icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

ejuska2586
23. júl 2017

@alilka Mne z krvi nezistili nic, ale aj tak mi dal aspirin protect 100 1x1 tabletki a potom si vraj budem Fraxiparin pichat.

alilka
autor
23. júl 2017

@ejuska2586 no ale ja mám potvrdené tie mutácie aj trombofilny stav..aj v apríli som bola na kontrolu a bolo to tam..takze musím to hneď riešiť..ja fraxiparin už picham len akosi zle na neho reagujem..robia sa mi hrudky,zcervena a svrbí..Anna stehne aj rukách aj bruchu..je jedno ktoré miesto..

sonazitnanova
23. júl 2017

@alilka ja tiež mám ten trombofilny stav ale mutácie asi nie idem kuk čo to mám písané mám kartu doma čo sme boli na genetike 🙂

bea0802
23. júl 2017

@alilka nech ti zmeni na clexane ked zle reagujes 🙂 ja si picham ten od 5 tyzdna a pohoda modriny uz po celom bruchu ale to ked cievku zilku pichneme a tak....v prvom tehu som pichala fraxik 2x denne cele tehu a tiez hrce az podliate cierne som mala des

alilka
autor
23. júl 2017

@sonazitnanova ale tie mutácie mám z hematologie..na genetike sme mali všetko dobré..

alilka
autor
23. júl 2017

@bea0802 no ja som s ňou už volala minulé že mám prísť že mi zmení..ale potom som prestala pichať a tým pádom som tam nedošla..ale teraz už pôjdem..

sonazitnanova
23. júl 2017

@alilka áno áno aj ja na hematólogii ,genetiku ešte neviem tu sme riešili až po 2 potrate teraz

bea0802
23. júl 2017

@alilka urcite chod inak posledne 3 mutacie mame rovnake + 2 mam ine ...krasnu krv mame no 😀

alilka
autor
23. júl 2017

@bea0802 no to ti poviem že hej 😁 určite pôjdem..aj gynda mi vo štvrtok povedala že keď v pondelok budú dobré výsledky hneď na hematologiu 😉

bea0802
23. júl 2017

@alilka neboj vysledky budu isto dobre uvidis hcg isto narastlo tak zajtra sa tesim na tvoju pozitivnu spravu 😘 ja idem zase na hemato 1.augusta ale mne uz nic nove len kontrola kazde 3 tyzdne a pripadne menit davkovanie ...ved to poznas tiez tam budes chodit ako na klavir 🙂

alilka
autor
23. júl 2017

@bea0802 praveze ešte nepoznám..😐 ešte som nemala šancu..dúfam veľmi aj ja že budú dobre a môžme sa začať tešiť 😘 dám určite vedieť..

bea0802
23. júl 2017

@alilka jasne chapem potom mi doslo ze tie mutacie ti zistili neskor ...neboj teraz spoznas odber sem injekcia tam ale to je najmenej ze 😝

alilka
autor
24. júl 2017

Baby ja dnes takto..testy robené obden..celkom som sa tešila dnes na HCG no po dnešnom teste má to dosť prešlo 😟

krajcovicka
24. júl 2017

@alilka veď pekne silnie, neboj a podsj hlásenie z vyšetrenia a daj sa vypísať, nech môžeš zvolniť tempo!držím palce

alilka
autor
24. júl 2017

@krajcovicka myslíš že to tak má byť?určite sa vám tu ozvem si píš 😁 okolo obeda už budem vedieť výsledky a keď bude dobré určite sa dám vypísať..😉držte palceee vsetke 😘

alilka
autor
24. júl 2017

@krajcovicka a ty dnes ako?netestovala si?

krajcovicka
24. júl 2017

@alilka práve som testla, ale mám iné testy, som z nich nešťastná, ukazujú úplne inak ako gs mamatesty, čo som používala predtým... no uvidíme, ale nemám takú silnú ako ty... tak sa nestrachuj, keď sa vyfarbý, tak ho tu dám...

alilka
autor
24. júl 2017

@krajcovicka dobré zvedavá som 😁 veď ja som asi mala ovu skôr ako ty tak aj test by som mala mať silnejší..ty si kedy mala ovulku?aach tie testy mi dačo hovor..šak to na osalene 😂😂

krajcovicka
24. júl 2017

@alilka no neviem v stredu neočakávan, že príde... dnes som 12 dpo, ten posledný je teraz robený, ešte mokrý a robila som ho z druhého cikania....

krajcovicka
24. júl 2017

@alilka jasné, že si dlhšie, ale teraz aspoň vidíš, že ich máš parádne 🙂 myslím tie testy, o koľkej ideš na krv?

alilka
autor
24. júl 2017

@krajcovicka ale veď mas pekne tie testy 😁🙏 Juchuuu snáď to bude u oboch dobré a budeme si spolu tehulkovat 😉 tu sa tiež dávaš na PN?mne podľa toho čo rátam kedy mohlo asi byť vychádza buď 12 alebo 14dpo..a teraz som tak odfotila že asi vidno že silnie😁 kuk

updatevani
24. júl 2017

@alilka ved ty nestresuj tolko sak si jasna tehulka 🙂 uz nech je obed tesim sa na tvoje vysledky pozitivne s vysokum hcg 🙂

alilka
autor
24. júl 2017

@updatevani jaaj ďakujem..jaaa ..snazim sa nestresovat ale po toľkých zlých skúsenosti má to vždy dobehne..prepáčte 😫😫 už budem kľudná a pozitívna 😛

updatevani
24. júl 2017

@krajcovicka pekne je vidno aj tebe 🙂 na mk som videla par testov co pisali ze tam cosi vedia no ja som na to pozerala aj 5min a nevidela som ze vobec nic ...ty mas krasne ciarky 🙂 kedy mas vysetrenie?

updatevani
24. júl 2017

@alilka s tym strachom ti to verim to by mala kazda ....ale tak tak mysli pozitivne! 😉

krajcovicka
24. júl 2017

@updatevani až po dovolenke pôjdem, čiže až 16. augusta..., ďakujem za povzbudenie 🤗

krajcovicka
24. júl 2017

@alilka verím tomu,že ani sa nenazdáme a už budeme písať o tom, ako priberáme 🤣

alilka
autor
24. júl 2017

@krajcovicka jaaaj tak zasa priberať nemusím stačí že bábo bude 😁😁 ja som už za to obdobie toho pribrala az az brutalne tak by stačilo 😉 a nejdes skôr k dr?
@updatevani snaziiiiiiim sa silnooooo ,😊

updatevani
24. júl 2017

@krajcovicka to vydrzis do vtedy cakat? 🙂 ja by som bola velmi zvedava 😀

nanuska02
24. júl 2017

Baby po 2 dňoch robenia 1 testu ranný test stále mi meškajú🙂🙂