icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

ikonica
28. jún 2017

dnes 28dc.. testy biele... asi zas nic z toho...

katusikkk
28. jún 2017

@simka2433 Nemame Tvoje ranne pozitivne hlasenie 😀

simka2433
28. jún 2017

@katusikkk dala som do snazilky neuvedomila som si ze uz je tam rozdiel:D

ikonica
28. jún 2017

@simka2433 jeeeeej gratulkaaaaa

sticker
misdan
28. jún 2017

@katusikkk ked necakas, moze dobre vypalit, uvidis..;) drzim palce. Tak co teplota?

krajcovicka
28. jún 2017

@simka2433 tfuj tfuj tfuj.....do úspešného pôrodu prajem! Teším sa s Tebou

misdan
28. jún 2017

@simka2433 jeeee Simi takze predsa!!! Wuaaaaw gratulujem, velmi sa s tebou tesim! 😘 daj este graf, nech sa pokochame 😎 takze ta vysokanska bazalka neklamala, taku vysoku tepl.si nemala min.mesiace, ze?

misdan
28. jún 2017

@simka2433 a este otazka..citis sa ako? Priznaky? ;)

katusikkk
28. jún 2017

@simka2433 blahozelaaaam.Krasne ❤👶

katusikkk
28. jún 2017

@misdan teplota tak isto ako vcera.Este tomu dam zajtrajsie rano.Mne sa podla grafu posunula ovulka ,tak ani neviem ktory den ovulacie je spravny.

simka2433
28. jún 2017

@katusikkk
@misdan
@krajcovicka dakujeeem baby🙂 no pocujte dnes som merala tak debilne lebo pod oknom mi zacal pes strasne skucat tak som vystrelila z postele a chvilu som tam stala a ptm ze jeziiis teplotaa tak som zmerala ale nezapisala lebo zbytocne:-/ bolo 37,1 a priznak? No bolia ma trochu cecuchy a brucho a tusim pijem viac vody ako obycajne🙂 zatial ine nic nepozorujem:-/

katusikkk
28. jún 2017

😠
Toto je ako mozne ked to ide tam kam ma?

ikonica
28. jún 2017

@katusikkk no to je to 'medzi nebom a zemou' taka ta tajna sila, ktora ked posobi v spravnom case na spravnom mieste tak si najdes // ja uz pomaly idem zas do depky.... uz len cakam kedy dojde ms a potom sa idem na vsetko vyprdnut a pokusim sa ja na mk vyprdnut aj ked zavislost je dost velka...

katusikkk
28. jún 2017

@ikonica
Ja som este do Januara nevedela,ze nejaka bazalka existuje.Len lekarka mi povedala ,ze by som si mala merat aspon 2 mesiace kvoli tomu ci mam ovulku alebo chodit na sono.Tak som si zacala merat.Od Febr. mam ovulku kazdy mesiac,tak mne to aj tak vychadzalo 1-2 x sexik a hotovo.
Ale depky nam nepomozu..Ved zazraky sa deju 😇

bea0802
28. jún 2017

@simka2433 gratulujem a drzim palce do uspesneho konca 😍❤

ikonica
28. jún 2017

tak oprava... nie 28 dc ale 1dc :/

alilka
autor
28. jún 2017

@ikonica jooooj..ja tiež rozmýšľam aj sa na mk vyprdnut..nebavi ma to už celé len ja tým zahsnam čas že čítam hoc často neprispievam..asi práve preto že som v štádiu "nasratá jak mraky"...

ikonica
28. jún 2017

@alilka vies ono cim viac o tom citas tym horsie to ide asi... kazdej babe prajem tie // ale uz aj ja chceeeeem... vela casu tu travim a co je horsie ze uz aj v praci.... to som niekedy nerobila... a to je znak, ze uz mi zadrbava kvalitne z toho... tolko testov co som pouzila tento mesiac.... hroza.... uz neobjednavam,.... mam este ovu a par tehu... uz neobjednavam... uz skusim az ked mi vynecha (silne reci mam, ale sa bojim ze to tak lahko nepojde pri mojej testofilii 😀)...

