Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@updatevani drzim palce nech sa to podari ;)
@ikonica dakujem pekne dufam, ze aj tebe 🙂 bol by to pekny babyboom 🙂
@updatevani 😉
@updatevani nie mne povedali že možné aj hneď..ale ja som prvú ms po dostala až v polke mája,druhú toho 14.6 a od vtedy nič..že tehu 😁 držím ti palce šup pekne do toho 😉
tak hlasim ze vecerny maxo je tiez len s /... uz asi vyckam do utorka, stredy lebo zbankrotujem :D
@alilka Vidis. Krasne tmavne.
@ejuska2586 dúfam že to bude dostačujúce na to HCG na zajtra..240ny som mala mať..🙏 a ty ako sa cítiš?mňa dosť brucho boli ako na ms 😶
@alilka mna brucho, krize a prsia. A vcera som mala hroznu migrenu. Aj ma 2x strasne naplo. Uvidim, co bude dalej. Testik spravim zas zajtra rano. Hlavne sa nestresuj ohladom HCG. Nevies, kedy si presne otehotnela...
@ejuska2586 no o prsiach ja ani nevravím..des..mňa tiež včera Viac krát naplo+mávam akoby mdloby či čo to je 😁 vieš čo tak som si to pozerala že to mohlo byť okolo 11,12.7 ovu lebo 13teho som sem písala o radu ,už som mala BT hore na 36.8 a asi 2,3 dní pred tým 13.7 som len tak zmerala a bola dole..a na krv som bola 29.7 čiže som mohla byť max 9dpo..ak to celé správne počítam..ty si mala ovu akého?si popocitam podľa teba hcg 😂
@ejuska2586 píšem jak mongol..😂 snáď si to celé pochopila. A na krv som bola 20.7 😁😁
@alilka Ja som mala ovulku 8.7.
@ejuska2586 no som si to len tak počítala tak mi to vychádza 😁 ty si myslím bola na krv 13dpo že?tak 13dpo HCG 360 cca,11dpo-180,9dpo-90,7dpo-45..a ja som bola podľa mojich výpočtov asi 8dpo a mala som 60..😊 snáď to dobre rátam a budem ťa zajtra nasledovať krásnym číslom z HCG
1Dc.... ja som vedela, ze ta vcerajsia nizka teplota nebude len tak... a ten slepak mohla byt kludne cysta... pockam na @honeybuney a hodime sem // spolu 🙂
@alilka Hej. To ti cca sedi. A bude ti uz aj ultrazvuk robit? Ci len hcg? Lebo mne uz pri tych 346.7 videl dutinku v brusku.
@alilka ja sa z teba tak tesim jak tu vidim tvoje prispevky jaka ty si stastna :D precitam prispevky od teba a hned mam este lepsiu naladu :D
@ejuska2586 neverím..moja nechce veľmi robiť usg kým nieje aspoň 1000hodnota lebo aj tak tam toho veľa neuvidí a nieje dobre často robiť ten usg..počítam že keď to bude v poriadku zavolá má na piatok na sono..vtedy by malo byť HCG už okolo 1000..
@updatevani joooj ďakujem zlatá si..jasné že som šťastná a snazim sa byť pozitívna aby moja vytúžená žabka to cítila..😊💜 veď na toto som čakala a prešla som si zato svojim..
@nanuska02 ja myslim, ze ano 🙂 👏 🤰
@alilka urcite to citi 🙂 nemaj strach ja uz by som si priala tiez koniec mesiaca nech viem na com som 🙂
@ikonica škoda, ale verím, že to príde!
@nanuska02 gratulujem 😁
@krajcovicka to nic... este si davam jeden max dva cykly a ked to do jesene nedame, tak asi budem musiet ten prednison brat :(.. alebo pojdem predym este na laparku ci tam nieje problem v priechodnosti.. alebo este aj na reproimuno nech zistim, ci nemam protilatky proti spermiam...
@updatevani strach bude už stále..ale teraz tomu ozaj verím 😁 neboj a j ty už čoskoro budeš testovať a ja budem držať prsty..teraz sa nám to tu pekne rozmáha tehuľkami čo má ozaj teší 😉

@alilka ano ano citala som a je to skvele tesim sa s tebou a velmi ti to prajem ❤ ... ja som mala 5.4. keryt...a cakala si tie tri mesiace ci tebe pri mimo nekazali cakat?