icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

alilka
autor
20. júl 2017

@ikonica jaaaaj slahnute sme teda riadne 😂😂
@sonazitnanova ďakujem moja..a ty ako?

sonazitnanova
20. júl 2017

@alilka jooj no ja nič zatiaľ mrcha došla mám 3 deň ju ,muža v zahraničí tak momente nedohľadne 😔 a v septembri máme výsledky z genetiky .....ale vám všetkým držím palcuchy a dúfam že vás dobehneme čoskoro ☺

ikonica
20. júl 2017

@alilka vypila som kopu vody nech mam zriedeny moc a nech ma nelaka vecer testovat :D na hlavu :D

alilka
autor
20. júl 2017

@ikonica myslíš že to pomôže 😂😂 jaaj ja som dnes ešte nejedla..nemám chuť na niic 🙊🙊

ikonica
20. júl 2017

@alilka prekonaj sa, nech babulo pekne rastie 🙂

alilka
autor
20. júl 2017

@ikonica veď som si objednala z toho toho všetkého pizzu .ahooooj dieta moja 😁😁 2tyzdne som ju stihla podržať 😂

ikonica
20. júl 2017

@alilka mas peknu vyhovorku preco sa na celu dietu vykaslat 🙂)) no a ked uz budes jest, tak dobru chut 🍕

alilka
autor
20. júl 2017

@ikonica ďakujem 😁 hej výhovorka super ale ja som sa tak do toho teraz dostala konečne 😁

alilka
autor
21. júl 2017

Jaaaaj ja som celá nešťastná.mr tie čiarky úplne zosvetleli 😭😭😭😭

katusikkk
21. júl 2017

@alilka
A robila si si z ranneho mocu a taky isty test ako vcera?😲

honeybuney
21. júl 2017

@alilka alilka kedy si robila testy? Nemala by si toľko testovať podľa mňa, zbytočne sa stresujes. Všetky veríme že to bude dobré, musís aj ty. Nemusí to ešte nič znamenať. Daj foto testu aj máš. A hlavu hore. Držím palce :* 🙏 🚼

alilka
autor
21. júl 2017

@katusikkk no z ransieho .ja som po nočnej..bola som ešte ráno o 5tej cikať a potom som vypila ešte pár glgov vody..test také istý..

bea0802
21. júl 2017

@alilka ale neblazni nic nezosvetlelo a hcg stupa kazdy 2-3den nestresuuuj 🙂

katusikkk
21. júl 2017

@alilka
Tak ja som teda test este nerobila,ale viem ze Hcg v tele zeny sa zvysuje kazdy druhy den.Takze ked je rovnaky ako vcera,tak je to ok.
Ked si po nocnej,tak si chod lahnut a ked uz tak,tak skus tesnut po spanku a aspon 5 hodin spi a nepi

alilka
autor
21. júl 2017

@katusikkk nedá sa mi spat..budík mám na desiatu ale zobudila som sa keď polovička išla do roboty a už po spánku 😀
@bea0802 áno viem že tak stúpa no rozhadzalo ma to..

bea0802
21. júl 2017

@alilka neboj sa bude dobre dalsi si urob az v nedelu a uvidis ten rozdiel netestuj tolko bo si v strese zbytocne skus vydrzat do nedele rana a VER ze bude ok zasluzis si 😘

katusikkk
21. júl 2017

@alilka
Tak konikovi popraj dobru noc a modre sny.Pekne ho odhlas a pekne lez.Trosicku by si sa mohla setrit a oddychovat.Mozno ty nechces spat,ale ta malinka bodka by si schrupla👶

alilka
autor
21. júl 2017

@bea0802 pochybujem že vydržím veď vies že už mám za sebou toho až až v kľude nebudem ..
@katusikkk na koňovi môžem byť aj počas ležania 😛 ale nie jem melón,lebo som bola hrozne hladná 😉

bea0802
21. júl 2017

@alilka ja viem moja lahko sa hovori ved ja sama som v strese i ked sa snazim byt pozitivna nie vzdy to ide ...tak ta chapem len sa ta snazim ukludnit lebo.ozaj zatial nemusis stresovat naozaj ciarky su pekne 🙏

honeybuney
21. júl 2017

@alilka mne sa tie čiarky nezdajú nejaké slabšie, naozaj. A to som si stiahla obe fotky a porovnala ich :D myslím, ze dievčata maju pravdu,možno malo spánku a aj to ze si pila, urobilo svoje. Skus oddychovať 😘

krajcovicka
21. júl 2017

@alilka posledný test je ešte mokrý a preto ho neporovnávaj so suchými, a vôbec nie je slabšia a preto nestresuj a prečo sa nedáš vypísať, keď si zažila toľko neúspechov, dieťa je dôležitejšie a samozrejme i Ty! Keby som mala zamestnanie, kde chodím na nočné, tak to by bolo prvé, čo by som urobila! Mysli na seba i na fazuľku, nestresuj a pekne ho poláskaj, čo tam po čiarkach! Je tam malý zázrak, tak ho chráň a pekne ležkaj a papkaj!

sticker
alilka
autor
21. júl 2017

Ďakujem baby..uvidíme 😁 zatiaľ som v kľude .
@krajcovicka vypísať sa dám v pondelok keď budú dobre krvné testy..do vtedy mám len v nedeľu dennú.. samozrejme že myslim na môj malý zázrak ale nedá sa hneď vypísať a čo ak?a ja robím v malom kolektíve nieže vo fabrike kde by si to skoro ani nikdy nevšimol..na moje miesto by okamžite musel niekoho vziať a hlavne teraz v čase dovoleniek😉

krajcovicka
21. júl 2017

Dievčatá, dnešný dátum ma vyprovokoval k tomuto činu, ocikala som teraz test, lebo som zistila, že je 26.
26.3. Sme počali naše tretie dieťatko, 26.5. Sme ho stratili- potratila som, 26.6. Som dostala prvu ms po potrate a dnes 26.7. som 9 dpo, viem, že je skoro, ale nedalo mi to... vidíte niečo aj vy?
Fotky som upravila, lebo naživo tam niečo bolo a nie a nie to odfotiť

bea0802
21. júl 2017

@krajcovicka ano vidim drzim palce nech silnie 🙂 🙏

bea0802
21. júl 2017

@krajcovicka a dnes je 21.7. nie 26 🙂

krajcovicka
21. júl 2017

@bea0802 cha čo mi šibe? To z tej dlhej dovolenky 🤣😂😅, tak to beriem, že ak je to tak, tak by to mohol byť nový pozitívny dátum...

krajcovicka
21. júl 2017

@bea0802 už viem, čo ma zblbla apka, to bol 26. deň cyklu...

bea0802
21. júl 2017

@krajcovicka presne to som mala na mysli ze to ber tak ze su to nove pozitivne zaciatky ❤

honeybuney
21. júl 2017

@krajcovicka anooo vidím vidim 🙂 teším sa, nech silneje :* pekne sa to tu otehotnieva.. Len tak ďalej 🙏

katusikkk
21. júl 2017

@krajcovicka
Ja som po 2 operaciach oci a vidim aj ja.😀
Rano asi aj ja teda testnem 🤗