icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

misdan
27. jún 2017

@simka2433 tiez si to namyslam a dufam 😀 no uvidime..

misdan
27. jún 2017

@olafienko ja cakam cez vikend..

alilka
autor
27. jún 2017

@marily
@krajcovicka netestujem ani nemeram.tento mesiac som sa na vsetko vykáslala..ale bola som dnes u dr pre nejaké papiere a rovno na kukla a tam nič..a pritom v piatom tam bol 9mm folikul...a to som myslela že Okey,tak tento mesiac pôjde ten bez vajcovodu s ďalší mesiac bude šanca..a nie .tento mesiac nič a ďalší ked pôjde ten bez vajcovodu tak zistím že buden 4mesisce po operácii a šancu som mala raz-kedze len raz ovuloval vajecnik s vajcovodom..plakat sa mi chce..neviem komu som ja tak ublížila že musíš toto všetko prekonávať 😢😢

krajcovicka
27. jún 2017

@alilka to mi je ľúto, ale nestrácaj nádej!

alilka
autor
27. jún 2017

@krajcovicka ďakujem ..snažím sa to brať s nadhľadom,ale toto ma dnes dokončilo..roky mi utekajú,dieťatko ani jedno..len samé potraty a mimomaternicove..ale sebaľútost mi nepomôže..

katusikkk
27. jún 2017

@alilka
To ta obdivujem.Ja. by som nezvladla.Asi by ma to vycerpavalo cakat kazdy mesiac.Ja dieta tiez nema.Snaxime sa len od Febr.,ale sme sa rozhodli ze dame to vysetrenie a od zimy zacneme riesit umele.Buduci mesiac sa nesie v duchu"netestovat,negrafovat,len plodit a do roka rodit"😀Bude veselo a preberie sa ten spravny vajecnik 🙏🙂

alilka
autor
27. jún 2017

@katusikkk my sa tiež snažíme len pol roka..vo februári som otehotnela na 3ti mesiac. Ale bolo to mimomaternicove..29.3 mi odobrali plod s vajcovodom..pred rokmi som 4x potratila..my sme riešili minulý mesiac centrum,chcela som či by nám to IUI neurychlilo,ale odfajcili nás že sme obaja dosť plodni že môj má dobrý spermiogram ja rýchlo otehotnievam tak máme len čakať..tak čakám ako prifajcena a moje telo sa rozhodne mať anovulacny cyklus..sral to pes..to čo toto má znamenať 😲😲 do teraz som ovuloval každý mesiac
.no des..ale ideme estx do jedného centra volala som tam a povedala im ako k nám pristupili v inom centre..tak snáď pochopia do frasa že chcem dieťa a vstrieknu mi tie spermie tam kam majú a vtedy kedy majú 😂😂

waleri17
27. jún 2017

Baby ja dnes takto tak vecer ideme na vec hadam to uz vyjde 😕🤰✊️

katusikkk
27. jún 2017

@alilka to co za pristup 😨
Co viem,tak tie centra beru vsetky aj tie co mozu.Ved pre nich je to obrovsky biznis.
Toto si svetovo napisala,zecsaju tam kam maju 😂😂😂
Rozmyslam.kde ich dava rvoj sperminator👏
Ale buduci mesiac bude ovulovat ten spravny.Ved budeme tehulky naraz 😂

alilka
autor
27. jún 2017

@katusikkk aaaale aj môj ich dáva tam kam má len vidíš to moje telo "španielska dedina" 😁😁 no uvidíme čo mi povedia v tom druhom centre a keď má aj tak odbiju tá si urobím IUI sama doma. 😂😂 Začnem robiť nový biznis a centra potom môžu ísť do riti 😂😂 ja verím že čo chvíľa to vyde,len dnes ma to tak položilo..ale už dobre..idem ďalej 😁

kikuskaschw
27. jún 2017

Ešte včera takto a dnes 1 dc chce sa mi plakať 😟😢

katusikkk
27. jún 2017

@kikuskaschw
To su ovu testy?

