Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@myskahryzka HCG 167..asi zas mmt
@alilka ako to, ze testy tmavnu????? To ti povedala dr, ze asi mimomaternicove?
@myskahryzka nie ešte nerobí..až okolo obeda..
@alilka Do riti... 😢
@alilka no je to veľmi málo ☹je mi to moc ľúto aj keď treba len čakať
@sonazitnanova viem že je to malo
@alilka nemyslela som to zle .....ono ja neverím testom už vôbec tiež po mojej skúsenosti .....
@alilka @alilka jemine preco ta nechava cakat :/, mne moj gyn ked neuvidel plod v 5tt ked som prisla objednal ma hned o 2 dni cize 5+2 na usg ...aby cim skorej vylucil mimomat... sice potom to ostalo len pri vakoch bez plodu ale od 5 do 8tt ma sledoval vkuse jak na klavir som tam chodila ...a ja proste tomu neverim ze mas mimomat....furt verim ze sa daco zmeni 🙏
@alilka Fuuu. To neni dobre. Ako to, ze ti potom testy tak tmavnu? Nechapem. Vela sil prajem a radsej, nech sa to neujme akoby to nolo mimomaternicove...
@alilka ach moja, ani neviem,čo povedať, čo napísať... prečo sa to deje? Myslím na Teba, som z toho celá roztrasená...

Tak volala som s mojou gyndou tak vraj stačí nech prídem pondelok na krv..že podľa nej to nieje mmt lebo h g by stúplo viac..že akoby sa už zastavil vývoj plodu a teraz začne hvg klesať s bude z toho potrat..jasné že sa nenechám tak odfajcit..volala som do centra a idem teraz tam..tam mi povedali že mám hneď prísť že oni sa na mňa pozrú..
@alilka tak aspom že sú tak ochotný 🙏 držím palce
@alilka Ta tvoja gynekologicka ... skoda reci. Ja viem, ze ma vela pacientiek, ale taketo diagnozy cez telefon, to je trosku zvlastne. Dufam, ze v CAR dostanes viac odpovedi.
@myskahryzka v cár som dostala to isté či aj ona vravela.
@alilka Aj ta vysetrili? Dali ti nejake lieky? Mas cakat na krvacanie, ci kyret?
@myskahryzka urobili sono na ktorom samozrejme nič nevideli..lieky k čomu?treba čakať..
Ahojte babule,som.tu.nova,snazime sa 3 mesiac o druhe dieta,po kvapkach gynex chcem.skusit caj gynastan,viete povedat ci ho mozem pit aj pocas Ms,alebo ako?ci aj pocas ovulky?
@ejuska2586 ty si ako dlho čakala na to reproimuno vyšetrenie?
@alilka Cca 3 mesiace. Ale teraz su na dovolenke, tak tam treba volat medzi 14 az 15 hodinou
@ejuska2586 no ja som dnes volala do PO a termín majú až na október..😮😮
Ahaaa..tak uvidím.teraz čítam že na vyšetrenie k nim by mal dôjsť aj pacient,ktorý mal autoimunitné ochorenie. Ja som ho mala v roku 2009 a zasiahlo mi oči..prečo mi toto nikto nikdy nepovedal?😢😢

@alilka Ako uplne zle???