icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

alilka
autor
21. jún 2017

@katusikkk určite bt je presnejšia a hlien je vždy náznak prichádzajucej ovu..čiže to sedí 😁

tonjadabik2
21. jún 2017

@alilka mojka neviem ci ki bies poradit.. Ceme babo vies a.zacala som pit alchemilku..a zacala som krvacat. Odkedy tonpijem ta kazdy den musim dat na chvilu vlozku..nikdy som to predtym nemala..ale ani nikdy pre ym som alchemilku nepila. Asi ju vysadim..

bea0802
21. jún 2017

tak baby ja uz mam dost netusim co bude liecbu uz mam od nedele a i tak raz zaspinim raz zakrvacam vcera som bola na gynde potvrdene vnutromaternicove tehu kludivy rezim (no to sa pri dcerke neda 100% dodrziavat) a kontrola o tyzden ja sa bojim ja uz to nechcem opat zazit 😢

olafienko
21. jún 2017

Ahojte, aj ja sa snažím a pridávam🙂 Ovuláciu netuším kedy mám, lebo ako na potvoru odkedy sa snažíme (pár mesiacov), sa to zblblo a cyklus mam hocijak dlhý. Kúpila som si ovulačné testy, ale myslím že som ich ,,vybúchala,, kým ovulácia nebola:D (5 testov som mala a všetky ukázali len slabú druhú čiarku 12-16 DC) Pekný deň🙂

alilka
autor
21. jún 2017

@tonjadabik2 nemám potuchu..mne alchemilka nerobila nič také 😊

katusikkk
21. jún 2017

@alilka
Dakujem.A to je v pohode,ze od pondelka som uz vlastne nemala ziadny hlien?To nemohli spermije prezit 😲Vetsinou ked citim ovulku,tak teplota mi stupne uz na druhy den.Este ze sa to stihlo,lebo od dnes som 3 tyzdne slamenna vdova.
Teraz len cakat.Vetsinou som mala tusenie,ze by to mohlo vyjst a nic z toho,ale uz som asi zmierena,lebo tento mesiac nic neocakavam.Citim taku ustalenu pohodu na dusi😕

alilka
autor
21. jún 2017

@katusikkk to nevadí..pri ovu sa ti otvára krcok,tým pádom spermie nepotrebujú hlien na prežitie lebo idú tam kde majú a tam je hlienu pre neho dosť 😉

katusikkk
21. jún 2017

@tonjadabik2
A ako dlho ju pijes?Este len 2 -3 dozadu si pisala na jednom fore,ze ti koncia kramy a zacinas pit Alchemilku,takze ak ju pijes 2 dni ,tak nemozes mat ziadny priznak.Podla mna ti kramy este poriadne neskoncili .

tonjadabik2
21. jún 2017

@katusikkk ahaa no moze byt. Ale iba cez den zacnem a potom zase nic..uz potom nemam vlozku a dalsi den znova trosku cez den na pol hodinu a zase stop.. Netusim..ale Dakujem.. Mozno mi napravuje vsetko a vyplavuje zvysky? Moze byt ano asi zhruba dva.dni dobre hovoris..vzdy ma to vylaka..tu krvacanie.. Ak to bude pokracovat?

myskahryzka
21. jún 2017

@tonjadabik2 Ak mas pocit, ze ti alchemilka robi zle, tak ju jednoducho vysad. Nemusi ulahodit kazdemu. No a uvidis, ci sa krvacanie bude nadalej objavovat, popripade ju mozes zacat pit zase po ms.

tonjadabik2
21. jún 2017

@myskahryzka asi ju vysadim..alebo si dam len pohar denne.ved nemozem krvacat kazdy den..no nie?

alilka
autor
21. jún 2017

@bea0802 aaaale toto ani nepíš 😖 šak sa čo do najväčšieho kldu ako sa dá .určite bábo bude v pohode 😉

alilka
autor
21. jún 2017

@tamarka ahoj ..a ty sa ako máš?😉

bea0802
21. jún 2017

@alilka snazim sa ale mam priserny strach boli ma brucho a raz spinim raz nic potom skaredo zakrvacam...3 tehotenstva a kazde taketo ale vzdy si hovorim ze jedno som donosila tak ze to dokazem opat ..ale priznavam poplakala som si dost uz ze sa to zopakuje lebo este nikdy som nemala problem takto hned na zaciatku ale lieky mi uz nastavil v zahranici cez telefon len ako som sa vcera vratila som hned letela i osobne na gyndu a dnes odbery poobede vysledky z hemato musia vidiet ci netreba navisit i injekcie abo tak ..

