icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

myskahryzka
26. júl 2017

@alilka Ako uplne zle???

alilka
autor
26. júl 2017

@myskahryzka HCG 167..asi zas mmt

myskahryzka
26. júl 2017

@alilka ako to, ze testy tmavnu????? To ti povedala dr, ze asi mimomaternicove?

alilka
autor
26. júl 2017

@myskahryzka nie ešte nerobí..až okolo obeda..

myskahryzka
26. júl 2017

@alilka Do riti... 😢

sonazitnanova
26. júl 2017

@alilka no je to veľmi málo ☹je mi to moc ľúto aj keď treba len čakať

alilka
autor
26. júl 2017

@sonazitnanova viem že je to malo

bea0802
26. júl 2017

@alilka dofrasa moja mne az srdce bije ja neviem co ti napisat utesovat ta zrejme nema zmysel verim ze ti je tazko ...ja ti prajem velmi vela sil do dalsich dni a nech to hlavne nieje mmt ...drz sa ..potom pis co ti povedala dr ak za nou ides

alilka
autor
26. júl 2017

@bea0802 dik..určite idem..ale už viem presne čo mi povie. Zasa o 2dni na HCG a čakať lebo na sone nebude nič ešte vidieť..

sonazitnanova
26. júl 2017

@alilka nemyslela som to zle .....ono ja neverím testom už vôbec tiež po mojej skúsenosti .....

bea0802
26. júl 2017

@alilka ach boze najhorsie je cakat ...to je strasne nespravodlive mrzi ma to naozaj ...drz sa .

updatevani
26. júl 2017

@alilka @alilka jemine preco ta nechava cakat :/, mne moj gyn ked neuvidel plod v 5tt ked som prisla objednal ma hned o 2 dni cize 5+2 na usg ...aby cim skorej vylucil mimomat... sice potom to ostalo len pri vakoch bez plodu ale od 5 do 8tt ma sledoval vkuse jak na klavir som tam chodila ...a ja proste tomu neverim ze mas mimomat....furt verim ze sa daco zmeni 🙏

ejuska2586
26. júl 2017

@alilka Fuuu. To neni dobre. Ako to, ze ti potom testy tak tmavnu? Nechapem. Vela sil prajem a radsej, nech sa to neujme akoby to nolo mimomaternicove...

krajcovicka
26. júl 2017

@alilka ach moja, ani neviem,čo povedať, čo napísať... prečo sa to deje? Myslím na Teba, som z toho celá roztrasená...

sticker
alilka
autor
26. júl 2017

Tak volala som s mojou gyndou tak vraj stačí nech prídem pondelok na krv..že podľa nej to nieje mmt lebo h g by stúplo viac..že akoby sa už zastavil vývoj plodu a teraz začne hvg klesať s bude z toho potrat..jasné že sa nenechám tak odfajcit..volala som do centra a idem teraz tam..tam mi povedali že mám hneď prísť že oni sa na mňa pozrú..

sonazitnanova
26. júl 2017

@alilka tak aspom že sú tak ochotný 🙏 držím palce

myskahryzka
26. júl 2017

@alilka Ta tvoja gynekologicka ... skoda reci. Ja viem, ze ma vela pacientiek, ale taketo diagnozy cez telefon, to je trosku zvlastne. Dufam, ze v CAR dostanes viac odpovedi.

alilka
autor
26. júl 2017

@myskahryzka v cár som dostala to isté či aj ona vravela.

myskahryzka
26. júl 2017

@alilka Aj ta vysetrili? Dali ti nejake lieky? Mas cakat na krvacanie, ci kyret?

alilka
autor
26. júl 2017

@myskahryzka urobili sono na ktorom samozrejme nič nevideli..lieky k čomu?treba čakať..

snehulienka1986
26. júl 2017

Ahojte babule,som.tu.nova,snazime sa 3 mesiac o druhe dieta,po kvapkach gynex chcem.skusit caj gynastan,viete povedat ci ho mozem pit aj pocas Ms,alebo ako?ci aj pocas ovulky?

alilka
autor
26. júl 2017

@ejuska2586 ty si ako dlho čakala na to reproimuno vyšetrenie?

ejuska2586
26. júl 2017

@alilka Cca 3 mesiace. Ale teraz su na dovolenke, tak tam treba volat medzi 14 az 15 hodinou

alilka
autor
26. júl 2017

@ejuska2586 no ja som dnes volala do PO a termín majú až na október..😮😮

ikonica
26. júl 2017

@alilka volala si do adly? este je tam jedna na sekcove ale ta neviem ake ma referencie... adla ma svoj labak tak to vidim ako vyhodu

alilka
autor
26. júl 2017

@ikonica áno tam..a tá v sekcove robia také isté vyšetrenia ako v adly?

ikonica
26. júl 2017

@alilka neviem... Len to co je na nete som kukala.. Nemam osobnu skusenost...

waleri17
26. júl 2017

@alilka ja som objednana do nitry a tiez na oktober 😟

alilka
autor
26. júl 2017

Ahaaa..tak uvidím.teraz čítam že na vyšetrenie k nim by mal dôjsť aj pacient,ktorý mal autoimunitné ochorenie. Ja som ho mala v roku 2009 a zasiahlo mi oči..prečo mi toto nikto nikdy nepovedal?😢😢

nanuska02
26. júl 2017

Večerný test-srdce mi poskocilo lebo čiarka tmavne😍😍😍krásny zázrak😘😘