Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
Baby som podobné občas znechutená . nesnažíme sa dlho ale už len tým že mi chýbaš ten vajcovod som o to viac znechutená 😐 môj drahý poslednu "nevie kedy" skončiť v robote a jq som stále sama..sex raz maximálne 2x do týždňa či je pre mňa extra malo 😊 ja neviem už ..😤😤aach chlapi..
@tonjadabik2 cize ovulujes? ;) drzim palce
@misdan asi ano neviem.. Dakujem
@natalia11111 ano brala a hned po prvom mesiaci uzivania sa podarilo. Preto dufam ze pomoze aj teraz ;)
@misdan ale vajecnik a vajcovod je dosť zásadný rozdiel 😁 lebo keď nemá vajecnik tak druhy zaň preberá funkciu a ovu je každý mesiac akoby bola úplne zdravá ale pri vajcovode funguju oba vaječníky tým pádom je šanca znížená v mesiacoch kedy ovuluje vajecnik bez vajcovodu sanca na tehu nieje. A žiaľ u mňa zo 4roch mesiacoch ovuloval vajecnik ktorý nakoniec prišiel o vajcovod,čiže šance sú ešte viac znížené. Možno 3x v roku budem mať šancu otehotnieť 😔😔
Kocky, tak ja som 12 dpo a test dnes ráno úplne biely ☹((
@alilka ako ja viem rozdiel, som dr 😂 ale vidis, to som si neuvedomila, ze ty mas ozaj o nieco nizsiu sancu..ale s tym preberanim funkcie, ked ma iba jeden vajecnik, to tiez nie je 100%, nemusi byt kazdy mesiac ovu..co ja viem..ale telo nase je nevyspytatelne, moc ti drzim palce, aby ovuloval nsjblizsie uz ten spravny 😘
@alilka v pohode, zase nie som gynekolog a fakt niekedy vedia zeny viac ako aj lekari, kolko maju nastudovane, odzite..takze teraz si mala fakt dobru poznanku, mna to vcera nenapadlo, si ma dala dole 👏😂
Tfuj tfuj, nech je to ten spravny!
Ja test az zajtra, to budem 11DPO..vcera bol dusik len (ale mohol to byt este pozostatok pregnylu)
@misdan ale cením si že si na takto chcela povzbudiť 😁 verím že to čoskoro príde 😁 bt meram aj ja aj testy robím..dokonca zajtra mám ísť na gyndu-hoc sa mi tam vôbec nechce chodiť ako na "klavír" .😕 Ale musím lebo keď ovuloval správny vajecnik musím začať pichať fraxiparin 😊 jaaj zvedavá som zajtra na tvoj test 😉 drzim samozrejme palce 😉

@misdan neviem nejako ma to uz opusta:-/ ale mozno sa bud.mesiac zadari🙂 ty nedepkuj keby sa nahodou nezadarilo zacinaju jarne datumy porodu a ptm.letne tak aspon budete mat oslavy v teplych mesiacoch;)