Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@marily
@krajcovicka netestujem ani nemeram.tento mesiac som sa na vsetko vykáslala..ale bola som dnes u dr pre nejaké papiere a rovno na kukla a tam nič..a pritom v piatom tam bol 9mm folikul...a to som myslela že Okey,tak tento mesiac pôjde ten bez vajcovodu s ďalší mesiac bude šanca..a nie .tento mesiac nič a ďalší ked pôjde ten bez vajcovodu tak zistím že buden 4mesisce po operácii a šancu som mala raz-kedze len raz ovuloval vajecnik s vajcovodom..plakat sa mi chce..neviem komu som ja tak ublížila že musíš toto všetko prekonávať 😢😢
@alilka to mi je ľúto, ale nestrácaj nádej!
@krajcovicka ďakujem ..snažím sa to brať s nadhľadom,ale toto ma dnes dokončilo..roky mi utekajú,dieťatko ani jedno..len samé potraty a mimomaternicove..ale sebaľútost mi nepomôže..
@alilka
To ta obdivujem.Ja. by som nezvladla.Asi by ma to vycerpavalo cakat kazdy mesiac.Ja dieta tiez nema.Snaxime sa len od Febr.,ale sme sa rozhodli ze dame to vysetrenie a od zimy zacneme riesit umele.Buduci mesiac sa nesie v duchu"netestovat,negrafovat,len plodit a do roka rodit"😀Bude veselo a preberie sa ten spravny vajecnik 🙏🙂
@katusikkk my sa tiež snažíme len pol roka..vo februári som otehotnela na 3ti mesiac. Ale bolo to mimomaternicove..29.3 mi odobrali plod s vajcovodom..pred rokmi som 4x potratila..my sme riešili minulý mesiac centrum,chcela som či by nám to IUI neurychlilo,ale odfajcili nás že sme obaja dosť plodni že môj má dobrý spermiogram ja rýchlo otehotnievam tak máme len čakať..tak čakám ako prifajcena a moje telo sa rozhodne mať anovulacny cyklus..sral to pes..to čo toto má znamenať 😲😲 do teraz som ovuloval každý mesiac
.no des..ale ideme estx do jedného centra volala som tam a povedala im ako k nám pristupili v inom centre..tak snáď pochopia do frasa že chcem dieťa a vstrieknu mi tie spermie tam kam majú a vtedy kedy majú 😂😂
@katusikkk aaaale aj môj ich dáva tam kam má len vidíš to moje telo "španielska dedina" 😁😁 no uvidíme čo mi povedia v tom druhom centre a keď má aj tak odbiju tá si urobím IUI sama doma. 😂😂 Začnem robiť nový biznis a centra potom môžu ísť do riti 😂😂 ja verím že čo chvíľa to vyde,len dnes ma to tak položilo..ale už dobre..idem ďalej 😁
@kikuskaschw
To su ovu testy?
@kikuskaschw je mi.luto...takychto pripadov je tu vela, lebo skoro testujeme :/
@alilka he heee ze iui sama doma.... no keby to slo tak to uz mam tiez za sebou... x krat mi to napadlo.... 😅 mne doktor povedal, ze iui mi neodporuca lebo tam su nejake rizika v tom ako sa tie spermie musia predtym cistit a selektovat ci co...ze skor uz by mi odporucal odobrat vajicko a oplodnit ho mimo a tak vlozit.... aspon co si tak matne pamatam...
Ja by som s tiez dala vlozit oplodnene.Aspon take 5 dnove embryo.👶
@kikuskaschw či už su to ovu testy/tehu testy, su úplne negatívne. to čo sa ti zdá ako čiarka, je prechod na iný, lesklejší materiál. Pozri to bližšie🙂 Nenechaj sa rozladiť,nabudúce vyjde🙂

ja som doteraz robila a samé stresy v robote, si vravím, ja byť oplodnené vajíčko, u mňa teda bývať nechcem :( :( tak si nerobím nádeje tento mesiac...podla mňa žena musí byť viac-menej pohode, aby otehotnela.

@katusikkk moj graf? Ja moc nemeriam tento mesiac, flakam to, schvalne..lebo min.mesiac som sa na to moc upinala a srresovalo ma to..vzdy vecer a rano stres, aka bude zase bazalka..tak som si povedala, tudy cesta nevede 😂 dnes som zmerala, bol ppkles, som.7DPO..tak uvidime..ty si ako.na tom? ;)

@simka2433 tiez si to namyslam a dufam 😀 no uvidime..