icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

alilka
autor
19. júl 2017

@ejuska2586 divný celý ten môj cyklus..už som 6ty deň po vyvolavacke..včera som mala hnedkasty hlien ale len pri krčku a ešte furt nič..ale keby som bola po ovu myslím že dr by to videla..malo by tam byť žlté teliesko abo dačo..či nie?

katusikkk
19. júl 2017

@alilka
Ono to priroda je silnejsia ako telo.A hlavne tvoje 😝

alilka
autor
19. júl 2017

@katusikkk to moje je občas ako záhada 😁 prdel si zo mňa robí. 😂😂

ejuska2586
19. júl 2017

@alilka No neviem, neviem. U mňa minule nevideli, keď sme boli v tom centre. A to som bola 4dpo. Ale on nevidel žlté teliesko, ani nevedel určiť, či bola alebo nebola ovulácia...

alilka
autor
19. júl 2017

@ejuska2586 to vážne?a podľa sliznice?

ejuska2586
19. júl 2017

@alilka Ta bola vysoka 7mm v tej dobe. Ale na 100% viem, ze ovulka bola - teplota, testy, pocity.... 😉

alilka
autor
19. júl 2017

@ejuska2586 hmhhhhmmmm..a ja 9mm..no nechápem..a keby ozaj i mňa ovu prebehla bez môjho vedomia,kedy potom ms dostanem keď som bola na vyvolávacku?musí prejsť normalne lf ako mávam bežné a tak?

ejuska2586
19. júl 2017

@alilka Ano, mala by prist normalne. Vyvolavacka je len progesteron... Ja som si tiez pichla vyvolavacku v nedelu - ale na prikaz lekara, ako vyzivu...

alilka
autor
19. júl 2017

@ejuska2586 tak mi teda neostáva nič len čakať kým sa dotrepe..joooj šak to už 36dc som..na nervy už toto .a prsia má bolia jak divé..hlavne ľavý má až po boku páli 😲

kubik12
19. júl 2017

@alilka
@ejuska2586
@katusikkk Babenky kolko stoji KET v heliose?? 🙂 alebo ake mate skúsenosti Ďakujem 😘

alilka
autor
19. júl 2017

@kubik12 ja ani neviem čo je ket 😂 ale myslím že na ich stránke nájdeš všetko 😉

kubik12
19. júl 2017

@alilka 😂 zlatá 😉

katusikkk
19. júl 2017

@kubik12
skus tu zadat do vyhladavaca Ket Helios.Urcite je tu na to tema.Modri konik riesi vsetko 😂

ejuska2586
19. júl 2017

@kubik12 Ja som nebola na KET, takze netusim...

@alilka A neskusala si tehu test? Ak nie si tehotna, tak vyvolavacka ti "vyvola mrsku" do max. 2 tyzdnov. Ak nie, treba ist na dalsiu...

alilka
autor
19. júl 2017

@ejuska2586 test som nerobila .považujem to za zbytočne vyhodené peniaze 😁 akurát som si skúšala krcok..je vysoko ale tvrdý a hlien biely hustý ale s nádychom do jemná ružová..ale len nádych a iba na toaletnom to vidno..jaaj..

ejuska2586
19. júl 2017

@alilka Skús si spraviť test, aj keď len obyčajný pepino... Ten stojí pár korún. Alebo ovulák. Čo ak si tehotná a mršku čakáš zbytočne...

alilka
autor
19. júl 2017

@ejuska2586 tak teda uvidím..ak nedôjde do pár dní možno urobím ,😁 mám doma jeden tehu..ovu nie 😉

waleri17
19. júl 2017

@alilka presne si Aj ja myslim ze by si mala skusit tehu test😉😉👍

alilka
autor
19. júl 2017

@waleri17 aaaale veď j som má anovulak ,😂😂

ejuska2586
19. júl 2017

@alilka Tak ti si speci... Ty podla mna dokazes otehotniet aj pri anovulaku...

alilka
autor
19. júl 2017

@ejuska2586 😂😂😂😂😂 až tomu never 😁😁 síce sa občas so mnou dejú ozaj divné veci ale toto?😂😂

ejuska2586
19. júl 2017

@alilka No uvidime. Normalne si pockam na ten tvoj test... Neviem preco, ale mam pocit, ze tam budu 2 ciarocky...

alilka
autor
19. júl 2017

@ejuska2586 no v tomto prípade by som už o sebe musela ozaj vyhlásiť že som divná ,😂😂

katusikkk
19. júl 2017

@alilka
Moj brat vznikol na antikoncepciu.A to normalne medzi tabletkami mama mala aj slabe kramy.Takze jednoducho sa mal narodit.
A je krasny a mudry 😅
Takze never nicomu.Aj doktorka je len clovek 💃

alilka
autor
19. júl 2017

@katusikkk ale to že aj ona sa môže zmýliť viem aj z vlastnej skúsenosti..vo februári som mala mať vraj tiez "anovulak" lebo že sú malé vajka a nakoniec z toho boli 2// na trhu teste..hoc to dopadlo úplne zle..

katusikkk
19. júl 2017

@alilka
ona podla mna hovori ze anovulak zo zotrvacosti.Akoze ,ze ked nebudu dve ciarky aby baby neboli sklamane ved anovulak.
A potom ze sup ake prekvapenie.Nemas graf bazalky?Nech mrkneme.
No ja som robila graf od Febr.a anovulak som nemala.🙂

alilka
autor
19. júl 2017

@katusikkk nemám graf..tento mesiac som nemerala..a predtým čo som merala 4mesiace ovu vždy bola..😁 u mňa by si toto dovoliť nemohla..mám za sebou 4potraty a piate vo februári mimomaternicove..a musí má nasadiť na liečbu .čiže mňa by balamutit nemohla.. nedovolila by si 😉

ejuska2586
19. júl 2017

@alilka Ale pomýliť sa mohla - tiež je len človek...

katusikkk
19. júl 2017

@alilka
ja nehovorim ,ze naschval.
Ale tak ked do zajtra nic ,tak testnut by si mohla pre pokoj v dusi.🙂
Nech sa kochame ciarockami 🙂

alilka
autor
19. júl 2017

@ejuska2586 pomýliť áno to nevravím 😁 ale šak ja už na tom sone rozoznať skoro čo tam je a čo nie 😂😂😂😂