Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@krajcovicka
@alilka
@ikonica Dakujem Vam ja verim.ze tentoraz vsetko dobre dopadne a porodim zdrave stastne male vonave babo a uz nic viac nebudem chciet od zivota len zdravie mojej rodiny 🙏❤
No baby a HCG mam zatiaľ 60 čiže som tehu..len nech je to dobré 🙏
@alilka určite bude, ved si zakladatelka skupiny "až do uspesneho konca" 🙂 velmi sa s tebou tesim!!! gratulujem!!!! 🙂
@honeybuney jaaaaj vidíš to 😁 ďakujem..aj ja sa teším ale ešte tak striedmo..😊
@katusikkk viem a som šťastná ze sa jej podarilo 😍 no ja mam iný problém asi preco by to bolo😔
@alilka ja mam doma jeden dr max pol balenia a jedno dvojbalenie woman secret... ebayovky som poctivo vycerpala a uz nekupujem naraz vela, lebo mi z toho hrabalo.. este mam nejake ovu ale tie necham na dalsi cyklus... snad uz nebude dalsi cyklus :D no a vies ako ma kare si ist dalsi tehu spravit? aj ked rano bol cistucky jak papier do tlaciarne.....naco som to ja kupovalaaaaaa ;)
@alilka neviem... mam taky pocit ze sa nieco deje... ale mozno ma zas len klame telo.... uvidime... mrcha nema prist cca 26.7. cize este casu dost na testovanie... dnes som len kvoli hemato kontrole robila... kupila som ho v utorok a pre istotu som ho 'zabudla' v praci do stredy, lebo inac by uz bolo po celom dvojbaleni...
@alilka tehu? Tak predsa? To je uuuuzasne
@sonazitnanova tak vyzerá to tak 😁 joooj teším sa potichučky 😉
@alilka teším sa s tebooooou čítam vás stále a akurát dnes až teraz a čo sa docitam ,super spraví 👏🤰 držím palcekyyy

@alilka uz si pichas fraxik ci si tento mesiac nedavala lebo si si myslela,,ze nic z toho? budes sa objednavat na hemato? teraz maju 2t dovolenku u Hulikovej