icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

katusikkk
28. jún 2017

@ikonica
Ja som pila druhy mesiac teraz .DO ovulky rano a vecer a po ovlulke 1 x denne.Ale od poslednej ovulky uz nemam.Cez vikend kupim este jedno balenie.
Dnes som 8 DPO a graf mam divny,tak pockam este do zajtra.😲

ikonica
28. jún 2017

@katusikkk divny v akom zmysle?

katusikkk
28. jún 2017

@ikonica
Lebo mi dalo ovulku na 12 den,potom posunulo na 14 den a keby ze sa mi zajtra drzala teplota hore,tak sa posunie zas az na 20 den.Dnes nam 22 DC.

Viem ,ze graf je presnejsi,ale podla hlienu a takeho sklbnutia v bruchu sa priklanam k ovulke na 12den.
No a este tie bolesti asi z Inofolicu som mala 16-17 DC.

misdan
28. jún 2017

@katusikkk daj graf! ;)

misdan
28. jún 2017

@ikonica ked ta citam..mne tak drbkalo min.mesiac 😂 neskutocne vela testoov, najprv ovu a potom od 10DPO ovu aj tehu, vsetky som minula, ba este aj kupovala..tento mesiac nic, a v pohode som, lepsie mi je. Doma ani jeden test. Pockam si pekne na menzes, prip.ak sa oneskoeu zmeriam teplotu..

ikonica
28. jún 2017

@misdan ja este nejake mam... hlavne ovulacne... asi ich dam manzelvi nech ich niekde poriadne skryje aby som ich nenasla :D

ikonica
28. jún 2017

@misdan ja sa stresujem hlavne preto, ze mam trombofiliu a o jedno babo som asi vdaka tomu prisla a tak sa bojim aby to neskoncilo zas tak... preto to chcem vediet cim skor nech mozem ist pre lieky cim skor a druhy strasiak je moj vek.... asi by som tak nechaosila kebyze mam pred sebou viac rokov na snazenie... neviem.... mozno by som chaosila aj tak....

alilka
autor
28. jún 2017

@ikonica sme na tom rovnako..aj vek aj tá trimbofilia

misdan
28. jún 2017

@ikonica aha, tak potom to je ine u teba...chapem ta

ikonica
28. jún 2017

bola som u doktorky 8.6. ale nebola tam tak mam vela otazok a ziadne odpovede... a dostanem sa tam az 20.7. len dufam, ze tam bude a nebude niekde na dovci lebo ma vystrie rovno v cakarni.. potrebujem vediet, co vlastne tie mutacie znamenaju pre mna a pre snazenie... minule som dostala malo informacii... bola som vyhukana z toho a nevedela som, co sa vlastne pytat... skoda ze tu neposobi nejaka hematolozka... hned by som jej vysledky poslala.. uvazujem, ze tej mojej napisem.. mozno odpise kto vie....

katusikkk
28. jún 2017

@misdan najpr oznacilo ovulku 12-asi podla hlienu,potom 14.A sexik bol daleko pred ovulkou.Po tom 11 som uz nemala ziadny hlien .A kedy ze zajtra bola teplota hore,tak ovulku ukaze 20-teho.

simka2433
28. jún 2017

@katusikkk fuu ale ty si dobre vystrelila🙂 jak raketa:D len nech sa to drziiiii!!! Tfuj tfuj tfuj!!🙂

simka2433
28. jún 2017

@ikonica a neberies vobec ziadne lieky? Ja mam anopyrin na riedenie krvi🙂

ikonica
28. jún 2017

@simka2433 beriem anopyrin 100

katusikkk
28. jún 2017

@simka2433
Mam tusaka,ze tento mesiac nic z toho.Zajtrajsok rozhodne 👶

simka2433
28. jún 2017

@ikonica ja tiez;)

simka2433
28. jún 2017

@katusikkk hned rano pis teplotu!!!🙂

marily
28. jún 2017

@alilka Tak vysetrenia stale dokola obaja sme zdravi takze nie je dovod aby sa nedarilo tvrdia lekary. Na umele oplodnenie som doteraz odmietala ale asi budem musiet do toho ist . chystame sa uz toto leto

kikuskaschw
28. jún 2017

@katusikkk nie tehu

kikuskaschw
28. jún 2017

@olafienko
@misdan ..dúfam ze vide tento cyklus od soboty mi začína dovolenka 3 týždne tak bude aj lepšie snazenie bez pracovnych stresov 😊😊😊😊 a ak hej bolo by to iste obdobie ako ked sme sa snazili prvy krat a to nam hned vyšla nasa laska 😊😘

katusikkk
28. jún 2017

@kikuskaschw
Myslim ze nie,ale dufat neprestanem.Sperminator ma v sobotu narodky.Darcek nemam a asi nic viacej ako // by ho nepotesili.Snad by si nevsimol ani dopravne lietadlo vedla testu.😀
Este uvidim rano co povie teplomer 🤒

tamarka9
28. jún 2017

@alilka pocuj bola tvoja polivicka aj na spermiogram kvoli tym potratom?

olafienko
28. jún 2017

@kikuskaschw trojtýždňová dovolenka to znie úžasne😍 to sa hned bude lepsie snažiť🙂 pri vode, s radlerom, dlhé večery....😍ja sa cítim úplne obyčajne a mám týžden do mens., tak asi nič. dneska sa kamarátke narodilo bábätko, tak celý deň nad tým tak rozmýšlam...nejaká som smutná🙄 šiši mi

alilka
autor
29. jún 2017

@tamarka9 no tie prvé 4 potraty som mala s bývalým..a ano bol..s terajším som mala to mimomaternicove..a spg mal dobrý..u mňa je príčina zistená..

tonjadabik2
29. jún 2017

@katusikkk dobre rank tak aku mas teplotku?

katusikkk
29. jún 2017

@tonjadabik2
Klesla z 37,3 na 37,1 🙅Taky prepad

tonjadabik2
29. jún 2017

@katusikkk to nieje az taky prepad..kym to nieje nizsie pod ciarou tak je dobre..kolko si dpo?

katusikkk
29. jún 2017

@tonjadabik2
9.Ale tento mesiac tusim,ze nic.Ux chytam PMS😂😂

tonjadabik2
29. jún 2017

@katusikkk to je este malo klud 🙂 vydr aspon do 14 dpo 😀

tonjadabik2
29. jún 2017

@katusikkk na PMS mi pomaha najviac sladke a pernicky su ako stvorene nato..