icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

kata011
22. jún 2017

@natalia11111 mne najviac pomohlo určiť ovulaciu stav krcka a ovu test mi to len potvrdil...nemala som ani hlien nic a ani bazalku som nikdy nemerala ...staci ak su v zhode aspon dva znaky plodnosti...je jedno ci je to BT a nieco ale hlavne ked dva znaky sedia..a vzdy som otehotnela na prvy krat

olafienko
22. jún 2017

@alilka Obdivujem také prehladné výtvory z ovulačných testov:D Ja som chcela vcera pozrieť do nočného stolíka, že ako sa mi tie ovulačné testy vyvýjali (OVU som nezachytila, mala som ich len 5 ) a také pohádzané ani neviem presne kedy som ich robila, ani ktorý je prvý, atď. až sa hanbim:D ale všetky mali slabú čiarku, a povedala by som že rovnakú.

alilka
autor
22. jún 2017

@olafienko vieš čo to bol môj prvý 😁😁 tu baby z mk má na to "namotali" 😂😂

olafienko
22. jún 2017

@alilka ved o pol roka mozno aj ja budem vytvárať také 😂

myslíte že keď bola tá čiarka na všetkých 5 ovulačných celkom silná, hoci určite nie rovnaká. že to je dobré znamenie napr. o hladine potrebných hormónov? alebo to o ničom nevypovedá..asi skor druhé,však

alilka
autor
22. jún 2017

@olafienko nevykaj mi 😁😁 nič to nevypovedá..LH hormón skáče ako sa mu chce 😁😁

alilka
autor
23. jún 2017

@tamarka ahooj..myslím dnes na teba a držím prsty..kedy ideš k lekárke?ozvy sa potom čo a ako..

bea0802
23. jún 2017

ahojte tak ja som dnes bola opat u dr lebo vcera sa zo mna zliala krv myslela som ze som potratila ale fazulka sa drzi uz vidno riadne i plodik ...ale zistili sme pricinu krvacania mam hematom ...musim silno oddychovat a pokracivat v liecbe a verit ze to nestrhne fazulku 🙏

ikonica
23. jún 2017

@bea0802 tesi ma, ze sa male udrzalo a drzim palecky nech sa ten hnusny hematom vstrebe... setri sa ;)

tonjadabik2
23. jún 2017

@bea0802 ach jak to.ma mrzi.ja som mala hematom a 4 tyzdne som lezala v nemocke.bol velky.. Podpisala som potom rwverz lebo sa nezmensoval a sla som domov.vsetko bolo ok aj porod aj babo.taze sa neboj.

krajcovicka
23. jún 2017

@bea0802 určite to spolu zvladnete! Verím v to!

bea0802
23. jún 2017

@ikonica
@tonjadabik2
@krajcovicka dakujem vam krasne uz verim i ja vcera som preplakala pol dna no dnes ked som videla ze babo bojuje a je tam uz nemienim ani slzu nikdy ! som pozitivne naladena a verim ze to zvladneme nech sa deje cokolvek 🤰

katusikkk
23. jún 2017

@bea0802
drzim vsetky prsteky ,nech to zvladnes do uspesneho konca🙏👶

tonjadabik2
23. jún 2017

@bea0802 moje zlatko..netrap.sa.. Vsetkoa svoj zmysel neboj.nic sa nedeje len tak

tonjadabik2
23. jún 2017

@bea0802 malicke ostane neboj. Len oddychuj.a netrap sa.musis byt kludna aby sa udrzalo a.mali by ti dat nieco na rozpustenie hematomu a udrzanie.plodu.len oddychuj. Drzim palce 🙏

tamarka9
23. jún 2017

Cavte kocky. Bola som dnes u lekarky. Vcera som vecer zacala spinit,v noci uz silne bolesti a krvacanie. Na sone bola este maternica velmi prekrvena,sliznica vysoka,ale plodove obaly ani nic ine uz nebolo vidiet,takze je to uz bud vonku,alebo niekde v rodidlach. Zobrala mi krv na hcg,v utorok opat kontrola. Ked prestanem krvacat,urobi testy na infekcne ochorenia,ze mozno mam nieco bezpriznakove a este mm poslala na spermiogram,ci on ma vsetko ok. Neviem ako dlho mi potrva,kym sa odvazime opat zacat. A ani pohlad na pozitivne testy mi nerobi velmi dobre. Vsetkym vam to tu prajem,viem ze je to sebecke,ale nedokazem teraz zit touto temou. Tak vam opustam. A prajem vsetkym krasne // a tehu bez problemov a s usmevom na tvari. Drzte sa kocky moje 😘

