Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@updatevani dočítala som sa, že srdiečko bude biť od 7 augusta, 31.7. Ideme ns 10 dni na dovču a po návrate najbližšiu stredu pôjdem. U nás má len pobičkz a robí len v stredu. Tak azda vydržím, to by som mala byť 6-7 týždeň a tento týždeň by aj tak nebolo nič vidieť...
@nanuska02 supeeer, koľký dpo si, teším sa s Tebou

@krajcovicka ved to mas pradvu aspon potom uz budes vsetko pekne vidiet...a ja mam tak gyn. ktory ma u nas pobocku a tiez len stredy chodi... a este planujes testovat ci uz nie ? 🙂
@krajcovicka poslednú menstr.som mala 17.6
@updatevani jasné, že ešte budem testovať, to je choroba 🤣
@krajcovicka verim ti ja zato si testy kupim az ked budem tesne pred ms alebo mi bude meskat...lebo inak by som ich robila v kuse 😀 skrachovala by som isto iste 😂
@nanuska02 tebe gratulujem tesim sa s tebou 👏 pekne pekne sa to tu rozbieha 😉
@nanuska02 ja som mala poslednú ms 26.6., tak si o niečo popredu 😆
@krajcovicka a uz si si robila test?
@updatevani len aby to bola pravda dúfam že test neklamal
@nanuska02 ona už robila je to tu vyššie pozri 😉
Tak zasa zle. HCG 153..
@alilka och a už vieš že naozaj zle? Nemôže sa to ešte nieako vykryštalizovat? ☹
@alilka Preco zle? Ved stuplo. Kedy si bola naposledy na HCG? Stvrtok ci piatok?
@ejuska2586 štvrtok..jasné že zle..stúplo ale malo..len aby to nebolo znova mimomaternicove
@alilka A aký je postup teraz? Bude dalej sledovat HCG, ci?
Ja som mala ist na tu reprodukcnu imunologiu cim skor a jak na just, lekarka ma do 6.8. dovolenku. A zastupitelnost nulova. Takze ak fazulka dovtedy prezije vo mne, budem rada...
@alilka ale veď nevieš, ani koľko si, a na 4. tt si ešte stále v tabuľke a doktorka sa ako vyjadrila... buď pozitívna, to malé to cíti!
@ejuska2586 hej v stredu zas..
@krajcovicka
@bea0802 to s ovulkou nemá nič spoločné. HCG sa musí zdvojnásobiť ak nie tak tam hrôzy potrat , mimomaternicove,alebo anomálie plodu..vyjadrila sa že to budeme sledovať že uvidíme čo bude v stredu len aby to nebolo opäť mimomaternicove..
@alilka joj myslím na Teba, držkaj sa! A zober si voľno... ozaj, mňa si sa pýtala, či sa dám vypísať... ja som doma do konca prázdnin a ako učiteľka spevu si nesťažujem, sedím si pri klavíri a celé dni si vyspevujem 😛🎼😛
@krajcovicka voľno určite nie..
@bea0802 ďakujem..tu sa už zázrak konať nebude..som v koncoch..
@alilka
Zlatiiiiiik .Ja viem,ze sa mi lahko hovori,ale nemozes mysliet uz teraz na zle.Teraz sa musis sustredit na relax a nic neriesit.Potom mozes povedat,ze si urobila vsetko co bolo v tvojich silach.Podla mna sama seba deprimujes co absolutne ti neprospieva.Vsetky Ti davame silu.Ty radsej chod na luku a hladaj lienky a tes sa z nich ,ze este vidis tu nasu sedembodkovanu a nie tie Cinske stobodkove spipajuce ku...vy.Vsetko bude dobre 🙏
@alilka ja vôbec už nechcem tomuto svetu prečo sa to deje....ja toto presne zažila prečo sa to deje,prečo sa stále vyvíja zlé v čom to je..... človek má veľa otázok na ktorú nik nevie presne odpovedať.....ja už mám 2 deti a teraz keď chcem 3 to nejde ☹

@nanuska02 jednoznačne je to taaam 😁 ďalšia tehulka 😉