ona ma urazala ze.sa len stale vyplakavam..je mi yo ku o a mrzi ma to..

tonjadabik2
19. jún 2017

Baby snad sa to uz ukludnilo.. Je mi to luto a s fam ze tu mozem byt s vami. Pomodlila som sa za vas aby sa vam konecne podarilo otehotniet obzvlast jednej ktora si to zasluzi najviac..ty vies ze si to ty.. Je mi luto ze.mi neverite. Ja som si uznala vinu a snad si uznate aj vy. Nechcem aby ste.ma nemali radi. Tak sme sa povadili boli sme nervozne ze ma to nevyslo.. Nikto nieje bez viny.. Ano ak nieco neviem tak sa nepriznam lebo sa hambim ale preto niesom zla..premyslala som nad sebou cely vikend a trapila sa.. Ako ma tu nenavidite pre nic..sme zeny a baby a.mame drzat.spolu. preto sa pytam s malou dusickou: odpustime si navzajom? Alebo mam odist? Mam vas rada..

krajcovicka
19. jún 2017

To bolo pekné....

tamarka9
19. jún 2017

@tonjadabik2 ale prosim ta preco by sme ta mali nenavidiet,to su silne slova. Islo iba o to ze tu preberame velmi citlive temy a preto sa tak musime aj spravat. Ked sa pytas na otazku,ktorej nerozumies,tak prijmi odpoved bez toho aby si sa urazila,ze to davno vies. A nenapis v jednom prispevku ze po babu tuzis a v druhom,ze to len tak skusate. Urcite nemusis skupinu opustat...kazda z nas potrebuje podporu.

tonjadabik2
19. jún 2017

@tamarka9 ja viem a Dakujem za to.. Ja len bola som sama na.seba.nahnevana a sklamana.. Nejdem sa uz vyplakavat..budem Cam drzat palce.a primem vase rady a nazory. Babo chceme a tuzime a skusame dost.casto takze neviem no. Snad sa zadari. Ale drzim palce Vsetkym Vam mamicky aby ste otehotneli. Modlim sa za.Vas kazdy vecer aj vcera. Dakujem Vam.

simka556
19. jún 2017

Ahojte , pekný večer ja už vážne neviem , nechápem 😑 3 dni mi to meškalo dnes mi to prišlo ale nieje to normálna ms ale celý deň len špinim 😑 rano testne predtým ako som začala špiniť som vracala 😕 a včera som si robila aj včera a je negatívny 😥 je to v pohode ale by som mala navštíviť lekára

krajcovicka
19. jún 2017

@simka556 uvidíš, čo bude ďalej... aká bude ms atď, drž sa.

misdan
19. jún 2017

@simka556 noo mozno este nie je nic stratene, pockaj 2dni a testni znova, resp.aj podla ms ;)

natalia11111
19. jún 2017

Ahojte baby, ked mi doktor napisal ze progesteron 0-0-1/vag to je ake davkovanie, to znamena jedna vaginalne vecer? Uz ste mali takto niektora progesteron, nerobil vam niaku sarapatu? 🙂 mne ho dal lebo ma strasne bolia aj 10 dni do ms prsia.. A ze aj na udrzanie..

kikuskaschw
19. jún 2017

Ahojte babulky snazilky popredu neviem dpo nesledujem to len citim kedy zacinaju plodne..... chcem sa len spýtať stalo sa vam ze test zblbol a hlavne rapicler

kaya88
19. jún 2017

Ahojte dievčatá mám možno hlúpu otázku ale ešte nikdy sa mi to nestalo. ..takže ako je možné že egg hlien mám 4 dní. .Je možné mať plodny hlien 4 dní dnes bol 4 doobeda ešte bol egg hlien poobede už nie tak si mám zaznacit že dnes bola ovu? Predtým som ho mala jeden max dva dni sledovať teraz štyri no nechapacka. ..dúfam že mi tu niekto odpovie dakujem

ikonica
20. jún 2017

@natalia11111 ano jedna tableta vecer... ja som brala duphaston.. prvy den ma priserne bolela hlava potom uz ok... brala som ho ustne...

misdan
20. jún 2017

@kikuskaschw ahoj, vyzera to super! Skus o 2dni. Ja som mala podobnu slsbunku min.mesiac aj na tomto, ale nic z toho nakoniec nebolo..co ale nemusi a dufam nebude tvoj pripad. Drzim palce!

honeybuney
20. jún 2017

Ahojte, tak dnes som skúsila testovať, ale žiaľ, vôbec nič :( ms ma prísť zajtra /pozajtra, ale mala som gs mamatest, takže už by bolo ukázalo aspoň niečo. Test bol snehobiely. Som strašne sklamaná, už som si myslela, že by to aj mohlo vyjsť :(

marily
20. jún 2017

@honeybuney A vieš kedy si mala ovulaciu? Mne totiž mešká tiež ale ivulacia bola neskoro. Takže asi aj menštruácia príde neskôr. A máš nejaké príznaky? Ja sa cítim ako na menzes. Aké máš pocity ty ?