alilka
autor
28. jún 2017

@ikonica ja som toto robila minulý mesiac..tak som sa na to úplná že des..potom prišla studená sprcha keď som si uvedomila že testujem ako pribrzdena a aj tak sex tomu neprispôsobujem. (Nechcem aby sme to robila ako roboti' bez chuti ,lebo mám ovu a musíme)..tak načo to teda robím..a povedala som si dosť..Alena spamätáj sa 😁😁 tak tento mesiac nemeram netestujem..a bola som spokojná. Aaaz do včera keď som bola náhodne u dr a tá mi urobila sono a môj cyklus bude anovulak..zložilo má to..ale len na pol dňa..potom som si povedala veď čo snažíme sa len pol roka .edzi tým som už bola tehu tak nie až tak dlho .ale jedna vec je si niečo.povedat a druhá vec čo ti vravy srdce .

ikonica
28. jún 2017

@alilka ved ja som po minulej ms zacala pekne.. zacala som taku ocistnu dietku, zacala som chodit peso do a z prace nech mi nerastu sunky a nech mam aspon aky taky pohyb... snazila som sa vzdy niecim zamestnat, co najmenej chodit na konika.... pekne mi to slo az do ovu.. a potom zacalo peklo testovacie... ale takto mi este nedrbalo jak teraz..... musim sa spamatat... a na kona pridem az s pozitovnym testom 😂

ikonica
28. jún 2017

@alilka este mi vcera mm hovori... mas ine bradavky, ty budes tehotna... ta kdeeeee.. nemeram si bazalku, ale sem tam len tak zmeriam pod pazuchou kedykolvek ma napadne.. pekne sa drzala okolo 37 a vcera klesla na 36,7 a to som uz vedela, ze nedobre... a dnes som si merala rano.... 36,6... a jak som vstala z postele tak uz to islo., ale predtym som este rano o siestej stihla vydrbat dva testy.. jeden one step a druhy pre istotu woman secret,. beloby...

alilka
autor
28. jún 2017

@ikonica noo rozhodnutie je na tebe 😁 ja sem chodiť určite bidem- ako som písala zahsnam tým čas aj v práci..práve teraz ,😂😂😂😂

ikonica
28. jún 2017

@alilka a vobec z toho nemas cierne svedomie? 🙌😂😂😂

alilka
autor
28. jún 2017

@ikonica nie vôbec ,😂😂 mne toto na psychike neuberá,skôr to testovanie atď tie všetky "hovienka" kolo toho 😂😂 tu mi to skôr ešte dôjde že to nielen ja musím bojovať za bábätko 😁

natalia11111
28. jún 2017

@simka2433 ja som mala podlamna konecne tento mesiac ovu 🙂 aj test ukazal a aj hlien.. a mam take bolesti brucha ako pred MS a vcera som mala aj pichanie a to som estelen 5 dni po ovu.. ale zase mala som ju az na 24 DC tak uvidim a mavam 33dní cyklus.. tento mesiac som taka kludna lebo dalsi idem na folikulometriu :D

katusikkk
28. jún 2017

@ikonica

Tak toto ma polozilo." ale predtym som este rano o siestej stihla vydrbat dva testy.. jeden one step a druhy pre istotu woman secret,. beloby..."😝

@alilka
Podla mna az teraz ma svedomie ciste 😅😅😅

katusikkk
28. jún 2017

@natalia11111
Tento mesiac som aj ja mala neskutocne bolesti tusim 3-4 den po ovulke v podbrusku.Myslela som,ze mi chce nejaky votrelec z brucha vyskocit.Ale to od INOFOLICU co som pila najskor.😵

natalia11111
28. jún 2017

@simka2433 jeej akurat kukam ze mas pozitivny test 🙂 tak gratulujem🙂))))

natalia11111
28. jún 2017

@katusikkk ja tiez ten infolic pijem ale obcas zabudnem :D tak mozno aj z toho 🙂 kiez by sa zadarilo :D boze baby mne sa uz nechce cakat... :D

ikonica
28. jún 2017

@katusikkk prezne aj ja som myslela ze mi ide vajecnik prasknut... a tiez som brala inofolic od 5 cd do 15 dc dva sacky denne v jednej davke