icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

katusikkk
25. jún 2017

Ja krcok nesledujem len hlien.Dopovala som sa grepmi a prvy x som ho mala 😂Od ovulky mam vzdy 14_15 dni.Len moj graf je vela krat ukazkovy az posledny den sup a teplota klesne.Prwd ovulkou mavam najnizsiu 36,5 a po ovulke do 37,4.Skor cakam,ze teplota prekroci limit 😀

katusikkk
25. jún 2017
misdan
25. jún 2017

@simka2433 ahoooj, krasny graf, parada 😍 len tak dalej!
Ja som 5DPO a prestala som merat asi 2dni po ovulke- chcela som si len potvrdit, ze naozaj prebehla..min.mesiac ma to dost stresovala, pretoze som taaak velmi chcela..lieky od gyn, sexu az prehnane vela, tak tento mesiac to beriem tak lightovejsie 😎

misdan
25. jún 2017

@simka2433
Citala som, ze ti klesala uz 8-9DPO tak to je vyyborne..a potom kedy ti prisla ms min.mesiac, kolko dni si mala lutealnu?

simka2433
25. jún 2017

@misdan tak teraz to vyjde ked si sa nesledovala🙂 aj dve kamosky co si tu s nimi pisem ked prestali sledovat vyslo im to🙂 no moja lf je 12dni na 13vzdy dojde🙂 teraz som spala sice len dve hodky a nema meranie vobec zmysel no aj tak zo zvedavosti som zmerala a mam 37,3🙂

simka2433
25. jún 2017

@katusikkk tiez uz tolko grepov a alchemilky mam za sebou ze som vzdala..aj ananasy som jedla po ovu..krcok obcas kuknem aspon viem ci sa otvara alebo nie podla toho viem ze za par dni pride plus ked klesa aj teplota tak je jasna..:-/

misdan
25. jún 2017

@simka2433 ale do ovu som sa sledovala 🙂 hlavne ale vlastne telo, hlien a bolesti. Ale som hrda, ze nemam doma ziadny test 😎 musela som trocha zvolnit, uz mi fakt zasibavalo..mam pocit, ze som taka zmierena, bude ako ma byt 🙂
Juuj parada ta teplota, len nech sa drziii 🙂 ja si mozno zmeriam zo zaujimavosti koncom tyzdna..😝

simka2433
26. jún 2017

@katusikkk
@sophinka17 @misdan babyy 37,1 ;) 10dpo

alilka
autor
26. jún 2017

@simka2433 teplota krásna. 😁 Ale podľa mňa si len 9dpo 😉

sophinka17
26. jún 2017

@simka2433 super!! len tak dalej 🙂 drzim silno palce ❤

simka2433
26. jún 2017

@alilka jednu bodku schovava ta velka cervena🙂

simka2433
26. jún 2017

@alilka tu je🙂

katusikkk
26. jún 2017

😀
Jeeej super,tak to uz mozes test urobit😅
Mne dnes klesla.Som sice este len 8 dni po ovu,ale grafy mavam rovnake.Este zajtra klesne,potom na chvilu stupne a opat klesne 😕
Buduci nemeram.Kaslem na to cele

alilka
autor
26. jún 2017

@simka2433 jaaaj taakk 😁😁 sa skryla 😁😁 pekný graf .nech sa drží naďalej 😉

simka2433
26. jún 2017

@katusikkk vcera som testla sice okolo 1 bolo no negativny tak uz budem cakat ci oride alebo nie🙂 ja som si tiez povedala ze nebudem uz bud.mesiac merat len sa bojim ze presvihnem ovu tak skusim tak ze na 14dc zmeram a ptm 17🙂

tonjadabik2
26. jún 2017

@simka2433 kraaasny graf drzim aby to vyslo

katusikkk
26. jún 2017

@simka2433
tam pomoze len pravidelny keksik 😀
Idem rozmyslat nad inou alternativou.Ved pomaly mam 39....a mesiace idu akosi rychlo 😲

misdan
26. jún 2017

@simka2433 supeeeer 🙂

arthemiis
26. jún 2017

Ahojte ja som akurat vysadila antikoncepciu pred dvoma tyzdnami, normalne som mala ms ktorá skoncila a teraz niektore dni zo mna vytecie trochu krvi a zase nic, potom o par dni znova a takto dookola.. neviem ci to mam ist riesit k lekarke alebo sa normalne snazit a pockat kym sa telo spamata.. nemate niektora skusenost? 🙂

sophinka17
26. jún 2017

@arthemiis mne bolo povedane ze po vysadeni antikoncepcie treba aspon pol roka pockat kym sa zacneme snazit. Aby sa telo od nej "ocistilo"

simka2433
26. jún 2017

@katusikkk moja svagrina nemohla straasne dlho otehotniet xy umelych oplodneni a az v 40tke sa im podarilo🙂

simka2433
26. jún 2017

@sophinka17 moja gyn.povedala ze aj rok sa telo spamatava. No kazda ma indivindi:-/ akurat co poznam pary vzdy to skoncilo potratom ked sa im zadarilo hned po vysadeni:( ja uz nemam anti 3/4 roka a furt sa nedari

katusikkk
26. jún 2017

@simka2433 ja sa zas tak dlho nesnazim,lebo vzdy som nola zastancom toho,ze zivot zladam sama a stastne 😂Ale do teraz som netusila,ze je to taka veda😕

sophinka17
26. jún 2017

@simka2433 ja teda nastastie uz tabletky neberiem asi 5 rokov, ale len tento mesiac sme sa zacali snazit 🙂 asi zalezi aj od toho ako dlho ich ze a brala atd. Tazko povedat, kazda sme ina. Ale teraz to u teba vyzera nadejne!!🙂 mozno uz v brusku drieme fazulka 🙂

katusikkk
26. jún 2017

Baby skusala ste niektora test na Muzsku plodnost??Zaujimalo by ma do akej miery je to pravdive.

ikonica
26. jún 2017

@katusikkk nie.. radsej ho posli na normalne vysetrenie na urologiu... zistia aj ine faktory, hormony a pod...

katusikkk
26. jún 2017

@ikonica
Vcera sme to robili len zo srandy a nebola tam ziadna ciarocka.Tak som ho utesila,ze ten test za 20 e je blbost.No a teraz ma taku divnu naladu.Mu nejako citlivo poviem,ze pojdem aj ja na normalne vysetrenie.Ach ti chlapi 😲

simka2433
26. jún 2017

@sophinka17 kiezby si mala pravdu lebo snazime sa sice od novembra no uz to trochu dolieha ze kazdy mesiac pride mrcha:( snazim sa uplne pozitivne no vzdy par dni pred navstevou ked uz zacne spinenie tak ma chytia take depkovice a zakon schvalnosti vzdy mi niekto v ten den oznami ze je tehu.. keby mi to povedali par dni po tak som uz s tym vysporiadana a som nastavena ze ideme dalej..

simka2433
26. jún 2017

@katusikkk
Tiez som si myslela ze zo dvakrat na to hupneme a babo je hotove:-/ no vazne to je hotova veda:-/

ikonica
26. jún 2017

@katusikkk dufam ze si to nekupovala ale niekde vyhrala :D inac my sme za spermiogram platili 25 eciek