Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@alilka Nie, 3tie. Prve je osvojene, dalsie dve som potratila.
@ejuska2586 čiže reálne svoje nemáš ešte ani jedno..správne to chápem?
@ejuska2586
Tak teraz nech je vsetko do uspesneho konca 🙏
@ejuska2586 tak veriť že teraz to bude už dobre 😁 aj ja budem veriť že už konečne otehotniem a konečne do úspešného konca..😊
@alilka Snažím sa... Aj testíky a teplota zatiaľ spolupracujú a držia ma v tejto nádeji. Tak snáď...
Tebe silno držím palce 🙏🤰👶
@ejuska2586 ďakujem 😁 manžel už vie?
@alilka Ano... Musela som mu povedat, kedze musim ist hned k lekarovi. A pytal by sa, kedze som tam bola pred 2 tyzdnami :D
@ejuska2586 jaaaj a veď nemusel vedieť že k dr ideš 😛 každopádne je to jedno veď bábo je aj jeho 😉
@alilka Musi, lebo cestujeme spolu do prace. A keby som s nim nesla, tak by sa pytal... Lebo lekara mame v meste, kde byvame... Ale nech len vie... Tesi sa so mnou... A uziva si, ze mi je uz druhy den blbo. Sa stale tak krasne potmehutsky usmieva :D
Čawky snazilky, tak dam aj ja update. Som dnes 28dc. MS dostávam pravidelne 26dc ale od 20dc beriem duphaston kvôli cyste. Dr mi povedal ze ms sa mi posunie, vraj ju dostanem až keď duphaston vysadim. No ale včera som začala trochu spinit, tak do hneda, neviem co si mam myslieť.. Asi sa ms rozbieha napriek duphastonu, resp by si chcela prísť ale duphaston ju potláča. Alebo mi možno praskla ta cysta a preto to špinenie.. Po ms mam ísť na kontrolu a ak už cysta nebude tak idem na clostile a uvidíme.. Kúpila som aj test, že skúsim.. Ale asi zbytočne keďže už teraz spinim.. Tak asi toľko no..
@honeybuney To spinenie bude rozbiehajuca sa mrska. Po vysadeni by ti mala prist do max. 2 dni. Test bude asi zbytocny...
@ejuska2586 no jo ale ja ten duphaston ešte beriem.. Mam ho brať ešte 4dni tak neviem prečo to špinenie začína už teraz..
@honeybuney Mozno sa zacina telo cistit pomaly. Bolo uz par bab, ktore nestihli douzivat a mrska uz prisla...
Ahojte holky, tak jak tak koukam, od minule jste nejak zesmutnily. Hlavu hore a hned bude vse ok. No abyste vedeli jak jsme na tom my. Už se snažíme 7 měsíců a miminko nikde. Vždy když přijde ms, tak mi je to líto a pak si vždy povim, no co další měsíc navíc, co se vyspim a můžu se věnovat bez výčitek jen sobě. 🙂 Ale je pravda že jsem občas na rozpacích. Protože podle periody bych měla mít ovulaci nějaký 15DC ale podle testu mi přijde 19DC a 28 DC přijde ms. S mužem se snažíme v den ovulky podle cyklu i po a pak i podle testů a stjně nejde. 🙂 Říkal jsem si,že v létě budu víc uvolněná, že je teplo a krásně a budeme si užívat i sami sebe,ale nějak to nevychází. 🙂 Manžel dodělává výšku a blíží se mu státnice. 🙂 No můžu já se snažit? 🙂 A to sem htěla abych měla miminko do 30-ti a už je mi 30 a i kdyby se nám to teĎ povedlo tak už to bude v 31. 🙂 no co už ne? Dám tomu rok a ak si koupim štěňátko, aspoň tomu pejskovi doma nebude smutno a já budu mít velkou psí rodinu. 😀 Budu jak ta bláznivá ženská ze Simpsnů ( ta s těma kočkama) 😀
@ejuska2586 Jj asi to bude aj môj prípad, ale sak to nejak nevadí zase..
Jaaj baby moje..ja ms stále nikde 😖 brucho mam už na roztrhnutie o prsiach ani nehovorím 😦 ako to urýchliť?som 6dni po vyvolávacke..
@alilka Podľa mňa nie. Pred ovuláciou je o dosť menšia až po ovulácii dorastá...
@ejuska2586 no 30.6 som ju mala 3,5 mm a teraz v piatok 14.7 vravela že 9mm..tak ja som z toho už salena .
@alilka Tak ja ti od zaciatku hovorim, ze si mala podla mna ovulku. Od zaciatku mam ten pocit...

@layla23
Ja som taka trosku uletena a vetsinou ked mam s niekym problem ,tak ho taktne odrovnam,ze clovek uz je ticho cely zvysok zivota.Ja by som jej pri dalsom drbe o dietati povedala,ze ja sa s "Miskom,Jurkom-teda meno manzela"snazim,ale my sme pod takym tlakom z vasej strany a som v takom krci,ze aj tu poslednu spermiju z toho tlaku udusim.A ze prosim aby nam dala chvilu pokoj,pretoze aj ta spermija potrebuje priestor na plavanie a dychanie.A ze ked z toho stastia co ma necha na pokoji nejaka prezije,ze ona bude prva ktora to bude vediet.
Ver mi ,ze pri myslienke na synovu plavajucu a dusiacu spermiju v tebe bude radsej ticho.😀
@alilka
tak to mame dvoch rovnakych.Moj sperminator zahlasi ked dostanem Ms.No co aspon si odychnes.( 3 DNI)A potom sa tesi na vela sexu do ovulky.Nehovorim,ze ho nemame aj potom,len musim tajne priznat,ze z mojej strany je potom nepotrebny
😅😅