icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

simka2433
27. máj 2017

@misdan neviem nejako ma to uz opusta:-/ ale mozno sa bud.mesiac zadari🙂 ty nedepkuj keby sa nahodou nezadarilo zacinaju jarne datumy porodu a ptm.letne tak aspon budete mat oslavy v teplych mesiacoch;)

alilka
autor
27. máj 2017

Baby som podobné občas znechutená . nesnažíme sa dlho ale už len tým že mi chýbaš ten vajcovod som o to viac znechutená 😐 môj drahý poslednu "nevie kedy" skončiť v robote a jq som stále sama..sex raz maximálne 2x do týždňa či je pre mňa extra malo 😊 ja neviem už ..😤😤aach chlapi..

misdan
27. máj 2017

@lala1501 dakujem, aj ja tebe drzim velmi 😘

misdan
27. máj 2017

@tonjadabik2 cize ovulujes? ;) drzim palce

lala1501
27. máj 2017

@alilka ako keby som citala moj pribeh😂

misdan
27. máj 2017

@alilka moja sestra nema jeden vajecnik. Prve dieta pocala na 1x, druhe na 3x ;) to len tak na okraj..🙂

tonjadabik2
27. máj 2017

@misdan asi ano neviem.. Dakujem

babatkoo
27. máj 2017

@natalia11111 ano brala a hned po prvom mesiaci uzivania sa podarilo. Preto dufam ze pomoze aj teraz ;)

waleri17
28. máj 2017

@alilka no veru na 12 dc su dost male kedy mas ist na dalsiu folikulometriu ci nenarastli este??

alilka
autor
28. máj 2017

@waleri17 v pondelok mám ísť znova.jooj a to som tak nechcela tak behať hore dole 😕😕

alilka
autor
28. máj 2017

@misdan ale vajecnik a vajcovod je dosť zásadný rozdiel 😁 lebo keď nemá vajecnik tak druhy zaň preberá funkciu a ovu je každý mesiac akoby bola úplne zdravá ale pri vajcovode funguju oba vaječníky tým pádom je šanca znížená v mesiacoch kedy ovuluje vajecnik bez vajcovodu sanca na tehu nieje. A žiaľ u mňa zo 4roch mesiacoch ovuloval vajecnik ktorý nakoniec prišiel o vajcovod,čiže šance sú ešte viac znížené. Možno 3x v roku budem mať šancu otehotnieť 😔😔

alilka
autor
28. máj 2017

Baby zeby uz?😁 @lala1501 čo myslíš?

lala1501
28. máj 2017

@alilka na ak sa udrzi hore tak ano😉

alilka
autor
28. máj 2017

@lala1501 ale pozitívny ovu test som ešte nemala 😲 ci ešte len teraz by mal byť?včera ma ešte pobolievali vajecniky a pri sexe úplne ľavý .a dnes už nič 😮

tinni
28. máj 2017

Kocky, tak ja som 12 dpo a test dnes ráno úplne biely ☹((

lala1501
28. máj 2017

@alilka viem pripady ze test poz.nebil a ovu prebehla uvidine podla teploty nozno si mala len kednodnove zvysenie.ale skus este spravit test aj dnes .dolezite su teploty dalsie dni

alilka
autor
28. máj 2017

@lala1501 určite budem testovať 😁 síce som v robote ale vzala som zo sebou 😂😂 mne sa ešte nestalo zeby som nezachytila ovu testom..vždy som mala pozitívny ale iba jeden deň ja mávam..

lala1501
28. máj 2017

@misdan no ako dnes vyzeras ?ja mam pokles

misdan
28. máj 2017

@alilka ako ja viem rozdiel, som dr 😂 ale vidis, to som si neuvedomila, ze ty mas ozaj o nieco nizsiu sancu..ale s tym preberanim funkcie, ked ma iba jeden vajecnik, to tiez nie je 100%, nemusi byt kazdy mesiac ovu..co ja viem..ale telo nase je nevyspytatelne, moc ti drzim palce, aby ovuloval nsjblizsie uz ten spravny 😘

misdan
28. máj 2017

@tinni kym nepride mrcha, nevesaj hlavu..

@lala1501 pokles o kolko? :/
Mne stupla na 37! 🙏

lala1501
28. máj 2017

@misdan super takbto mas uz jasne🙂 ja takto

misdan
28. máj 2017

@alilka inak hej, aj ovu testy mozu byt zradne..ja viac verim BT 🙂 podla mna to uz bude-bolo, uvidis dalsie dni ;)

alilka
autor
28. máj 2017

@misdan no vidíš a ja ti to tu vysvetľujem 😂😂😂 teraz som v čase ovu tak snáď zaovuluje ten správny 😁 lebo ja u chcen byt tehotnaaaaaa 😊😊 a u teba ti ako vyzerá, test?

misdan
28. máj 2017

@lala1501 ale ved este nemas tych svojich 36,8..uvidis este zajtra, snad stupne! Budem na teba mysliet. ❤
Ale prosim ta, nic nemam jasne..ano tesim sa, ze stupla, ale stale som len 10DPO, to je nic..zajtra testujem rano a to bude rozhodujuce..uz nech je zajtra 😝

lala1501
28. máj 2017

@misdan no nemam ale myslim ze zajtra to uz bude zas o cosi menej.este dufam ale pomaly stracam nadej🙄 tebe drzim velmi palce❤

misdan
28. máj 2017

@alilka v pohode, zase nie som gynekolog a fakt niekedy vedia zeny viac ako aj lekari, kolko maju nastudovane, odzite..takze teraz si mala fakt dobru poznanku, mna to vcera nenapadlo, si ma dala dole 👏😂
Tfuj tfuj, nech je to ten spravny!
Ja test az zajtra, to budem 11DPO..vcera bol dusik len (ale mohol to byt este pozostatok pregnylu)

misdan
28. máj 2017

@lala1501 nestracaj nadej, sme v tom spolu 🙏❤ myslim na teba, zajtra sa ozyvaj..

alilka
autor
28. máj 2017

@misdan ale cením si že si na takto chcela povzbudiť 😁 verím že to čoskoro príde 😁 bt meram aj ja aj testy robím..dokonca zajtra mám ísť na gyndu-hoc sa mi tam vôbec nechce chodiť ako na "klavír" .😕 Ale musím lebo keď ovuloval správny vajecnik musím začať pichať fraxiparin 😊 jaaj zvedavá som zajtra na tvoj test 😉 drzim samozrejme palce 😉

waleri17
28. máj 2017

@alilka no ti veriim ja to poznAm ja som tiez behala dva mesiace hore dole a uz ma slo porazit...tak snad to uz vyjde 🙂

alilka
autor
28. máj 2017

@lala1501
@misdan ja uz som z toho salena 😁 test mi zoslabol oproti ostatným dňom a to pekne postupne tmavol,brucho má boli,ovu hlien je..tá kto a toho má vyst?😂😂😂