Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@sonazitnanova
Robis si aj graf??Posli mi ho.
Ovu je najnizsi posledny den nizkych teplot.Pred nou su 6 nizke a potom musia nasledovat aspon 3 vysoke.Ked si budes robit graf 3_4 mesiace budes cca vediet preovulacne a po a tiez den kedy pride ovulka.🤗
@alilka ja stale mam citat ze ty budes mamka a ze ten maly zazrak sa len hra na skryvacku pred lekarmi 🙂...a to ze ta po kazdej navsteve chyta beznadej necudujem sa reagovala by som presne tak isto ...
@alilka citak tam malo byt nie citat
@updatevani pochopila som 😁 jaaaj ja skúšam či neklesla lebo sa bojím mmt a na mňa toto vyletí 🙊
@katusikkk áno mám ale to zatiaľ len 3-4 dní podľa všetkého by som mala mať dnes ako hlien mám už od skončenia ms a dnes som mala také trochu bolenie
@sonazitnanova
A ms mas v akych intervaloch??To si teraz 4 dni po ms???Podla mna je to velmi skoro.Kazdopadne meraj kazde rano tu istu hodinu a v pondelok.mi ho posli nech pozrieme ci bola a kedy.Potom bude mudrejsie.Alebo meras len par dni a si niekde v strede cyklu??
@katusikkk presne ako píšeš meram od skončenia ms 4 dní...dobré budem merať ako vždy aj dr mi vravela že mám ovu posunutú že mávam skôro po ms tak vždy takto nieako okolo to 4 dňa po ms tak som zvedavá
@sonazitnanova
Ked ti zajtra stupne a udrzi sa 3 dni,tak.mohla byt dnes.Ked klesne,tak teoreticky aj zajtra.Pre istotu dnes to poistite 😉
@katusikkk a ms mávam na 25 deň a tých 5-6 dni
@katusikkk no moja momentálne není s kým 😔 muž je v Nemecku tak ja teraz chcem vyzistit presne kedy mávam aby som vedela
@sonazitnanova
Tak pekne meraj cely mesiac ,aby sme to zhodnotili.Ja som dnes prvy x dostala ms na 25 den.Inak mam stale na 27,ale ovulku mam vzdy na 12 den.Pridavam graf 😀
@katusikkk áno áno pozerám vieš čo ja tiež som mávala cyklus 27-28 ale posledné ms po potrate mám presne hádam aj na hodinu 😁😁😁na 25 den
@alilka ja dtále dúfam v zázrak a zajtra ideß na to vyšetrenie? A dnes si sa ako cítila?
@krajcovicka hej zajtra idem..dnes v pohode..robila som celý deň ale bola som kľudná spokojná..
@alilka aj mne nolo dnes lepšie, len tá únava...
@ejuska2586 ahoj..prosím ta tebe na co všetko robili výsledky v tom reproimuno?
@alilka Mne:
vyšetrenie bunkovej imunity (LIF) voči trofoblastu, spermiám partnera a cudzím spermiám (sme jediné pracovisko v SR, ktoré má túto dôležitú metodiku v ponuke) – často ide jediný patologický nález u neplodného páru, t.j. dôkaz príčiny neplodnosti. Liečba ordinovaná na základe výsledkov tejto metodiky podľa našich skúseností vedie často k úšpešnému otehotneniu.
základný imunologický profil (krvný obraz + diferenciálny leukogram, parametre špecifickej a nešpecifickej humorálnej imunity)
rozšírená prietoková cytometria (NK bunky vrátane špecifických „maternicových“ uNK buniek a T-regulačných lymfocytov)
detekcia intracelulárnych cytokínov
prítomnosť protilátok v krvi voči spermiám, vaječníkom a zona pellucida
skríning autoprotilátok pri systémovej autoimunite, ochoreniach štítnej žľazy a celiakii
antifosfolipidový syndróm
hladina 25- (OH) vitamínu D
Manželovi:
kvalita ejakulátu prietokovou cytometriou SpermFlow (počet spermií, leukocytov, vitalita spermií, integrita akrozómu, prítomnosť intraakrozómového proteínu)
prítomnosť autoprotilátok naviazaných na spermie v ejakuláte (IgA, IgG)
prítomnosť autoprotilátok v seminálnej plazme
@ejuska2586 jaaaj tak.z toho nevydem..ale ta prvá časť ma nezaujíma a posledná tiež.me budú brať na toto a som myslela či to nemáš aj ty takto rozpísané..
@alilka Mam to rozpisane vo vysledkoch aj s popisom, ale neviem, co presne znamenaju tie skratky u teba. Ja mam vysledky na 3A stvorky. Ale co pozeram, tak ti tiez budu robit tie protilatky proti spermiam, ovariam, tromboplastu a tiez vit. D
@alilka Nieco z toho je aj tu vysvetlene http://individualnipece.vfn.cz/cs-CZ/reprodukcn...
@ejuska2586 ale ja toto som už robené mala a všetko mám negatívnr..viem že aj na tie nk bunky vo máš ty budú robiť..
@alilka NK bunky tam nevidim. Ale snad ti urobia vsetko, co je treba.
@ejuska2586 určite hej lebo som sa h na to pýtala a povedal že jasné že aj toto mi budú robiť. Že čo najpodrobnesie aby vylúčili chybu z ich hľadiska alebo našli ak by náhodou..a platí budem za jeden odber z tých 60€ a ešte za ďalšie 3 po 10€ a zvyšok asi hradí poisťovňa..ty si koľko platila ?
@alilka A kedy mas prist na odbery?
@alilka My sme platili okolo 300 Euro - zvyšok poisťovňa. Som zvedavá, čo všetko ti vyšetria...

@katusikkk prosím ťa ako to je s tými teplotami ako zistím kedy mám ovu ?meram od skončenia ms