Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
ahojte chcem sa opytat ci niektora z vas otehotnela pocas mestruacie a kedy ste zistili, ze ste v tom ... 10 dni po ms som mala 2 dni spinenie, co sa mi nikdy nestalo a bolesti brucha ako keby som ju mala dostat a teraz po tyzdni mi je zle a den ma prehana, citim sa tak inak .. kedy bude najlepsie urobit test ?ci mam cakat do ms ale tu mam nepravidelnu a cyklus viac ako 33 dni ...za odpovede dakujem 🙂
@matula12199 za vyskúšanie nič nedáš, akurát padne jeden test za obeť 😋
jeden som si robila hned po tom spineni pred tyzdnom a bol negativny tak teraz neviem ci to bolo skoro alebo nic z toho neni ...tak skusim este jeden 🙂
@matula12199 ak to spinenie bolo uhniezdenie, tak skus pockat aspon 5 dni... tusim som niekde citala ze na 4-5 den od uhniezdenia uz moze domaci test nieco zachytit... len neviem najst ten clanok.. alebo to bolo video?
Na pokles tam malo byť nie na kolesách 😂😂
@alilka a zajtra Ti už povedia čo a ako, alebo len budú čakať, och joj v inakšom prípade by sme sa tešili, ale takto...
@krajcovicka neviem..podľa mňa sa bude čakať a ja budem hľadať čo najviac alternatív ako zachrániť vajcovod..hoc na západ by som mala ísť..veď kvantum žien písalo že mali mmt a vajcovod im zachránili..
@alilka určite, bojuj!
@alilka to vypadá ako by HCG stúplo 😨
@ikonica ...skusim spravit v sredu leb
@ikonica ..prepac blbne mi strasne mobil... skusim spravit v stredu to bude uz vyse tyzdna po spineni potom vam dam vediet ☺
Tak baby HCG 703,3
@alilka Fu. Naposledy si mala tusim okolo 170, vsak? A co teraz? Pozrie ta? Ci aky je dalsi postup?
@ikonica
@ejuska2586
@ja197 áno naposledy mi brali 26.7(v stredu) a HCG bolo necelých 167..usg mi nerobili..v stredu znova na krv ,rovno na lacno ráno..ak bude 1400 možno by to mohlo byť ok,neviem ale to by mi už určite robili sono..ak bude menej je to jednoznačne mmt a počítam že hneď na salu..preto povedala prísť na lacno..
@alilka jooj Pane Bože učiň zázrak!
@alilka Aspoň že tak, že už potom na sálu. Držím palce, nech to dopadne čo najlepšie. Ale za ten vaječník bojuj, ak sa bude dať.
Baby dnes mi Dr oznámil ze mam podľa všetkého endometriozu 😢 na ľavom vaječníku mam nejaky útvar 2x3cm. Zajtra idem na nejake odbery a potom mi odporučil laparoskopiu. Mate niekto s endometriozou skúsenosti, prosím vás? :( poraďte mi niekto niečo, som nešťastna 😢
@honeybuney juj moja to ma velmi mrzi je to hnusna pliaga 😢
@waleri17 je to veľmi zle? Máš to? 😢
@honeybuney je to hnusna choroba ktora sa neda vyliecit jedine potlacat hlavne hormonami ktore potlacaju ms ja to nemam ale ma ju milion bab okolo mna kamosky sesterky proste pocuvam o tom kazdy den takze o tom vela viem je to svinstvo ale da sa aj s tym otehotniet prikladom je moja kolegyna ktora uz ma rocnu dcerku 🙂Len musela podstupit umelu menopauzu a potom otehotnela.. takze da sa to drzim palceee
@waleri17 Jj toto mi všetko povedal Dr.. A ze ma kopu pacientok co to majú a sú aj tehotne, resp otehotneli aj napriek tomu.. A vraj to môže byť príčina prečo sa nám nedarí.. Len ja som ešte nikdy nebola operovana. Nastrasilo ma to..

@alilka je mi to tak ľúto, myslela som, že sa budeme spolu vytešovať..., ale verím, že všetko dobehneš a nič Ti neutečie!