bea0802
23. jún 2017

@katusikkk dakujem krasne 😘
@tonjadabik2 verim ze ano toto je moje tretie tehu a vsetky rizikove a druhe som prisla v marci v 11tt tak sa ma casto zmocni strach ale uz nemienim pochybovat babo to citi ....a beriem ako v kazdom tehu kyselinu listovu vitaminy duphaston a picham injekcie na riedenie ze to je i na ten hematom tak snad zaberie 🙏

bea0802
23. jún 2017

@tamarka9 moja zlata velmi ma to mrzi ani si nevies predstavit ako velmi ...drz sa a prajem ti vela vela sil ...a nech ti to nabuduce uz dopadne len dobre 🙏 myslim na teba ...drz sa

ikonica
23. jún 2017

@tamarka9 och je mi to luto... posielam energiu na zotavenie psychicke i fyzicke.... daj si cas na 'prebolenie' a ked budes mat pocit, ze to chces znova skusit , tak,chod do toho... verim ze to uz bude s vitaznym koncom... drz sa!

sticker
misdan
23. jún 2017

@tamarka9 ahoj..takze predsa 😢 dobre si to ty tusila...je mi to velmi luto...a uplne ta chapem, ani ja by som sem asi nechodila, aapon nacas..zelam vela sil ❤

tonjadabik2
23. jún 2017

@tamarka9 toa strasne mrzi mojka uprimne. Prajem ti vela sil mojka a verim ze sa to znova raz podari a porodis krasne babetko pen nesmies stracat nadej a opustat sa.myslim na teba dezkaj sa a.bud.silna.mam ta rada.

tonjadabik2
23. jún 2017

@bea0802 velmi ti drzim palce mojka.to zvladnes.ja som mala choreho synceka.potom sa nam narodil dalsi.pri nom som sa kazdy vecer modlila aby bol zdravy. A Pan ma vyslysal a narodil sa zdravy aj je zdravy a ten chory sa ciastocne vyliecil. Takze sa.modlim kazdy vecer pebo to naozaj pomaha.zvladnes to. Spolu to zvladneme.

bea0802
23. jún 2017

@tonjadabik2 si silna ze si to vsetko zvladla prajem zdravie celej tvojej rodinke a drzim ti palce nech si najdes // ❤

tonjadabik2
23. jún 2017

@bea0802 Dakujem. Musela som.. Tie prebdete noci a kazdy druhy tyzden v nemocke s.malym na infuziach z ktorych vzdy opuchol..ach..nechcem spominat..my zeny sme silne lebo musime.a preto to zvladneme. Aj janti drzim palce lebo zazraky sa deju.. Staci verit a modlit sa aspon vecer pred spanim.samozrejme najprv sexik 😀

simka2433
25. jún 2017

@misdan ahooj tak ako?;) ja dnes 9dpo a zatial teplota hore..

simka2433
25. jún 2017

Dievky drzte prosim palce aby zajtra neklesla:-/

sophinka17
25. jún 2017

@simka2433 drzim silno palce !❤️

katusikkk
25. jún 2017

@simka2433 vyzera krasne🙏

simka2433
25. jún 2017

@sophinka17
@katusikkk dakujem baby🙂 meriam treti cyklus tak tento zatial vyzera naj🙂 v minulych mi klesala na 8 9den🙂

katusikkk
25. jún 2017

@simka2433
Ja mam zajtra 8 den,tak hadam stupne,lebo dnes o 1 klesla.Ale tvoj vyzera fakt super.To aby si v utorok uz aj testik robila😀

simka2433
25. jún 2017

@katusikkk neboj isto iste stupne🙂 kolko mas lf? 🙂 krcok mam este zatvoreny tak zajtra este nepride:D