icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

ikonica
21. jún 2017

drzim palce aj ja... 🙏

misdan
21. jún 2017

@tamarka9 myslim na teba zajtra...🙏❤

sophinka17
22. jún 2017

@tamarka9 myslim na teba a drzim palce!❤ 🙏

tonjadabik2
22. jún 2017

@tamarka9 tak ako? Myslime na teba ozvi sa a drzime ti palce

bea0802
22. jún 2017

@tamarka9 taktiez ti drzim silno palce 😘

tamarka9
22. jún 2017

Kocky ste uzasne, ale vyzera to tak ze ani podpora celeho sveta nestaci. Ciarka zoslabla a potvrdila tak moje tusenie,stvrty potrat za dverami 😢 zajtra idem lekarke,velmi ma picha lavy vajecnik,bojim sa,aby z toho nebolo este aj mimomaternicove. Je to hrozny pocit baby,hrozny.

alilka
autor
22. jún 2017

@tamarka9 joooj toto není možné. Neverím tomu že sa toto zasa deje..😖 prajem ti veľa síl zlatko..drž sa 😢

ikonica
22. jún 2017

preco az zajtra ides? dnes sa neda? alebo vecer na pohotovost? och drzim palce aby to nebola pravda, aby sa nepotvrdilo co si myslis, aby bolo vsetko ok...

misdan
22. jún 2017

@tamarka9 je mi to velmi luto 😢 posielam vela sil a objatie

bea0802
22. jún 2017

@tamarka9 ach boze neverim normalne mi je do placu 😢 prajem vela sil ..budem na teba mysliet

tamarka9
22. jún 2017

@alilka virs co uz nevladzem ani plakat. Vsetko som mala,lieky injekcie vitamony. Mame za sebou vysetrenia hematku,genetiku,stitnu zlazu,ja uz neviem co viac urobit 😢

@ikonica mozem az zajtra,dnes nemam kde nechat malu. Zajtra pojde aj mm so mnou.

alilka
autor
22. jún 2017

@tamarka9 nechápem to..ono práve toto môže byť len ozaj náhoda, biochemické tehu,ale po týchto skúsenostiach..jaajaaaaj..ešte imunológiu skúste..čo tvoje telo nerobí protilátky voči embriu..

natalia11111
22. jún 2017

Ahojte baby, Je toto podla vas pozitivne alebo este skusit aj dneska testnut.. Su to moje prve ovulacne testy a najskor sa nic na nich neobjavilo tak som to hodila do suflika nahnevana a divam sa o pol hodinu a tam ciarky, to vzdy mam pockat chvilku? Ja ze sa objavia hned🙂

alilka
autor
22. jún 2017

@natalia11111 toto ma ešte ďaleko od pozitívneho 😁 musí byť testovacia čiarka rovnako silná alebo ešte silnejšia ako kontrolná .kolky DC si?

ikonica
22. jún 2017

@natalia11111 ciarky na ovulakoch kontroluj najskor po 10 min... testuj najskor po 10:00 hod... skor to nema zmysel... lepsie poobede... dve hodky predtym prestan pit....

juliet86
22. jún 2017

Ahojte baby ktore uz mate so snazenim skusenosti. Chcem sa vas pytat. Ak ste zacali riesit svoje zdravie. Akym testom ste sa v prvom kole podrobili vy a vas partner a potom ak nahodou bolo vsetko v poriadku aj tak vam naordinovali lieky?? Infolicy duphastany a tak?? Dakujem

natalia11111
22. jún 2017

@alilka 19DC a mavam 33 dni dlhe cykli no ja som z toho blazon uz.. :( a doktor mi dal progesteron od 17dna ale som si ho nedala sak ked som est nemala ani ovu neviem ci si ho mam dat a napisal ze jednu tabletku vaginalne vecer a v letaku ju ze po jedle :D a su to take kapsule tak neviem ci to mam jest ci co stym :D

natalia11111
22. jún 2017

@ikonica ja som toto vecer a aj som pila lebo cez den zhon a nikdy nemam cas tak som sa konecne k tomu dostala a uz sa chystam od pondelka testovat a az teraz som mala cas.. ale takato vyzera uz na dobrej ceste nie? ze sa to blizi k ovu..

