icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

krajcovicka
29. júl 2017

@alilka je mi to tak ľúto, myslela som, že sa budeme spolu vytešovať..., ale verím, že všetko dobehneš a nič Ti neutečie!

matula12199
29. júl 2017

ahojte chcem sa opytat ci niektora z vas otehotnela pocas mestruacie a kedy ste zistili, ze ste v tom ... 10 dni po ms som mala 2 dni spinenie, co sa mi nikdy nestalo a bolesti brucha ako keby som ju mala dostat a teraz po tyzdni mi je zle a den ma prehana, citim sa tak inak .. kedy bude najlepsie urobit test ?ci mam cakat do ms ale tu mam nepravidelnu a cyklus viac ako 33 dni ...za odpovede dakujem 🙂

krajcovicka
29. júl 2017

@matula12199 za vyskúšanie nič nedáš, akurát padne jeden test za obeť 😋

matula12199
29. júl 2017

jeden som si robila hned po tom spineni pred tyzdnom a bol negativny tak teraz neviem ci to bolo skoro alebo nic z toho neni ...tak skusim este jeden 🙂

ikonica
30. júl 2017

@matula12199 ak to spinenie bolo uhniezdenie, tak skus pockat aspon 5 dni... tusim som niekde citala ze na 4-5 den od uhniezdenia uz moze domaci test nieco zachytit... len neviem najst ten clanok.. alebo to bolo video?

bea0802
30. júl 2017

@alilka 😢 prave citam ze asi zase mmt tak velmi ma to mrzi ...nechapem preco musi jedna zena prezit tolko trapenia drzim silno palce nech sa podari zachranit vajcovod ...a prajem ti vela vela sil .

alilka
autor
30. júl 2017

Na pokles tam malo byť nie na kolesách 😂😂

alilka
autor
30. júl 2017

Ach ženy moje..posledný test som mala..ale toto vôbec nevyzerá na pokles 😞😞

krajcovicka
30. júl 2017

@alilka a zajtra Ti už povedia čo a ako, alebo len budú čakať, och joj v inakšom prípade by sme sa tešili, ale takto...

alilka
autor
30. júl 2017

@krajcovicka neviem..podľa mňa sa bude čakať a ja budem hľadať čo najviac alternatív ako zachrániť vajcovod..hoc na západ by som mala ísť..veď kvantum žien písalo že mali mmt a vajcovod im zachránili..

krajcovicka
30. júl 2017

@alilka určite, bojuj!

sonazitnanova
30. júl 2017

@alilka to vypadá ako by HCG stúplo 😨

matula12199
30. júl 2017

@ikonica ...skusim spravit v sredu leb

matula12199
30. júl 2017

@ikonica ..prepac blbne mi strasne mobil... skusim spravit v stredu to bude uz vyse tyzdna po spineni potom vam dam vediet ☺

alilka
autor
31. júl 2017

Tak baby HCG 703,3

ikonica
31. júl 2017

@alilka uf a co teraz dalej? Este stale nic nevidno v maternici? Potvrdili mmt?

ejuska2586
31. júl 2017

@alilka Fu. Naposledy si mala tusim okolo 170, vsak? A co teraz? Pozrie ta? Ci aky je dalsi postup?

ja197
31. júl 2017

@alilka to by od posledného merania bolo dvojnásobné zvyšovanie každý druhý deň či? Nieje možnosť že by to predsa len bolo v poriadku?

alilka
autor
31. júl 2017

@ikonica
@ejuska2586
@ja197 áno naposledy mi brali 26.7(v stredu) a HCG bolo necelých 167..usg mi nerobili..v stredu znova na krv ,rovno na lacno ráno..ak bude 1400 možno by to mohlo byť ok,neviem ale to by mi už určite robili sono..ak bude menej je to jednoznačne mmt a počítam že hneď na salu..preto povedala prísť na lacno..

krajcovicka
31. júl 2017

@alilka jooj Pane Bože učiň zázrak!

ikonica
31. júl 2017

@alilka och boze... Modlim sa, nech je to v poriadku.... A ak nie, tak nech to aspon nie je mmt...

ejuska2586
31. júl 2017

@alilka Aspoň že tak, že už potom na sálu. Držím palce, nech to dopadne čo najlepšie. Ale za ten vaječník bojuj, ak sa bude dať.

bea0802
31. júl 2017

@alilka no parada mozno bude nakoniec vsetko ok🙏 ...ale na tej pohotovosti videla vo vajcovode ci to si nebola ista ? a vajecnik este boli ?

alilka
autor
31. júl 2017

@bea0802 nie vo vajcovode..akoby za ním..to dr bol..prv že či to nieje žlté teliesko a potom že nevie..neboli má teraz nic..ale tak 18mm útvar??..

bea0802
31. júl 2017

@alilka hmm zvlastne uvidis v stredu strasne ti drzim palce nech je nakoniec vsetko ok ja vzdy mam nadej ze si tehula ved si zasluzis ❤ v stredu na teba budem silno mysliet a verit v zazrak 🙂

honeybuney
31. júl 2017

Baby dnes mi Dr oznámil ze mam podľa všetkého endometriozu 😢 na ľavom vaječníku mam nejaky útvar 2x3cm. Zajtra idem na nejake odbery a potom mi odporučil laparoskopiu. Mate niekto s endometriozou skúsenosti, prosím vás? :( poraďte mi niekto niečo, som nešťastna 😢

waleri17
31. júl 2017

@honeybuney juj moja to ma velmi mrzi je to hnusna pliaga 😢

honeybuney
31. júl 2017

@waleri17 je to veľmi zle? Máš to? 😢

waleri17
31. júl 2017

@honeybuney je to hnusna choroba ktora sa neda vyliecit jedine potlacat hlavne hormonami ktore potlacaju ms ja to nemam ale ma ju milion bab okolo mna kamosky sesterky proste pocuvam o tom kazdy den takze o tom vela viem je to svinstvo ale da sa aj s tym otehotniet prikladom je moja kolegyna ktora uz ma rocnu dcerku 🙂Len musela podstupit umelu menopauzu a potom otehotnela.. takze da sa to drzim palceee

honeybuney
31. júl 2017

@waleri17 Jj toto mi všetko povedal Dr.. A ze ma kopu pacientok co to majú a sú aj tehotne, resp otehotneli aj napriek tomu.. A vraj to môže byť príčina prečo sa nám nedarí.. Len ja som ešte nikdy nebola operovana. Nastrasilo ma to..