Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@alilka No neviem, neviem. U mňa minule nevideli, keď sme boli v tom centre. A to som bola 4dpo. Ale on nevidel žlté teliesko, ani nevedel určiť, či bola alebo nebola ovulácia...
@ejuska2586 to vážne?a podľa sliznice?
@alilka Ta bola vysoka 7mm v tej dobe. Ale na 100% viem, ze ovulka bola - teplota, testy, pocity.... 😉
@ejuska2586 hmhhhhmmmm..a ja 9mm..no nechápem..a keby ozaj i mňa ovu prebehla bez môjho vedomia,kedy potom ms dostanem keď som bola na vyvolávacku?musí prejsť normalne lf ako mávam bežné a tak?
@alilka Ano, mala by prist normalne. Vyvolavacka je len progesteron... Ja som si tiez pichla vyvolavacku v nedelu - ale na prikaz lekara, ako vyzivu...
@ejuska2586 tak mi teda neostáva nič len čakať kým sa dotrepe..joooj šak to už 36dc som..na nervy už toto .a prsia má bolia jak divé..hlavne ľavý má až po boku páli 😲
@alilka
@ejuska2586
@katusikkk Babenky kolko stoji KET v heliose?? 🙂 alebo ake mate skúsenosti Ďakujem 😘
@ejuska2586 test som nerobila .považujem to za zbytočne vyhodené peniaze 😁 akurát som si skúšala krcok..je vysoko ale tvrdý a hlien biely hustý ale s nádychom do jemná ružová..ale len nádych a iba na toaletnom to vidno..jaaj..
@alilka Skús si spraviť test, aj keď len obyčajný pepino... Ten stojí pár korún. Alebo ovulák. Čo ak si tehotná a mršku čakáš zbytočne...
@ejuska2586 tak teda uvidím..ak nedôjde do pár dní možno urobím ,😁 mám doma jeden tehu..ovu nie 😉
@alilka Tak ti si speci... Ty podla mna dokazes otehotniet aj pri anovulaku...
@ejuska2586 😂😂😂😂😂 až tomu never 😁😁 síce sa občas so mnou dejú ozaj divné veci ale toto?😂😂
@alilka No uvidime. Normalne si pockam na ten tvoj test... Neviem preco, ale mam pocit, ze tam budu 2 ciarocky...
@ejuska2586 no v tomto prípade by som už o sebe musela ozaj vyhlásiť že som divná ,😂😂
@alilka Ale pomýliť sa mohla - tiež je len človek...
@ejuska2586 pomýliť áno to nevravím 😁 ale šak ja už na tom sone rozoznať skoro čo tam je a čo nie 😂😂😂😂

@ejuska2586 divný celý ten môj cyklus..už som 6ty deň po vyvolavacke..včera som mala hnedkasty hlien ale len pri krčku a ešte furt nič..ale keby som bola po ovu myslím že dr by to videla..malo by tam byť žlté teliesko abo dačo..či nie?