Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@simka2433 ahoooj, krasny graf, parada 😍 len tak dalej!
Ja som 5DPO a prestala som merat asi 2dni po ovulke- chcela som si len potvrdit, ze naozaj prebehla..min.mesiac ma to dost stresovala, pretoze som taaak velmi chcela..lieky od gyn, sexu az prehnane vela, tak tento mesiac to beriem tak lightovejsie 😎
@simka2433 ale do ovu som sa sledovala 🙂 hlavne ale vlastne telo, hlien a bolesti. Ale som hrda, ze nemam doma ziadny test 😎 musela som trocha zvolnit, uz mi fakt zasibavalo..mam pocit, ze som taka zmierena, bude ako ma byt 🙂
Juuj parada ta teplota, len nech sa drziii 🙂 ja si mozno zmeriam zo zaujimavosti koncom tyzdna..😝
@katusikkk
@sophinka17 @misdan babyy 37,1 ;) 10dpo
@simka2433 super!! len tak dalej 🙂 drzim silno palce ❤
😀
Jeeej super,tak to uz mozes test urobit😅
Mne dnes klesla.Som sice este len 8 dni po ovu,ale grafy mavam rovnake.Este zajtra klesne,potom na chvilu stupne a opat klesne 😕
Buduci nemeram.Kaslem na to cele
@simka2433 kraaasny graf drzim aby to vyslo
Ahojte ja som akurat vysadila antikoncepciu pred dvoma tyzdnami, normalne som mala ms ktorá skoncila a teraz niektore dni zo mna vytecie trochu krvi a zase nic, potom o par dni znova a takto dookola.. neviem ci to mam ist riesit k lekarke alebo sa normalne snazit a pockat kym sa telo spamata.. nemate niektora skusenost? 🙂
@arthemiis mne bolo povedane ze po vysadeni antikoncepcie treba aspon pol roka pockat kym sa zacneme snazit. Aby sa telo od nej "ocistilo"
@sophinka17 moja gyn.povedala ze aj rok sa telo spamatava. No kazda ma indivindi:-/ akurat co poznam pary vzdy to skoncilo potratom ked sa im zadarilo hned po vysadeni:( ja uz nemam anti 3/4 roka a furt sa nedari
@simka2433 ja teda nastastie uz tabletky neberiem asi 5 rokov, ale len tento mesiac sme sa zacali snazit 🙂 asi zalezi aj od toho ako dlho ich ze a brala atd. Tazko povedat, kazda sme ina. Ale teraz to u teba vyzera nadejne!!🙂 mozno uz v brusku drieme fazulka 🙂
Baby skusala ste niektora test na Muzsku plodnost??Zaujimalo by ma do akej miery je to pravdive.
@sophinka17 kiezby si mala pravdu lebo snazime sa sice od novembra no uz to trochu dolieha ze kazdy mesiac pride mrcha:( snazim sa uplne pozitivne no vzdy par dni pred navstevou ked uz zacne spinenie tak ma chytia take depkovice a zakon schvalnosti vzdy mi niekto v ten den oznami ze je tehu.. keby mi to povedali par dni po tak som uz s tym vysporiadana a som nastavena ze ideme dalej..

Ja krcok nesledujem len hlien.Dopovala som sa grepmi a prvy x som ho mala 😂Od ovulky mam vzdy 14_15 dni.Len moj graf je vela krat ukazkovy az posledny den sup a teplota klesne.Prwd ovulkou mavam najnizsiu 36,5 a po ovulke do 37,4.Skor cakam,ze teplota prekroci limit 😀