Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@katusikkk tak prid k n naziap na ciganov a budes spokojnejsia..hehe ja to tiez takto riesim a raz dva som kludna
@katusikkk *k nam
@katusikkk ten pokles vôbec nie je taký strašný,ja keď som otehotnela tiež som ho mala ako na húsenkovej dráhe a naopak keď bol podľa mňa ideálny...tak sa potom dostavila ms....
@krajcovicka no ty si ma teraz potesila..🙂 ze nemusi byt vzdy nadherny ukazkovy graf..
@tonjadabik2 mozno tuzis po cigánovi jak vidím 😀 😀 skúsenosti čo??
@kubik12 ti sibe? Fuj nikdy
@tonjadabik2 prosiťe boha a rasizmus Vas dobieha..neventilujte si Vaše hormóny na ľudí ktorý nemajú s vami nič spoločné..dosť úbohé 😇 🙏 👎 Amen
@kubik12 ano nenavidim ich a niesom sama
Babyy trochu na pobavenie:D maminka sa ma pyta co to je tittle? A ja ze tutilky:D no takyy zachvat smiechu ze som vyzerala jak z pomocnej:D:D
Ahojte...ktora ste tehu a ste Pn..?
@tonjadabik2 ne kotleba stebou 😂
Ahojte, tak ja dnes 1DC..trocha skor, po 10dnoch od ovu..ale neuzivala som teraz nic, takze celkom fajn, pred tym som mala lutealku 6dni.
Smutna som, ale co sa da robit, ide sa dalej..
Len teraz neviem, ci nieco iniciovat alebo este trpezlivo cakat..

@katusikkk aj mna dnes napadol spermiogram..ale prve dieta sa podarilo na 1x.
Teraz som rozladene, lebo chcela som co najmensi vek.rozdiel a uz teraz by bol 2,5roka..a teda, stale nie som tehotna 😂 navyse, ked okolo vsetci tehotneju a vacsina kamosiek co sme kocikovali, tak uz maju aj druhe alebo su tehotne..boli to trocha no :/
Ale potom si poviem, bud rada, aj za jedno..krasne, zdrave 👍
No nic, drzim vsetkym palce 😘

@tonjadabik2
Mne sladke nechuti.To vobec nejem.Ja si potrebujem najst dobry terc,nazjapat na neho a potom som spokojna:joy