Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
Ahojte žienky, nechce niektorá kupit kapsule kotvicnika 90%..? Nam pomohli tak uz nepotrebujeme 🙂
@alilka krásne testíky, uvidíš, bude z Teba riadna tehuľka, teším sa na to, ako sa budeš sťažovať, keď Ťa malé bude kopať do rebier a tlačiť hlavou na mechúr 😛
@krajcovicka ďakujem 😁 no už by som.rada poznala ten pocit 😛 a ty ako?netestovala si?a príznaky?
@alilka testovala som,ale zakaždým iným testov( celé zle) ale čiaročka tmavne,zajtra mám termín ms... Teploty vysoké, som unavená,tlačí a bolí ma podbrušku a prsia sa ešte celkom nenaštartovali,to ešte asi len príde...všetko mi smrdí,muž by sa mohol navoňavkovať... 🙂 Ináč v pohode a dnes som mala tvorivú náladu,tak sa trochu pochválim,ale keď vám to tu bude prekážať,tak to vymažem...musím niečo tvoriť,lebo by som len sedela na modráskovi 🙂
@krajcovicka no tak príznakov máš až až..má podbrusko neboli vôbec ale že nič. Už ani na ms ani nič .to je v poriadku?kľudne sem daj som zvedavá ,rada sa pozriem 😉
A ani mne mi nechce fungovať na mobile,dokonca i na tablete???? To čo?
@krajcovicka jeeej to si tu maľovala?to je kraaasne 😁 máš ozaj talent..a testik krásny 😁
@alilka ďakujem...
Všetkým babenkam držím paste aby im vyšiel malý zazrak aj sebe ešte neviem tiež ako natom som ale menstrua.zatial nedošla za par dni robim ďalší test a potom uz návšteva u doktora🙂🙂🙂
@krajcovicka krásny ten obraz, klobúk dole 😉
@krajcovicka nadherny obraz!aj ich predavas ci malujes len pre seba?
A k testiku gratulujeem 🙂
@alilka
@krajcovicka nadhera obom vam srdecne gratulujem este raz velmi sa s vami tesim a prajem vam len a len dobre nech sa dockate svojich uzlickov 🙏👶❤
@sophinka17 jej ďakujem, obrazy poväčšine darujem, ale tento si objednala frajerka synovca 😆... zostane v rodine
@bea0802 ďakujeme, eovnako i Ty Bei!
@krajcovicka
gratulujem👶
@alilka dnes ideš na krv?
Nech je hcg vysokeee, nech je hcg vysokeee, nech je hcg vysokeeeeeee.... Ti všetky stískame palce i prsty!
@krajcovicka už som bola..asi o hodku mám mať výsledky..😉 dakujeeem duufaam..
@krajcovicka dakujem vcera som bola na kontrole babo rastie srdiecko bije ale musim ist na 3D ku odbornikovi aby prezrel ci je babatko zdrave proste ci to krvacanie neznamena ze ho telo nechce priat ..ale ja na take ani nemyslim verim ze je zdravucke je to moj bojovnicek a moje telo sa musi okamzite spamatat 😝 som objednana na 9.8. tak verim ze napisem len same dobre spravy ❤
@bea0802 určite bude zdravučké!
@krajcovicka krasneee, gratulujem 🎊 🙂 držím palčeky :*
@alilka Ahoj. no co? ako si dopadla??? Sak som jak na ihlach. 🤐
@myskahryzka úplne zleee

@alilka no z ranneho uz budu 😀 male sa riadne zahniezduje.mozes byt kludna