Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@alilka jooj no ja nič zatiaľ mrcha došla mám 3 deň ju ,muža v zahraničí tak momente nedohľadne 😔 a v septembri máme výsledky z genetiky .....ale vám všetkým držím palcuchy a dúfam že vás dobehneme čoskoro ☺
Jaaaaj ja som celá nešťastná.mr tie čiarky úplne zosvetleli 😭😭😭😭
@alilka alilka kedy si robila testy? Nemala by si toľko testovať podľa mňa, zbytočne sa stresujes. Všetky veríme že to bude dobré, musís aj ty. Nemusí to ešte nič znamenať. Daj foto testu aj máš. A hlavu hore. Držím palce :* 🙏 🚼
@alilka mne sa tie čiarky nezdajú nejaké slabšie, naozaj. A to som si stiahla obe fotky a porovnala ich :D myslím, ze dievčata maju pravdu,možno malo spánku a aj to ze si pila, urobilo svoje. Skus oddychovať 😘
@alilka posledný test je ešte mokrý a preto ho neporovnávaj so suchými, a vôbec nie je slabšia a preto nestresuj a prečo sa nedáš vypísať, keď si zažila toľko neúspechov, dieťa je dôležitejšie a samozrejme i Ty! Keby som mala zamestnanie, kde chodím na nočné, tak to by bolo prvé, čo by som urobila! Mysli na seba i na fazuľku, nestresuj a pekne ho poláskaj, čo tam po čiarkach! Je tam malý zázrak, tak ho chráň a pekne ležkaj a papkaj!

Ďakujem baby..uvidíme 😁 zatiaľ som v kľude .
@krajcovicka vypísať sa dám v pondelok keď budú dobre krvné testy..do vtedy mám len v nedeľu dennú.. samozrejme že myslim na môj malý zázrak ale nedá sa hneď vypísať a čo ak?a ja robím v malom kolektíve nieže vo fabrike kde by si to skoro ani nikdy nevšimol..na moje miesto by okamžite musel niekoho vziať a hlavne teraz v čase dovoleniek😉
Dievčatá, dnešný dátum ma vyprovokoval k tomuto činu, ocikala som teraz test, lebo som zistila, že je 26.
26.3. Sme počali naše tretie dieťatko, 26.5. Sme ho stratili- potratila som, 26.6. Som dostala prvu ms po potrate a dnes 26.7. som 9 dpo, viem, že je skoro, ale nedalo mi to... vidíte niečo aj vy?
Fotky som upravila, lebo naživo tam niečo bolo a nie a nie to odfotiť
@krajcovicka ano vidim drzim palce nech silnie 🙂 🙏
@krajcovicka a dnes je 21.7. nie 26 🙂
@bea0802 cha čo mi šibe? To z tej dlhej dovolenky 🤣😂😅, tak to beriem, že ak je to tak, tak by to mohol byť nový pozitívny dátum...
@bea0802 už viem, čo ma zblbla apka, to bol 26. deň cyklu...
@krajcovicka presne to som mala na mysli ze to ber tak ze su to nove pozitivne zaciatky ❤
@krajcovicka anooo vidím vidim 🙂 teším sa, nech silneje :* pekne sa to tu otehotnieva.. Len tak ďalej 🙏
@krajcovicka
Ja som po 2 operaciach oci a vidim aj ja.😀
Rano asi aj ja teda testnem 🤗

@ikonica jaaaaj slahnute sme teda riadne 😂😂
@sonazitnanova ďakujem moja..a ty ako?