Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@myskahryzka odbery v pondelok a potom sa dohodne termín. Čaká sa za výsledkami nejaké 2-3tyzdne.
Baby ale keby ste videli jaký fajny mladý vymakana dr bol..ešte aj pekný 😂😂 sánka mi spadla..tak ale bola som s mojim 😂😂😂
@myskahryzka čo to je toto čo si mi nechala link?
inak recenzie na lady q tester (ovulačný tester-maý mikroskop-podla štruktúry slín), zatial ovulujem asi celý mesiac:D takže asi to na mna nefunguje🙂 mám "papradie" stále
@alilka Noo.. vyzera to, ze je bledsi. Kazdopadne, tmavsi nieje.
@myskahryzka tmavší určite nie..bledsi sa mi vidí..
@alilka ano, je menej vyrazny. Aj ked je to na prd situacia, dobra sprava je, ze to teda asi nebude mimomaternicove. Ach jo... ☹
@myskahryzka no asi tak nejak..už so. S tým zmierená že taky je môj údel..niekto nedokáže otehotniet..ja ako na bežiacom páse každé 2-3meskace a vždy z toho prd..nenarobim nič..bolo to vnútorné ale čo už..samolutost mi nepomôže..ale znova cítim nádej že na tom reproimuno už konečne nájdu príčinu ktorá už bude ozaj tá "práva"..
@alilka Uz by naozaj bolo nacase. Tak najdi este trosku trpezlivosti a pusti sa do patrania. A najma, si od celeho toho nazenia zatial oddychni.
@myskahryzka pokúsim sa .ale začala ma bolieť ľavá strana. 😥😥 A keď si to stlačiť tak des..
@alilka Tak zbehni na pohotovost. To nieje dobre v ziadnom pripade. Max ta poslu domov.
@myskahryzka idem už sa chystám..
@alilka Ozvi sa potom prosim, ze ako si dopadla. Drzim palce
@myskahryzka na 90% mimomaternicove
@alilka myslím na Teba, nech máš všetko zlé čím skôr za sebou a pred Tebou nech sa už len usmieva slniečko a prinesie Ti všetko len dobré, Boh s Tebou!
@alilka ako vieš, že zas mimomat. ?
@krajcovicka videl na usg niečo
😢
@alilka ???? To nemyslis vazne? A poslali ta domov, ci si v nemocnici?
😢😔
@alilka boze moja to nemyslíš vazne a tak som dufala ze to bude ok.ty si bola yaka moja nadej ze sa ti rychlo podarilo znovu oteteho ale teraz normapne rozmyslam ze ci ro vibec idem skusat lebo tohto da aj ja bojim.mne to lekar hned povedal ze mam velku sancu schytat to znovu.boze je mi to luto
@alilka to snáď nemôže byť pravda :(
@myskahryzka nie doma som že nemá význam má tam držať aj tak by robili len odbery.
@lala1501 že je ešte šanca že keď je to malé odumreté to a sami sa to vstrebe..vtedy by sme mohli zachrániť vajcovod..ale že mám začať už uvažovať o ivf..a vraj existuje niečo kde ti cez vajcovod pustia nejakú tekutinu ktorá "zrovna" napr.vzrasty keď su tam a tak..neviem za čo toto všetko ja mám.
@alilka A teraz ti brali krv na hcg?
@myskahryzka nie v pondelok..
@alilka Ali, ako sa cítiš?
Baby prosím vas ked mam predpisany duphaston a davkovanie 2krat1 p.o. To znamena dve tabletky za den?
@krajcovicka fyzicky sa to dá..psychicky zle..ale boli e sme celý deň s rodinou tak to má drží hore..oni..a teraz ideme na nočnú súťaž -hasicov tak sa teším..ale inak len plač..si zlata že tak na mňa myslis 😉

Baby ahojte, snazime sa s manzelom o bejby, chcem sa opytat ci niektora mate partnera, kt.mal operovany zapal semennikov, narusilo to plodnost?