alilka
autor
21. jún 2017

@bea0802 verím ti že máš dosť..ja keď otehu čaká ma to isté 😖 ale čo ti povedala gynda?na to spinenie a občasné krvácanie??si frasa .musí sa nám to už raz podariť do úspešneho konca 😉

bea0802
21. jún 2017

@alilka gynekolog zatial nevie povedat nic nevidno preco krvacam nemam hematom ani nic pod a kedze zatial vidno len vak nevie povedat co bude beriem duphaston injekcie vitaminy s listovkou a uvidi sa o tyzden idem zase to budem koncit 6 tyzden vtedy a ze uz bude vidno viac snad tam bude zabka mala ze je silna 🙏

alilka
autor
21. jún 2017

@bea0802 držím prsty nech je to len a len dobre 😉

honeybuney
21. jún 2017

1DC :( :( :(

ikonica
21. jún 2017

@honeybuney ach jo :( dalsi cylus bude vitazny

sticker
sophinka17
21. jún 2017

@bea0802 drzim palce nech je vsetko ako ma ❤ babatko je bojovnicek a urcite vestko dobre dopadne

bea0802
21. jún 2017

@alilka
@sophinka17 dakujem vam dufam ze to tak bude 🙏 hemato za mnou vysledky krvi su zhorsene zvysili mi davku na 1x denne 0.6 ..na stranu druhu dr povedala ze to znamena ze babo zije lebo mi vsetko taha nech berie chrust co chce len nech sa drzi ❤

krajcovicka
21. jún 2017

@bea0802 držkaj sa a veľa oddychuj, to je najdôležitejšie!
Nech Ti anjelik strážny pomáha a chráni i to malinké...🙏🏻🙏🏻🙏🏻

bea0802
21. jún 2017

@krajcovicka dakujem za krasne slova...budem sa snazit oddychovat co najviac uz som i s muzom dohodnuta ze s malou bude chodit vonku az on po praci no a ja ju budem bohuzial zabavat len v ramci moznosti ma rok a pol a ked je muz v praci som na nu sama ..no caka ju nudne leto s mamou ale stoji to zato ona mi to odpusti ked jej neskor prinesiem domov partaka na cely zivot ❤

tamarka9
21. jún 2017

@alilka nemam sa dobre,ani kona necitam,len odpovedam na bazar a upozornenia. Vcera ma prestali uplne boliet prsia,v bruchu sa nic nedeje,ziadne roztahovanie a podobne,nie je mi ani od zaludka uz tazko. Posledny test som robila v nedelu,ci pondelok,uz ani neviem. Zajtra soravim posledny a uvidim,ci pojdem k lekarke,alebo to necham nech sa same spusti. Cele zle 😞

alilka
autor
21. jún 2017

@tamarka9 joooj ale to nieee..veď príznaky môžu byť raz silnejšie raz slabšie..určite sa tam má bábätko dobré..😉 musíš veriť..zajtra budú určite koľajnice,len hlavu hore. 😉

tamarka9
21. jún 2017

@alilka no vies nadej je jedna vec,skusenosti ina. Scenar rovnaky uplne na chlp,nemyslim negativne,ale ani pozitivne,snazim sa nemysliet 😒

alilka
autor
21. jún 2017

@tamarka9 tak viem po našich skúsenostiach nieje vôbec jednoduché vôbec pozitívne myslieť .ale veď to musí raz vyst.nemoze sa nám to neustále opakovať dookola. Veď už bolo dosť!!! Drzim prsty zajtra pri testovaní..😉

tamarka9
21. jún 2017

@alilka ano raz sa to podari,tiez tomu verim ☺urcite sa rabo ozvem,tvarim sa frajersky,ale budem pottebovat podporu 😌

tonjadabik2
21. jún 2017

@tamarka9 Ahoj budem ti drzat palce zajtra.🙏 ❤

alilka
autor
21. jún 2017

@tamarka9 budeme tu pre teba 😚