icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

katusikkk
29. jún 2017

@tonjadabik2
Mne sladke nechuti.To vobec nejem.Ja si potrebujem najst dobry terc,nazjapat na neho a potom som spokojna:joy

tonjadabik2
29. jún 2017

@katusikkk tak prid k n naziap na ciganov a budes spokojnejsia..hehe ja to tiez takto riesim a raz dva som kludna

tonjadabik2
29. jún 2017

@katusikkk *k nam

katusikkk
29. jún 2017

Kocky ktora z vas vie ako rucne nastavim tu ciaru na ovulku.
Rano som to omylom inde hodila.
Takze takyto pokles mam 😒

krajcovicka
29. jún 2017

@katusikkk ten pokles vôbec nie je taký strašný,ja keď som otehotnela tiež som ho mala ako na húsenkovej dráhe a naopak keď bol podľa mňa ideálny...tak sa potom dostavila ms....

misdan
29. jún 2017

@katusikkk inak sme uplne rovnako, aj ja 9DPO dnes. Kolko mavas lutealku? U mna od februara za kazdym ina, takze netusim..
A teplota je stale ok, uvidis dalsie dni ;)

misdan
29. jún 2017

@krajcovicka no ty si ma teraz potesila..🙂 ze nemusi byt vzdy nadherny ukazkovy graf..

katusikkk
29. jún 2017

@misdan ja mam 14 a na 15 den mam ms.Ale vidim to blede.Uz mam PMS aakazdeho kazdeho niekde posielam 😂
Tvoj graf co hovori???? 😀

misdan
29. jún 2017

@katusikkk fiha, tak to mas dlhu...
Ja cakam uz cez vikend, mozno zaciatkom tyzdna. Ale netusim, ziadne pocity ja nemam, nic mi nie je 😂
Moj graf nic, nemerala som dnes..zmeriam asi v nedelu rano, potok idem na 5dni k otcovi, tam si nezoberiem teplomer..

katusikkk
29. jún 2017

@misdan ani ja nic necitim 😯takze buduci mesiac zaciname opat ☺Ale to uz hadam naposledy 👶

misdan
29. jún 2017

@katusikkk ja uz som.zmierena..pride, kedy ma prist..vsetko sa deje pre nieco..a hoci po druhom dietatku uz dlhsie tuzim, stale si hovorim, ze mam aspon to jedno..mnohe sa trapia roky, alebo nemozu mat vobec :( tak s pokorou v dusi cakam..🙂

kubik12
29. jún 2017

@tonjadabik2 mozno tuzis po cigánovi jak vidím 😀 😀 skúsenosti čo??

tonjadabik2
29. jún 2017

@kubik12 ti sibe? Fuj nikdy

kubik12
29. jún 2017

@tonjadabik2 prosiťe boha a rasizmus Vas dobieha..neventilujte si Vaše hormóny na ľudí ktorý nemajú s vami nič spoločné..dosť úbohé 😇 🙏 👎 Amen

tonjadabik2
29. jún 2017

@kubik12 ano nenavidim ich a niesom sama

simka2433
29. jún 2017

Babyy trochu na pobavenie:D maminka sa ma pyta co to je tittle? A ja ze tutilky:D no takyy zachvat smiechu ze som vyzerala jak z pomocnej:D:D

malalucka3
29. jún 2017

Ahojte...ktora ste tehu a ste Pn..?

katusikkk
29. jún 2017

@simka2433 simi a co su to tutilky???😲

lala1501
29. jún 2017

@katusikkk titulky myslela😀

simka2433
29. jún 2017

@katusikkk ved to:D ze ja som to poprehadzovala:D aj v chorvatsku ked som bola tak ma nastvali lebo si na plazi nechavali karimatky a ptm uz nebolorano miesto a ja mamine hovorim taka rozculena aj my si tu nechame tie marikatky:D a to sme lahli a konec nam bol:D:D

kubik12
29. jún 2017

@tonjadabik2 ne kotleba stebou 😂

misdan
30. jún 2017

Ahojte, tak ja dnes 1DC..trocha skor, po 10dnoch od ovu..ale neuzivala som teraz nic, takze celkom fajn, pred tym som mala lutealku 6dni.
Smutna som, ale co sa da robit, ide sa dalej..
Len teraz neviem, ci nieco iniciovat alebo este trpezlivo cakat..

krajcovicka
30. jún 2017
sticker
katusikkk
30. jún 2017

@misdan
6dni??Tak to nie je boh vie co.Ja dostanem zaciatkom tyzdna a ide sa spermiogram a potom ja 😵

lala1501
30. jún 2017

@misdan tak budeme rovnako ja predpokladam ze do vevera tiez dostanem poorioade zajtra rano

misdan
30. jún 2017

@katusikkk ved hej, preto som bola u gyndy min.mesiac a dala mi duphaston..ten mi to predlzil. Ale az na 16dni a nic..tak som si povedala, ze to skusim teraz bez, predsalen menstruujem len od februara po.dlhej dobe..
Ale teraz tych 10dni fajn, spokojna som.

misdan
30. jún 2017

@lala1501 dufam, ze nedostanes..;)

lala1501
30. jún 2017

@misdan dostanem teplota je uz dole🙂

misdan
30. jún 2017

@katusikkk aj mna dnes napadol spermiogram..ale prve dieta sa podarilo na 1x.
Teraz som rozladene, lebo chcela som co najmensi vek.rozdiel a uz teraz by bol 2,5roka..a teda, stale nie som tehotna 😂 navyse, ked okolo vsetci tehotneju a vacsina kamosiek co sme kocikovali, tak uz maju aj druhe alebo su tehotne..boli to trocha no :/
Ale potom si poviem, bud rada, aj za jedno..krasne, zdrave 👍

No nic, drzim vsetkym palce 😘

misdan
30. jún 2017

@lala1501 tak ide sa dalej..🙏 drz sa..