misdan
27. jún 2017

@kikuskaschw je mi.luto...takychto pripadov je tu vela, lebo skoro testujeme :/

katusikkk
27. jún 2017

@misdan tvoj graf stupa??😀

ikonica
27. jún 2017

@alilka he heee ze iui sama doma.... no keby to slo tak to uz mam tiez za sebou... x krat mi to napadlo.... 😅 mne doktor povedal, ze iui mi neodporuca lebo tam su nejake rizika v tom ako sa tie spermie musia predtym cistit a selektovat ci co...ze skor uz by mi odporucal odobrat vajicko a oplodnit ho mimo a tak vlozit.... aspon co si tak matne pamatam...

katusikkk
27. jún 2017

Ja by som s tiez dala vlozit oplodnene.Aspon take 5 dnove embryo.👶

alilka
autor
27. jún 2017

@ikonica ale aké riziko?to prvýkrát počujem..práve som myslela že je tam väčšia pravdepodobnosť na zdravé bábo keďže tam idú iba zdravé spermie..tá kto z toho teraz vyde?😂😂

ikonica
27. jún 2017

@alilka hej ale cosi o procese cistenia tam hovoril neviem nepamatam...

simka2433
27. jún 2017

@misdan posli graf🙂

ikonica
27. jún 2017

@alilka hej teraz citam ze medzi rizika iui patri viacpocetne tehotenstvo... to nam nevadi ci? 😀

katusikkk
27. jún 2017

@ikonica
Prave v tomto momente mi to prestalo vadit.Normalne ,ze by mi nevadilo mat v bruchu kvader namiesto celozivotnych tehliciek.My sme uz ake skromne 😂

alilka
autor
27. jún 2017

@ikonica jasné že nie 😁 2,3 malé riťky jednou ranou to dáme 😂😂 no viacpocetne hrozí lebo tam je stimulácia clostylbegitom..😊

ikonica
27. jún 2017

@alilka hej viacej vajok sa vyberie na cestu 😀😁😂

olafienko
27. jún 2017

@kikuskaschw či už su to ovu testy/tehu testy, su úplne negatívne. to čo sa ti zdá ako čiarka, je prechod na iný, lesklejší materiál. Pozri to bližšie🙂 Nenechaj sa rozladiť,nabudúce vyjde🙂

sticker
olafienko
27. jún 2017

ja som doteraz robila a samé stresy v robote, si vravím, ja byť oplodnené vajíčko, u mňa teda bývať nechcem :( :( tak si nerobím nádeje tento mesiac...podla mňa žena musí byť viac-menej pohode, aby otehotnela.

sticker
misdan
27. jún 2017

@katusikkk moj graf? Ja moc nemeriam tento mesiac, flakam to, schvalne..lebo min.mesiac som sa na to moc upinala a srresovalo ma to..vzdy vecer a rano stres, aka bude zase bazalka..tak som si povedala, tudy cesta nevede 😂 dnes som zmerala, bol ppkles, som.7DPO..tak uvidime..ty si ako.na tom? ;)

misdan
27. jún 2017

@simka2433 moj nie je na posielanie..😂

marily
27. jún 2017

@alilka chápem ťa. Úplne ťa chápem tiež sa cítim po piatich rokoch snaženia úplne na nič. Je to peklo. A tiež neviem ako to celé zvládnem. Už ma ani nebaví stále dúfať a veriť.

katusikkk
27. jún 2017

@misdan rano dam hlasenie,lebo vyzeral ako kazdy iny a aj klesal,len dnes mi to vyskocilo o dost dore.Ale tento mesiac nejako necakam.Spermije sa asi ovulky nedozili 😅

alilka
autor
28. jún 2017

@marily 5rokov??och mňa by už asi drblo..my pol roka a som občas na prášky..😁😁 neriešite nič?