Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
Koceny na vas nejaka ruja ide.Asi ovulacna 😂😂😂
Baby uz som zúfalá 😢 potrebujem vedieť výsledok hcg z krvi... S-CELKOVY HCG + 89.20 IU/l referenčný rozsah 0 . 00 -10.00 Ďakujem pomôžte mi 🙏
citam v inej teme ze si bola na ivf... kedy?
@kubik12 Ak dobre chapem, mala by si mat po transfere zostatkove HCG medzi 0-10 z tych liekov, co si brala. Ale ty mas 89,20. Cize si tehulka. Gratulujem a prajem, nech sa udrzi a vsetko je ok.
@tryromy Vyzera to tak. Drzim palce...
@ejuska2586 dakujem ja by som uz aj mrchu prijala :D
baby ja sa na to vykaslem. Tak som si bola ista ze tento mesiac nam to vyslo a uz zacinam mat tlaky v podbrusku ako pred menzesom. Ja viem ze 6 mesiacov snazenia este nic neznamena ale s kazdou mrchou som smutnejsia a smutnejsia.
@ejuska2586 Ďakujem ti si zlatá 😘
@cleona
Musis to brat tak,ze jedno babo mas a druhe urcite pride.Ja este posledny mesiac pijem Alchemilku a Inofolic a potom prestanem aj s tym.Babo ziadne a o chvilu
40 rokov.Ale mna to nejako nestresuje.Hovorim si,ze aspon kazdy mesiac do ovulky mam kopec sexiku a dalsie dva tyzden si poviem " mozno naposledy s tehlickami na bruchu" .A takto to ide mesiac co mesiac 😝

@misdan mna tiez pobolieva teraz trochu menej nastastie nona zaciatku som sa bala jak slak.. ja idem 27.7. tiez sa uz neviem dockat🙂 dufam ze mi aj fotku daju;)