alilka
autor
22. jún 2017

@natalia11111 ale testovala si aj predtým či dnes prvý deň si skúšala?pozri moje ovu testy..ovu bola 18dc 😉 to je minulý cyklus .tento som sa rozhodla netestovat,nemeras bt 😁

ikonica
22. jún 2017

@juliet86 boola som na beznu kontrolu, ked sa nam nedarilo pol roka... ms mam pravidelnu tak lekar neriesil.. o par mesiacov siel mm na spermiogram... to by som riesila ako prve, lebo vysetrenia u zeny su invazivnejsie, muz len odovzda vzorku, pripadne mu prehmataju semeniky ci urobia ich sono... po 10 mes sme otehotneli ale tesili sme sa len do 12 tt kedy sme o babo prisli... potom som ja absolvovala hematologicke, endokrinologicke a alergologicke vysetrenia... na hemato sa zistila priavdepodobna pricina odchodu babatka...

ako,dlho sa snazite? lekari to zvacsa zacinaju riesit az ked sa nedari rok...

ikonica
22. jún 2017

@natalia11111 pozri tu... Ovu bola 15-16.6.. 15.6 je zaroven 15dc lebo ms zacala 1.6.

natalia11111
22. jún 2017

@alilka @alilka tebe to pekne vino.. nie nemeram to by som nedodrziavala ako sa poznam a zacala som testovat vcera lebo mam tu aplikaciu a tam mi ukazalo ze ovu ma byt dneska tak tomu verim :D a tiez citim vajecniky asi treti den.. ja chcem hlavne vediet ci prebieha a idem aj na folikulometriu dalsi mesiac.. uz skusame pol roka ale len tento mesiac aj s testami ale je to len stvrty cyklus snazenia lebo prve dva som mala 38dnove..

alilka
autor
22. jún 2017

@natalia11111 veď keby si testovala každý deň malo by aj tebe pekné ukázať. 😉 Ale zasa pozitívny ovu test nieje záruka toho že ovu prebehla..pri meraní BT istotu máš..lebo po ovu bude BT hore,kde jej dopomôže progesterón,ktorý začne vylučovať žlté teliesko..ani ja som nemerala každý deň v rovnakom čase,podľa zmeny v práci..ale ovu mi to stále pekne ukázalo čo pre mňa bol základ..my sa tiež snažíme pol roka,ale ja som z toho mala "odstávku" 2,mesiace..bola som tehotná,no žiaľ mimomaternicove..čiže teraz vždy musím čakať kým mi ovuluje vajecnik s vajcovodom..keďže druhý vajcovod mi zvalí..zatiaľ mi ovuloval len raz..som 2 a pol mesiaca po operácii...

natalia11111
22. jún 2017

@alilka ja som bola v decembri na laparke mala som polyp na maternici a rastovu cystu ale vedla vajecnika, malo by byt vsetko ok uz som aj po polrocnej kontrole, a nemoze mi ten progesteron nieco zblbnut? strasne sa bojim dat si ho lebo som citala vsetky vedlajsie ucinky..

alilka
autor
22. jún 2017

@natalia11111 no progesterón sa vytvára až po ovu..čiže môj názor je že keď ovu ešte nebola a ty si ho dáš,tak už ovu ani nepríde..

natalia11111
22. jún 2017

Baby toto je ten progesteron makke kapsuly, v letaku napisane ze po jedle a on mi vravel ze mi da vaginalny a mam napisane od meho ze uzivat 0-0-1/vag... Teraz sa bojim aby som nezjedla nieco co sa nemoze.. Myslíte ze si to mozem dat normalne vecer po jedle.. Alebo mam pockat dalsi mesiac a spytat sa ho ked tam pojdem?

natalia11111
22. jún 2017

@alilka no ved to, sa mi to vobec nezda a dal mi to od 17DC do 27DC ale bojim sa si davat len tak ked nemam este odsledovane ze co a ako.. a nechcem si davat tabletky ako lentilky :D ale je pravda ze ma vzdy pred MS bolia prsia aj 10 dni a to zevraj z nedostatku progesteronu..

waleri17
22. jún 2017

@natalia11111 ahoj ak ovu nebola tento mesiac by som si ho isto nenasadil... ale ano davkovanie mas spravne vnutorne vecer do posvy ale moze sa to uzivat aj normalne neboj nic aj ja som ich mala 🙂

honeybuney
22. jún 2017

@tamarka9 tamarka, je mi to strašne moc ľúto :( kiežby sme ti vedeli pomôcť. Drž sa!!!

krajcovicka
22. jún 2017

@tamarka9 och, je mi to ľúto, drž sa!