Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@alilka a ma zmysel merať teplotu takto v strede cyklu? Povie mi to niečo? Sorry za otázky, ale s bt nemám skúsenosti.
@honeybuney
@alilka
Baby ja akoze ovu testom nechapem,ale ked mi ukazuje ,ze ovulka bude,tak mam sexik kazdy den.K comu je potom dobre to testovanie a cakanie na vyraznejsiu ciarku???Lebo ked chlapa mam doma,tak ho hodim na podlahu a pretiahnem 🤗 a ked je mimo,tak testy su mi nanic 😬
@honeybuney áno malo by ti to aj napriek tomu ukázať ovu..😁
@katusikkk neviem ja som predtým testovala ale nikdy som s chlapom nesexovala lebo ovu test "ukázal"..je mi to proti srsti..ale v prípade Honey tak si chce byť istá či ovu prebehne alebo nie. Nič divné na tom nevidím..a zasa aj častý sex môže byť "chyba"..závisí od kvality spermií..😁
@katusikkk akože v tomto máš pravdu, my sa milujeme bez ohľadu na fázu cyklu 🙂 ja skor chcem vedieť ako mi telo reaguje.. Uvidíme no
@alilka
Jaaaj.No mne zas lekarka povedala,ze ovu test moze ukazat ze bude ovu,ale ze tam nemusi prasknut folikula,alebo nieco take.Ze to ukaze len bazalna teplota,lebo ta stupne.A este povedala,ze je jedno ci je sexik kazdy,alebo kazdy druhy den,lebo spermije sa vytvaraju 72 dni.😬
@katusikkk áno to viem..pri ovu vystúpi progesterón ktorý zdvíha BT a pri testoch dáva len mozog na zvýšenie LH hormónu a prasknúť to nemusí. Ja toto ovládam..ja som aj merala 😁😁 no a áno každých 72 hodín to je pravda..ale ak je to tak prečo aj pri spermiogramoch chcú aspoň minimum 3dnovu absenciu?😁😁
@honeybuney no pochybujem necitim ziadne priznaky 😕Ja som ho uzivala vzdy od 3 dc do 7 dc ... a urcite ti zaberie ja som sa tiez bala ci mi zaberie a na folikulometriu som sla mega vystresovana a ked som videla foliky som bola rada ako keby mi uz tehotenstvo oznamili 😂....ale vidis ani foliky su neni zaruka otehu😕
@waleri17 hmm.. Ale tak zase snaž sa myslieť pozitívne a byť trpezlivá. Viem, lahko sa to hovorí, sama si to musim dennodenne pripomínat, ale tak ešte tomu daj cyklus dva a uvidíš..folikuly máš krasne, takze už len počkat kedy to príde 🙂 držím palce!! Partner je ok? Ako dlho snazilkujete?
@alilka dnes som prvýkrát merala ráno bt. Mala som 37. Ale vôbec neviem co to znamená 😂. Budem merať do ms a potom ti pošlem graf, ty si taká skúsená :*
@honeybuney no tak ta teplota je už akoby poovulacna..dosť vysoká...merala si skôr ako si prvýkrát vyliezla z postele?dobré graf chcem vidieť si to znac. 😁 A budeš merať do ms ktorú napokon nedostaneš 😛😛
@alilka merala som ano tak, že som ešte predtým z postele nevyšla. No neviem neviem ci nepríde ms, keďže sme snazilkovali dnes ráno a predvčerom. Včera som aj chcela ale nejak som zaspala.. Juj len či sme neprepasli vrchol.. :/
@honeybuney nepremýšľaj tak nad tým..ak bolo predvčerom a dnes a bol by vrchol ,vystihli ste to určite..už ďalšia vec je ako sa to celé zariadi a ako to urobí prírodná a Vsemohucny 😉
@honeybuney veru je velmi tazke byt pozitivna 😕.. uz su to dva roky... a vy? Nie nema idealne spermie ale zas vraj aj s takymi sa da otehu tak ja uz neviem 😕....
Baby ako dlho sa caka na vysledky spermiogramu u urologa???😲
@waleri17 my sa snazime od novembra 2016. Ale ako som písala, nejaké tri štyri mesiace som ani nesledovala ovulku.. Myslela som, že to bude jednoduchšie no:/
@honeybuney jaj no tak to este neni take zle 🙂Urcite sa podari ktory dc si?? Alebo skor dpo? 🙂Drzim palce aby vyslo 😉
@alilka pozri dnesny.. Už nič.. Robený v ten istý čas.. Je to normálne ze včera ešte taka tmava čiarka a dnes už takmer nič? Bt zmeram ráno zase..
@waleri17 som 15DC..tazko povedat ktory dpo lebo ci ovu bola ci nie s istotou neviem.. Zacala som na radu aliky merat bt, snad mi to povie viac.. A v pondelok mam usg kontrolu, možno mi Dr povie ci ovulka bola ci nie.. Ty si ktory dc/dpo?
Este sa podelím o svoju skúsenosť, možno niekomu pomôže. Dva roky sme tomu nechali voľný priebeh. Potom mi to už nedalo a nakúpila som vitamíny a čaje. U dr. sme neboli ale vždy som sa na manžela hnevala že fajčí a ešte keď chceme bábo. Tak som mu kupila vitamín E, selén a zinok, macu práškovú a čaj kotvicnik. Začali sme s užívaním vo februári. Ja som užívala to isté len čaj som mala alchemilku (skúšala som aj čaj vitex ale rozhadzal mi cyklus). Taktiež som začala merať BT aby som vedela či mám vôbec ovulaciu. Posledný mesiac som nám zmenila čaje, mm dostal vrbovku a ja rebríček. Tieto čaje odporúčala jedna liecitelka pre páry ktorým sa nedarí. A ms už neprišla....😀 A to sme sa mojkali len 2x!!! Este to stále spracovavam neviem tomu uveriť. Dúfam že to dotiahneme do úspešného konca. Zenicky držím vám všetkým palceky 😘
@anetkatb gratulujem, prajem krásne a úspešné tehulkovanie

Ďakujem zienky ste zlaté. Ano, vrbovka malokveta. Čaje som nám robila každý večer 😉.
@honeybuney aha no tAk som tvedava ci bola drzim moc palce 🙂🙂 ja som 9 dpo .... asi v utorok ma prist mrcha
baby ak som 10DPO a nemám ani ducha (už 34DC dnes), to znamená že nič?:( ja som taká smutná, nič sa mi nechce

@olafienko 10 dpo nemusí byť absolútne nič vidieť! Takže pohodička 😍

@honeybuney podľa mna bude..meraj od rána teplotu .keď včera mal 15mm tak počítam že praskne niekedy štvrtok piatok..