icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

alilka
autor
24. júl 2017

@nanuska02 jednoznačne je to taaam 😁 ďalšia tehulka 😉

katusikkk
24. júl 2017

@nanuska02
krasne.Gratulujem 🙂

krajcovicka
24. júl 2017

@updatevani dočítala som sa, že srdiečko bude biť od 7 augusta, 31.7. Ideme ns 10 dni na dovču a po návrate najbližšiu stredu pôjdem. U nás má len pobičkz a robí len v stredu. Tak azda vydržím, to by som mala byť 6-7 týždeň a tento týždeň by aj tak nebolo nič vidieť...

krajcovicka
24. júl 2017

@nanuska02 supeeer, koľký dpo si, teším sa s Tebou

sticker
updatevani
24. júl 2017

@krajcovicka ved to mas pradvu aspon potom uz budes vsetko pekne vidiet...a ja mam tak gyn. ktory ma u nas pobocku a tiez len stredy chodi... a este planujes testovat ci uz nie ? 🙂

nanuska02
24. júl 2017

@krajcovicka poslednú menstr.som mala 17.6

nanuska02
24. júl 2017

@katusikkk dakujem ale este to nemám potvrdene ale dúfamze áno🙂🙂🙂

krajcovicka
24. júl 2017

@updatevani jasné, že ešte budem testovať, to je choroba 🤣

updatevani
24. júl 2017

@krajcovicka verim ti ja zato si testy kupim az ked budem tesne pred ms alebo mi bude meskat...lebo inak by som ich robila v kuse 😀 skrachovala by som isto iste 😂

updatevani
24. júl 2017

@nanuska02 tebe gratulujem tesim sa s tebou 👏 pekne pekne sa to tu rozbieha 😉

krajcovicka
24. júl 2017

@nanuska02 ja som mala poslednú ms 26.6., tak si o niečo popredu 😆

nanuska02
24. júl 2017

@krajcovicka a uz si si robila test?

nanuska02
24. júl 2017

@updatevani len aby to bola pravda dúfam že test neklamal

sonazitnanova
24. júl 2017

@nanuska02 ona už robila je to tu vyššie pozri 😉

alilka
autor
24. júl 2017

Tak zasa zle. HCG 153..

sonazitnanova
24. júl 2017

@alilka och a už vieš že naozaj zle? Nemôže sa to ešte nieako vykryštalizovat? ☹

ejuska2586
24. júl 2017

@alilka Preco zle? Ved stuplo. Kedy si bola naposledy na HCG? Stvrtok ci piatok?

alilka
autor
24. júl 2017

@ejuska2586 štvrtok..jasné že zle..stúplo ale malo..len aby to nebolo znova mimomaternicove

ejuska2586
24. júl 2017

@alilka A aký je postup teraz? Bude dalej sledovat HCG, ci?
Ja som mala ist na tu reprodukcnu imunologiu cim skor a jak na just, lekarka ma do 6.8. dovolenku. A zastupitelnost nulova. Takze ak fazulka dovtedy prezije vo mne, budem rada...

krajcovicka
24. júl 2017

@alilka ale veď nevieš, ani koľko si, a na 4. tt si ešte stále v tabuľke a doktorka sa ako vyjadrila... buď pozitívna, to malé to cíti!

alilka
autor
24. júl 2017

@ejuska2586 hej v stredu zas..

bea0802
24. júl 2017

@alilka joj moja neboj nevies kedy bola ovulka ja viem ze sa lahko hovori ale este nestracaj nadej dobre ..kedy ides zase a co hovorila dr ?

alilka
autor
24. júl 2017

@krajcovicka
@bea0802 to s ovulkou nemá nič spoločné. HCG sa musí zdvojnásobiť ak nie tak tam hrôzy potrat , mimomaternicove,alebo anomálie plodu..vyjadrila sa že to budeme sledovať že uvidíme čo bude v stredu len aby to nebolo opäť mimomaternicove..

krajcovicka
24. júl 2017

@alilka joj myslím na Teba, držkaj sa! A zober si voľno... ozaj, mňa si sa pýtala, či sa dám vypísať... ja som doma do konca prázdnin a ako učiteľka spevu si nesťažujem, sedím si pri klavíri a celé dni si vyspevujem 😛🎼😛

bea0802
24. júl 2017

@alilka myslim na teba ja ani neviem co napisat ale modlim sa nech sa stane zazrak ..drz sa a hlavne nech to nieje mimomaternicove 🙏 a potom si ziadaj komplet vysetrenia este raz a hlavne imuno reprodukcnu

alilka
autor
24. júl 2017

@krajcovicka voľno určite nie..
@bea0802 ďakujem..tu sa už zázrak konať nebude..som v koncoch..

katusikkk
24. júl 2017

@alilka
Zlatiiiiiik .Ja viem,ze sa mi lahko hovori,ale nemozes mysliet uz teraz na zle.Teraz sa musis sustredit na relax a nic neriesit.Potom mozes povedat,ze si urobila vsetko co bolo v tvojich silach.Podla mna sama seba deprimujes co absolutne ti neprospieva.Vsetky Ti davame silu.Ty radsej chod na luku a hladaj lienky a tes sa z nich ,ze este vidis tu nasu sedembodkovanu a nie tie Cinske stobodkove spipajuce ku...vy.Vsetko bude dobre 🙏

alilka
autor
24. júl 2017

@katusikkk ja už po 4roch potratoch piatom mimomaternicovom nemám ani silu myslieť pozitívne..a vidím že sa to opakuje šiestykrát..vlastne ani nemám už chuť pozitívne myslieť..nemám na to už dôvod..

sonazitnanova
24. júl 2017

@alilka ja vôbec už nechcem tomuto svetu prečo sa to deje....ja toto presne zažila prečo sa to deje,prečo sa stále vyvíja zlé v čom to je..... človek má veľa otázok na ktorú nik nevie presne odpovedať.....ja už mám 2 deti a teraz keď chcem 3 to nejde ☹

katusikkk
24. júl 2017

@alilka
Ja som si dnes robila test.Mam 10 DC a test biely ako sneh.
Cez vikend mam narodky,takze bude darcek v podobe ms.Takze uz ze blizucko 40 -tky.😕
Ale videla som tu testiky a tie tmavli 🙂 Pomalinky,ale boli vzdy tmavsie