Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@krajcovicka gratulujem ku krasnym ciarkam 🙂
@alilka tak tiez ti gratulujem pekne ti vidno ciarky 🙂 tu jonasovu co si davala mas cez appku alebo cez stranku nejaku? dakujem
robim si aj ovulak a ten vypada pekne skoro pozitivne.. no neviem co si mysliet... uvidime... musim splasit tehutesty.. ja ked som bola tehu, tak mi tehutesty lepsie vecer ukazovali ako rano... este sa nevzdavam...
@ikonica no vidíš som vravela že to zábere ľad sťahuje ,supeeer😉
@alilka to máš presne vypočítané pre seba? Či to niekde sa dá nájsť?
@ikonica ukáž ten ovu test ako ti vyšiel?
@ikonica no vypadá to úplne ako pozitívny lebo aj tá testovacia je slabšia možno sa mi to zdá záleží aj od testoch.....mne vždy po ovulacii vyšiel negatívne.test tak toto a kedy máš dostať?
@ikonica no tak z toho vyvodzujem len jedno, buď ovuluješ, čo asi nie, alebo si tehu... dúfam, že ano 🤗
@krajcovicka ja tiež ma napadlo či nemôže mať ovulku,niektoré ženy mávajú aj pred ms alebo tehu
@krajcovicka no neviem... dufam ze som tehu, mala som ten pocit... lebo robila som ovulaky aj skor rano a taketo veru neboli... len dufam, ze sa tam nedeje nieco ine ako tehu, mozno cysta? mozno preto ta bolest? neviem.... ale uz ma zas zacalo popichavat v maternici... dufam ze nezacne aj slepak... ideme na navstevu, ktora mala vcera k nam dojst ale nedosla nakonec tak teraz ideme k nim.. a to je dost daleko od pohotovosti.. dufam, ze sa to nevrati a nebudem ju potrebovat.. keby ano, letime tam a uz budem mat jasno ci som ci nie som tehu....
@sonazitnanova neviem... ja uz som ovulu podla testov a hlienu mala... tak zeby 2*?
@sonazitnanova predvcerom sme mali tutu mutu tak co sme vyvolali dalsiu ovulu? :D
@ikonica no tak toto už sa asi nedozvieme či ovu skús ešte poistiť 😀 a už len čakať na //😉
@ikonica neboj, všetko bude dobré, tak peknú návštevu a nepi alkohol 😝
@krajcovicka diky
@sonazitnanova ovu to asi nebola lebo som si robievala aj poobede lacne ovu testy nech nemrham drahymi tehutestami a nebola taka vyrazna ciara... tak uvidime... ked nepride mrchana do stredy tak je to jasne....
Poslušne hlasim 2 dc ☹ snad si najde mimi aj ku nam cestu
@sonazitnanova
@updatevani ale kdeže..ja by som za toto neplatila ,😁 to je na nete a len teraz som to kukla lebo myslím že aj vo februári mi to podľa toho vyšlo čo spätné pozerám..hoc teraz som mala mať ovu už 30.6 a nemala som 😁
@ikonica sme na víkend preč ale sem tam tu kuknem lebo ma veľmi zaujíma ci sa ti (a aj ostatným babám) zadarilo. Držím vám palčeky taaaaak silno ako sa len dá.. 🙏
@honeybuney dakujem.. budem informovat ked bude nieco nove.. musim zohnat testy 🙂
@ikonica držím palce nech sú //
@sonazitnanova dakujem ❤
@alilka ja som to nasla a celkom to aj sedi ked porovnavam s appkou co mam v tel. aj len obycajnymi kalkulackami na nete, mozno ze aj mam prave plodne dni/ovu lebo mam vacsi vytok zhruba v rovnakom case kazdy mesiac mam...ja som si totiz nikdy nerobila ovu testy ani nemerala tepltu... ale sme si v tom case davali pozor...snazit sme sa zacali az januar feburar...na druhy pokus sa to podarilo aj ked neuspesne ale podarilo...tak uvidim ci to teraz vyjde alebo nie (ci sa dobre poznam) ..pisem ako tatar snad z toho vyjdes :D co som tym chcela povedat
@updatevani áno áno vyšla som z toho 😁 tak ti držím palce..nám sa tiež podarilo na 3ti mesiac ale neúspešne-mimomaternivove..to bolo 29.3ked má operovali..😁 a teraz som zistila že som znova tehu 😁 vraj anovulak 😊

@krajcovicka hej som rada ae nemusim do nemocky.. este nelamem palicu nad sebou kym naozaj nedojde cervena