Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@ejuska2586 no ale ja mám potvrdené tie mutácie aj trombofilny stav..aj v apríli som bola na kontrolu a bolo to tam..takze musím to hneď riešiť..ja fraxiparin už picham len akosi zle na neho reagujem..robia sa mi hrudky,zcervena a svrbí..Anna stehne aj rukách aj bruchu..je jedno ktoré miesto..
@alilka ja tiež mám ten trombofilny stav ale mutácie asi nie idem kuk čo to mám písané mám kartu doma čo sme boli na genetike 🙂
@sonazitnanova ale tie mutácie mám z hematologie..na genetike sme mali všetko dobré..
@alilka áno áno aj ja na hematólogii ,genetiku ešte neviem tu sme riešili až po 2 potrate teraz
@alilka veď pekne silnie, neboj a podsj hlásenie z vyšetrenia a daj sa vypísať, nech môžeš zvolniť tempo!držím palce
@krajcovicka myslíš že to tak má byť?určite sa vám tu ozvem si píš 😁 okolo obeda už budem vedieť výsledky a keď bude dobré určite sa dám vypísať..😉držte palceee vsetke 😘
@krajcovicka a ty dnes ako?netestovala si?
@alilka práve som testla, ale mám iné testy, som z nich nešťastná, ukazujú úplne inak ako gs mamatesty, čo som používala predtým... no uvidíme, ale nemám takú silnú ako ty... tak sa nestrachuj, keď sa vyfarbý, tak ho tu dám...
@krajcovicka dobré zvedavá som 😁 veď ja som asi mala ovu skôr ako ty tak aj test by som mala mať silnejší..ty si kedy mala ovulku?aach tie testy mi dačo hovor..šak to na osalene 😂😂
@alilka no neviem v stredu neočakávan, že príde... dnes som 12 dpo, ten posledný je teraz robený, ešte mokrý a robila som ho z druhého cikania....
@alilka jasné, že si dlhšie, ale teraz aspoň vidíš, že ich máš parádne 🙂 myslím tie testy, o koľkej ideš na krv?
@krajcovicka ale veď mas pekne tie testy 😁🙏 Juchuuu snáď to bude u oboch dobré a budeme si spolu tehulkovat 😉 tu sa tiež dávaš na PN?mne podľa toho čo rátam kedy mohlo asi byť vychádza buď 12 alebo 14dpo..a teraz som tak odfotila že asi vidno že silnie😁 kuk
@alilka ved ty nestresuj tolko sak si jasna tehulka 🙂 uz nech je obed tesim sa na tvoje vysledky pozitivne s vysokum hcg 🙂
@updatevani jaaj ďakujem..jaaa ..snazim sa nestresovat ale po toľkých zlých skúsenosti má to vždy dobehne..prepáčte 😫😫 už budem kľudná a pozitívna 😛
@krajcovicka pekne je vidno aj tebe 🙂 na mk som videla par testov co pisali ze tam cosi vedia no ja som na to pozerala aj 5min a nevidela som ze vobec nic ...ty mas krasne ciarky 🙂 kedy mas vysetrenie?
@alilka s tym strachom ti to verim to by mala kazda ....ale tak tak mysli pozitivne! 😉
@updatevani až po dovolenke pôjdem, čiže až 16. augusta..., ďakujem za povzbudenie 🤗
@alilka verím tomu,že ani sa nenazdáme a už budeme písať o tom, ako priberáme 🤣
@krajcovicka jaaaj tak zasa priberať nemusím stačí že bábo bude 😁😁 ja som už za to obdobie toho pribrala az az brutalne tak by stačilo 😉 a nejdes skôr k dr?
@updatevani snaziiiiiiim sa silnooooo ,😊
@krajcovicka to vydrzis do vtedy cakat? 🙂 ja by som bola velmi zvedava 😀

@alilka Mne z krvi nezistili nic, ale aj tak mi dal aspirin protect 100 1x1 tabletki a potom si vraj budem Fraxiparin pichat.