Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@alilka hej ved vidim ze babyboom v plnom prude :D inak ja v tych pojmoch mam tiez hokej :D nakolko az tu na forach som zistila ake velke nedostatky mam ohladom otehotnenia :D
@updatevani ja som ich mala tiež v decembri keď sme sa začali snažiť ale veľa na fóre som sa naučila aj na nete..vo februári mmt tým pádom som bola "nútená" kade čo po nete hľadať..😉
@alilka no ja som hladala v marci ale len ohladom mimomat. lebo prvy tyzdne nevedeli ci je to normalne alebo mimo lebo nic nebolo vidiet...potom uz aj bolo vidiet 2 vaky no zial zostalo to len pri nich... tak som uz nehladala nic az teraz tento mesiac..
@updatevani no veď ja to isté vo februári len mne sa žiaľ to mimomaternicove aj potvrdilo aj vajcovod vzali..29.3..prva ms potom bola až 13.5..dalsia 14 .6 a až do teraz už nič 😊 a ty si vlastné ako na tom?
@alilka no ja som prvu mala 8.5...keryt bol 5.4, dalsiu som mala po 33dnoch 10.6, a az tuto 8.7 som mala podla mojho stareho cyklu na 28 den 🙂...no a vlastne mne kazali cakat aj v nemocnici aj moj gyn tri mesiace ..no len uz po prvej kontrole vravel ze mam vsetko pekne zahojene no do istoty som cakala aspon na moj cyklus ci sa to vrati do normalu alebo nie...len akoze ten tyzden ma poslala obvodna ku koznej lebo taka blbost mala sa mi vychodila na chrbte nakoniec z toho pasovy opar je...no lenze je to taky ze ma moc ani nesvrbel nebolel a ani horucky som z neho nemala, nebol teda infekcny...tak nedala mi nanho ant. len masticku ...tak som z toho trosku taka ci moze mat nejaky vplyv alebo mne..no len ak sa zadarilo ja to aj tak nezmenim uz...respekt mam zato lebo pri prvom som mala v sebe bakteriu e.coli... som sa rozpisala snad z toho vyjdes :D
@updatevani áno vyšla som z toho..a veď na koznom si sa nepýtala či to môže v tehu čo nie?aj robíš nejaké ovu testy alebo meras bt?
@alilka ako vobec ma to nenapadlo vtedy lebo povedala ze je len taky ze uplne mi staci nato zinkova mast a ono mi to uz aj mizne...potom som googlila a vlastne akykolvek opar teda herpes je vraj skodlivy az vo vysokom stadiu tehotenstva (tesne pred porodom)....nie cosi o bt som sa dovzedela az tu...o ovu testoch som len pocula nejako som to neriesila...zato aj pisem ze ja som sa tu vela dozvedela nemala som ani sajnu o tom 🙂...ja by som tie testy skusila o mesiac ak teraz nic nebude...ty si skusala aj aj?
@updatevani áno ja som skúšala v januári aj februári a otehu som..tiež som sa to dozvedela až tu..a skúšala som aj minulý mesiac a nič a tento nič a aha..😊
@alilka no a teraz uz len cakat na maly zazrak ale je to skvele ak sa ti to tak rychle podarilo 🙂 isto sa nevies dockat zajtrajska co ?
@updatevani hej teším sa z toho. Ja aj s bývalým pred rokmi som bola tehu počas jedného roka 4x no žiaľ ani raz som babo nedonosila .s otehu problém nemám a donosit..ale vtedy nevedeli nájsť problém nakoniec ho našli a teraz som už na liečbe tak snáď zábere a ja zajtra budem revat od šťastia 😊
@krajcovicka dakujem ale ešte som nebola u doktora robila test lebo mi meska menstruac.tak hádam to bude pravda🙂
@updatevani tak som zvedavá či test nesklamal 🙂
@ikonica mrzí ma to:( ja budem zajtra 1DC. A inak som aj myslela, že či to nebude cysta, lebo tie bolesti ja dôverne poznam a je to masaker no.. A tiež som raz utekala na pohotovosť s tým ze slepak a nakoniec kolabovana cysta.. :(
@honeybuney a nieco ti s tym robili? ja nevim preco vznikla... ved som este brala aj shatavari, ktora by mala tomuto branit...alebo vznikla prave preto? aj minuly mesiac som mala take bolesti len neboli lokalizovane v mieste slepaku ale dole a to som zasa bola na inofolicu, tak som tu bolest pripisovala tomu... sak inofolic je tiez proti cystam... citala som,ze ked sa cysta kruti, tak sa ta bolest moze presuvat... a to bol asi moj pripad...
