Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@waleri17 respektíve sa bojím co všetko ešte nájdu keď mi kuknu do brucha :(
@honeybuney neboj hadam nic zle ale na laparku isto chod nech to pozru a pomozu ti.. drzim palce
@waleri17 ďakujem. Zajtra idem na odber markeru CA 125. Ak bude zvýšeny, je jasné že je to endometrioza :( výsledky v piatok alebo v pondelok.. Uvidím potom.. Kiežby to nebolo to.. Ale ako tak luskam net, mam všetky príznaky :( najmä brutálne bolesti počas mrchy :(
@honeybuney ach moc ma to mrzi prajem aby to nebolo to 😕Daj vediet ako si dopadla kazdopadne ... verim ze len dobre 🙏
@alilka ahoj, určite to dopadne len dobre, krásne //❤
@alilka krásne čiarky, 🙏🙏🙏stále verím, že Boh vidí Tvoju túžbu a je s Tebou
@alilka už sa neviem dočkať ako napíšeš ,baby je to tam // 🙏😘
@sonazitnanova dakujeeem..😉 nech sa Boh zmiluje a urobí zázrak a bábo bude tam kde má 🙏 kuk môj ranný test 😁 posledný
@alilka drzim dnes palce!! vsetko dobre dopadne uvidis 🙏 ❤
@ikonica
@sophinka17 😁😁 ďakujem baby sama som zvedavá..PN od pondelka tak či tak ..
@alilka kedy mas dnes termin?vsak cely modry konik drzi palce a caka na dobre spravy 🙂
Ja nepôjdem k moru, kým si neprečítam správy od Teba Ali!🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Baby, mne asi nerobí dobre ten teplotný výkyv slnko a more, bolí ma celý chrbát a tlačí mi to až na žalúdok a na ľavú stranu maternice. Rovnakú bolesť cítim v chrbte medzi lopatkami v žalúdku i maternici.....je to normálne?
Ja idem okolo 9tej na krv a potom okolo obeda výsledky..už aké budú sono neviem či dnes stíham keďže robím..a len z roboty odbehnrm..
@alilka nevieeem ako to vydržíme a myslím, že na to sono by si mala ist! Ja to nechapem ten prístup tých doktorov a mohla si si zobrat priepustku na celý den, veď sa šetri!
Ináč to hovorí tá správna... ešte aj s čerstvo vytrhnutým zubom som v ten deň učila...
@krajcovicka ani mne nerobi dobre to teplo teraz na sk a co som bola na dovci v grecku lutujem ze sme boli ale ja som az tam zistila ze som tehotna ...celkovo mi potom lekar zakazal chodit na slnko v tych najvacsich horucavach ...pokial sa citis zle tak na slnko nechod 😘
@waleri17 ahoj, už mám výsledky.. Zial, je ten marker zvýšeny, čiže to bude ta endometrioza.. :( v septembri laparoskopia.. 😢
Ahojte baby, snazime sa o babatko od roku 2015 a teraz sa nam stalo nieco, co si nevieme vysvetlit... mam 42. DC, teplota je vysoka, menzes neprisiel a robila som si 5 testov s odstupom po 2 dnoch. 4 vysli pozitivne ale z poobedneho mocu, piaty test z ranneho dnes som mala negativny... co to ma byt? ☹ volala som na gyndu a povedala, ze ma vezme az 28.8., pre mna to je neskoro tolko cakat a nevediet na com sme ☹ aj celkovo kvoli tehotenstvu mi to pride neskoro, ved to je o 4 tyzdne a posledny menzes som mala v juni... co si myslite, sme v tom, ci zase nie?
@natalka18 a tak ms nemáš ani nespinis nič?
@alilka nepustia ta z prace skorej, alebo aspon na par hodin odbehnut aby si mohla na to sono ist?
@alilka Joj, velmi na teba myslim. Ten testik je krasny. Bodaj by bolo drobciatko v brusku tak, ako ma byt. Na to sono isto chod a az potom bud v praci, ked uz musis.
@bea0802 @simka2433 Ja som si dnes a zajtra vzala pol dna volno, zoberiem malu k vode, ale ja budem v tieni a budem sa len ovlazovat. Na kupanie sa necitim a mam aj strach, aby som nechytila nejaku bakteriu, ked to tam bude teraz take preplnene. A aj to az okolo 17tej pojdeme. Skor odmietam, ked su taketo horucavy.

@honeybuney ano endometrioza casto moze za neplodnost.. a neboj laparka sa da prezit neni to dlha operacia...prestuduj na nete infosky 🙂