Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@ikonica
Lebo mi dalo ovulku na 12 den,potom posunulo na 14 den a keby ze sa mi zajtra drzala teplota hore,tak sa posunie zas az na 20 den.Dnes nam 22 DC.
Viem ,ze graf je presnejsi,ale podla hlienu a takeho sklbnutia v bruchu sa priklanam k ovulke na 12den.
No a este tie bolesti asi z Inofolicu som mala 16-17 DC.
@ikonica ked ta citam..mne tak drbkalo min.mesiac 😂 neskutocne vela testoov, najprv ovu a potom od 10DPO ovu aj tehu, vsetky som minula, ba este aj kupovala..tento mesiac nic, a v pohode som, lepsie mi je. Doma ani jeden test. Pockam si pekne na menzes, prip.ak sa oneskoeu zmeriam teplotu..
@misdan ja sa stresujem hlavne preto, ze mam trombofiliu a o jedno babo som asi vdaka tomu prisla a tak sa bojim aby to neskoncilo zas tak... preto to chcem vediet cim skor nech mozem ist pre lieky cim skor a druhy strasiak je moj vek.... asi by som tak nechaosila kebyze mam pred sebou viac rokov na snazenie... neviem.... mozno by som chaosila aj tak....
bola som u doktorky 8.6. ale nebola tam tak mam vela otazok a ziadne odpovede... a dostanem sa tam az 20.7. len dufam, ze tam bude a nebude niekde na dovci lebo ma vystrie rovno v cakarni.. potrebujem vediet, co vlastne tie mutacie znamenaju pre mna a pre snazenie... minule som dostala malo informacii... bola som vyhukana z toho a nevedela som, co sa vlastne pytat... skoda ze tu neposobi nejaka hematolozka... hned by som jej vysledky poslala.. uvazujem, ze tej mojej napisem.. mozno odpise kto vie....
@katusikkk nie tehu
@kikuskaschw
Myslim ze nie,ale dufat neprestanem.Sperminator ma v sobotu narodky.Darcek nemam a asi nic viacej ako // by ho nepotesili.Snad by si nevsimol ani dopravne lietadlo vedla testu.😀
Este uvidim rano co povie teplomer 🤒
@kikuskaschw trojtýždňová dovolenka to znie úžasne😍 to sa hned bude lepsie snažiť🙂 pri vode, s radlerom, dlhé večery....😍ja sa cítim úplne obyčajne a mám týžden do mens., tak asi nič. dneska sa kamarátke narodilo bábätko, tak celý deň nad tým tak rozmýšlam...nejaká som smutná🙄 šiši mi
@katusikkk dobre rank tak aku mas teplotku?
@tonjadabik2
Klesla z 37,3 na 37,1 🙅Taky prepad
@katusikkk to nieje az taky prepad..kym to nieje nizsie pod ciarou tak je dobre..kolko si dpo?
@tonjadabik2
9.Ale tento mesiac tusim,ze nic.Ux chytam PMS😂😂
@katusikkk to je este malo klud 🙂 vydr aspon do 14 dpo 😀
@katusikkk na PMS mi pomaha najviac sladke a pernicky su ako stvorene nato..

@ikonica
Ja som pila druhy mesiac teraz .DO ovulky rano a vecer a po ovlulke 1 x denne.Ale od poslednej ovulky uz nemam.Cez vikend kupim este jedno balenie.
Dnes som 8 DPO a graf mam divny,tak pockam este do zajtra.😲