@ikonica áno presne, aj mne sa skrutila a bolelo to jak sviňa, raz napravo, raz viac v strede, potom zase vpravo.. Mne Dr povedal ze je to dôsledok hormonálnej nerovnováhy. A nasadil mi ten duphaston v druhého fáze cyklu.. Ale tri mesiace po sebe sa mi stalo to ze pred ovu našiel folikul, napraskol, vznikla z neho cysta, duphaston síce pomohol, počas MS sa odplavila, ale toto sa dookola opakuje už tretí cyklus. Akože cysta ti nemusí brániť ovu, ale môže ak je na tom istom vaječníku ako dominantny folikul. A tiež som brala inofolic a nič. Nepomohlo.. Potom som ho podľa Dr brala dva krát denne ale aj tak nič.. Na nervy. Pritom ta cysta u mna je vždy len vodnata, čiže nijak nie nebezpečna, ale môj Dr viac pozornosti venuje cystám nez tomu ze sa nam nedarí počať.. :/ ale tak asi vie co robiť..
@honeybuney no nic.. dalsi mesiac dalsia sanca... pokracujem so shatavari... na noc ashwagandha nech lepsie spim lebo aj s tym mam problem... no a uvidime...tento cyklus som bola taka kludnejsia... mala som pocit ze sa zadarilo, takze zas sklamanie... idem zasa nabehnut na dietku a trocha viac sa hybat, a trocha menej konikovat nech sa hlava precisti... zavislost je to ale dost silna no... 🙂 neviem ci to pojde bez prednisonu, ked mam nabeh na ten antifosfolipidovy syndrom... keby existovali nejake prirodne sposoby ako s tym vybabrat.... mozno neco najdem pri skumani...
@ikonica hmm verim
@ikonica ups som skor stacila odoslať než som dopísala.. Chcela som napísat, že ti verím, aj u mňa je tento cyklus sklamaním, lebo som už mala aj clostilbegyt nasadený a nič.. Ale tak, bol to len prvý pokus, ideme ďalej.. Ale urob presne to co píšeš, hyb sa, užívaj si, vyčisti hlavu... Ja v auguste končím druhú vysoku školu a čakajú ma štátnice a učenie sa naň :/ takže budem mat asi ine starosti.. Mňa asi najviac trápi to, že ja ani vlastne neviem ci môžem otehotnieť...my s mužom fakt zijeme zdravo, sme obaja mladí a predsa sa nedarí? Ja som nikdy v živote nemala ziadne gyn problémy, žiadne výtoky, očkovaná som, vždy som chodila na preventívne prehliadky, vždy všetko ok, tak človek by si myslel, že to pôjde hladko.. a teraz sa musím takto trápiť? Ah snáď je to len tým ze ešte nie je nas čas no..
@honeybuney ved aj my sme na tom rovnako... mysleli sme si ze nebude problem ked zijeme zdravo... aj sa podarilo po case, ale nedosli sme do ciela... a teraz v 35 ke zistim, ze mam neco s krvou... keby to viem v 25, tak az tak by ma to nes*alo... ale cas uz hra proti nam...
@ikonica jasne verím ti a hneva ma to, že ti na to neprišli skôr, oh.. Ale snáď teraz už keď vedia kde je problém, môžu riešiť. Možno to bude znieť divne, ale ja verím v osud a preto dúfam, že v mojom prípade fakt ešte len neprišiel ten správny čas.. Snáď... 🙏
@alilka mozem prosim vediet co ti nakoniec zistili? ...teraz to isto iste vyjde 🙂
@honeybuney uvidime co mame v osude napisane... je to tak ako to ma byt a my s tym nic nespravime... nechajme sa prekvapit...
@updatevani mutácie krvi a trimbofilny stav..musim pichať injekcie celé tehu +šestonedelie a rôzne B vitamíny na tie mutácie..z ktorých sa tak "krásne" priberá. 😕 B6,B12..
@alilka inak to ti nasadi hned ako ti potvrdu tehu? och moja zlata to ti prajem vela sil a budem na teba mysliet aby si to zvladala co najlepsie 🙂
@updatevani vieš čo vo februári keď som otehu som pichala 2mesiace už predtým..a teraz som nepicham že anovulak čiže tehu 100% nebudem tak kašlem na to..ale ako náhle som videla ten test štvrtok hneď som pichla Injekciu a aj preto tak skoro som bežala k dr..ak zajtra budú dobre výsledky musím znova hematologiu aj štítnu žľazu hneď riešiť..

@nanuska02 dní po ovulacii 😉