icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

alilka
autor
19. júl 2017

@katusikkk aaach kiež by ste pravdu mali(Coz ju mať nebudete) 😂😂 ale už aspoň keby došla ms je h vodim novú nádej..36dc no už dosť aj na koňa 😂😂

waleri17
19. júl 2017

@alilka ale prosim ta aky anovulak ovulka kludne mohla byt!! A tiez viem z vlastnej skusenosti ty len testik pekne sprav😉🤰

alilka
autor
20. júl 2017

Babyyyyyy trasiem sa...prosím sibe ,mi?? 😁

katusikkk
20. júl 2017

@alilka
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej jupppppi aj ja to vidim?
A co som Ti vcera hovorila ????Ha ???😅😝

alilka
autor
20. júl 2017

@katusikkk Bozeeee ja len kvôli vám tu babám čo ste ma včera prehovárali na test som urobila že "a nech sú spokojné" ja im ukážem že tam nič nieje a toto na mňa vybehlo do minúty 😁

katusikkk
20. júl 2017

@alilka
No vidis,ze ta ta doktorka balamutila😅
Sa silno tesim🙏

alilka
autor
20. júl 2017

@katusikkk ja som v neskutocnom šoku..trasiem sa,neviem čo si myslieť..

katusikkk
20. júl 2017

@alilka
Mysli co chces,lebo ze budu dve ciarocky som si ja myslela uz vcera😅
Tak gratulujem a dufam budes mamina presne o 9 mesiacov 🙂

alilka
autor
20. júl 2017

@katusikkk ďakujem 😁 len ja sa bojím že to je nejaký plány poplach..z vyvolavacky to nemôže byť?🙊

katusikkk
20. júl 2017

@alilka
to pochybujem.Ta HCG nema preco zvysit 🙂
Este testni zajtra rano a ako ta poznam,tak aj dnes vecer.Ked zajtra rano ukaze,tak mozes oslavovat

sticker
krajcovicka
20. júl 2017

@alilka jeeej, wau ufff, som si to tiež v kútiku duše myslela a verím, že sa to s tými uhorkami podarilo, lebo, keď to najmenej čakáš....🙏🏻🙏🏻🙏🏻🤰🏼♥️♥️♥️

alilka
autor
20. júl 2017

@krajcovicka ja vieeeeem 😁 ďakujem..len také mi to príde ozaj zvláštne..nečakane a neviem ešte čo..zbehnem ešte kúpiť test a uvidím čo ukáže 😁 toto je pepino a viem že tie majú menej farbivá 😁 myslím že môžem skúsiť aj cez deň?aaach 😁

krajcovicka
20. júl 2017

@alilka nakúp testy a cikaj šťastím 🤗😘😘😘

bea0802
20. júl 2017

@alilka sup sup kupit dr max testy a pridaj foto ...tesim sa s tebou je to tam ❤

honeybuney
20. júl 2017

@alilka Wau alilka to je až neuveriteľné, ale presne tak to býva, keď človek najmenej čaká vtedy to vyjde takže GRATULUJEM 🎊 🚼

bea0802
20. júl 2017

Ahojte mozno si ma niektore pamatate vzdy vas potichucky sledujem ...a ja bojujem dalej ..vcera sa zo mna zliala krv skoncila som na pohotovosti ale vsetko je ok chvalabohu celkovo odkedy som tehotna bolo dokopy len 8 dni co som nespinila alebo nekrvacala...strach je priserny ..no to male je bojovnik a chce tu ocividne byt ja mu 100% verim a citim ze to zvladneme ❤ prajem vam vsetkym // ciarky no hlavne bezproblemove tehotenstva do.stastneho konca 😘

krajcovicka
20. júl 2017

@bea0802 jee silno Ti držím palce, určite to spolu zvládnete!

kikuskaschw
20. júl 2017

Ahojte babulky prosim mam otazku je mozne ze po 6 dnoch po ovu by nevidel lekar ze ovu nastala ani zlte teliesko nevidel nic len ze sa tvori vajicki malicke

alilka
autor
20. júl 2017

Baby mojeee aha ďalší😁 neverím vlastným očiam 🙈 o 2hodky výsledky krvi.
Držte palceee 😉

krajcovicka
20. júl 2017

@alilka silno držímeeeeee 😊

alilka
autor
20. júl 2017

@bea0802 mojaaaa držte sa..už to musí byť len dobre..bábo vás proste chce za rodičov 😉 držím vám silno palcee 😉

ikonica
20. júl 2017

tak... ranny test bielucky ale necudujem sa... som len 7-8 dpo asi... robila som ho len kvoli tomu, ze som sla na hematokontrolu.... konecne viem, ze nemam syndrom lepivych dosticiek.... mam vela antifosfolipidovych protilatok ci co a to moze byt pricina, ze sa nam nedari a ak by som nebodaj este raz potratila, uz sa to bude moct klasifikovat ako antifosfolipidovy syndrom... mame skusat dalej a ked sa nebude darit, daju mi nizke davky prednisonu, z coho vobec nie som nadsena... doktorka mi ale dala uz i fraxiparin, keby sa nahodou zadarilo, mam si ho zacat pichat a vyradit anopyrin.... maju teraz 2 t dovolenku, tak mi ho pre pokoj duse predpisala, keby som si nahodou nasla //... takze tolko babule..idem studovat ten antifosfolipidovy syndrom....

ikonica
20. júl 2017

@alilka jezkovy ociiiiiiiiiiii... tak ty si..... zazracnica.... kurnik u teba vsetky mozne anomalie sa deju...,pocala bez ovu..... jezis baba jedna keby si tu bola tak sa na teba hodim a vystiskam ta jak spongiu od radosti.... jeeeeeezis... krasna sprava.... drzim palce, nech to konecne das az do porodu... jeeeej sa neviem spamatat z toho

sticker
alilka
autor
20. júl 2017

@ikonica bozeee ty si teda zlataaa 😁😘 no mi niečo hovor o spamatani sa..ja som úplne jak z Marsu a teraz sa cítim ako na Marse..že to čo sa deje?kde?ako?čo?veď ja niiiic 😂😂

ikonica
20. júl 2017

@bea0802 juuuuj babulo bojovnicek... drzim palce nech sa to krvacanie a spinemie zastavi a ty mozes pokojnejsie tehulkovat 🙂

ikonica
20. júl 2017

@alilka tak to ti verim a ja som na tom marse s tebou... kurna idem asi aj ja uhorky zavarat 😅😅😅

alilka
autor
20. júl 2017

@ikonica 😂😂😂😂 som sa zasmiala..a
Ja nemám ani potuchy kedy sa to stalo 😉😁

ikonica
20. júl 2017

@alilka to je jednoooooo.. hlavne ze sa staloooo 🙂 boze... si mi urobila krajsi den, ked vidim, ze take zazraky sa deju 🙂

alilka
autor
20. júl 2017

@ikonica 😘😘 ja ani nehovorím 😁 ja som vždy v zázraky verila,ale nie žeby sa mohli stat mne osobne..😉 dúfam že mi to teraz potvrdia a bude všetko dobré 😁 veď už chcem kocikovat..paradox že nič mi nieje len prsia má znova prezradili 😁 a som kus malatna ale to som pripisovala horúčavám 😉

katusikkk
20. júl 2017

@kikuskaschw
Prave tu taku jednu mame,ktorej povedali ,ze ma anovulak a dnes zistila,ze caka babo 😅