Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@sonazitnanova nie absolutne, ani naznakom... v prvych dnoch som mala krce, myslela som si ze uz ju dostanem a potom zrazu nic, ziadne bolesti, teplota zacala stupat, test pozitivny, sice slabo ale dalsie 3 boli tmavsie... aj dnes som mala teplotu 37,2 a prakticky som ten test isla robit uz na istotu a nic na nom nebolo ☹
@ejuska2586 test som mala taky isty ako minule a v lekarni mi ho odporucila pani, ze je najsilnejsi na trhu ☹ no uvidim, skusim to zase poobede a uvidime, dakujem 🙂
@sophinka17 odbehnúť môžem vec aj na krv som teraz bola aj po výsledky pôjdem..a to ja robím už od 5.30..uvidine ale budú výsledky ale zbehnem k dr..
@natalka18 Ved uvidis. Drzim palce, aby na dalsom boli 2 ciarocky.
No inak baby a zabudla som sa vám "pochváliť" že som včera fasla lieky na štítnu žľazu 🙊🙊
@alilka Čože? Máš niečo so štítkou?
Zobrat
@ejuska2586 som sledovaná lebo mamka moja ms a aj moja nieje akoby mala byť..mám nejakú autoimunitnu neviem čo 😂 v januári boli výsledky super ..aj teraz povedala že niesu až tak zle ale že jej treba v tehu domomoct lebo mi nevytvara toľko hormónov koľko potrebujem..
@alilka Tak aspon ta budu sledovat. Aj moja mama mala, museli jej ju vybrat, lebo na nej mala nezhubny nador. Ale ja mam zatial nastastie dobre vysledky.
@ejuska2586 mojej sestre tiež 2tyzdne do zadu..tiež chvála Bohu nezhubný .mamka sa lieči už ddllhe roky.
@alilka To je hrozne, ako vyvadza ta stitka. A vela ludi ani nevie, ze s nou nieco ma. Moja mama tiez nevedela. Len sa jej zrazu tazsie dychalo, tak sme sli po lekaroch a tam zistili, ze ju ma nejaku velku a potom to uz slo... Nador, operacia, odobratie vzoriek... Nastastie boli nezhubne, tak len vybrali stitku a ma pokoj, Akurat len hormony musi dozivotne brat...
@ejuska2586 no veď tak..ségra bola na kontrolu po roku. A výsledky des..do pol roka už bola pod nozami..a to včera mala len 34 rokov..ale pritom má 2 deti a ani pri jednom jej nehaprovala .
@alilka Ved to. Mama tiez nic. Len zo dna na den nevedela dychat. A to mala predtym 4 deti. Hroza.
Babyyyyyy
@alilka 👏👏👏 ❤
@bea0802 ja som tiez nebola 9tyzdnov z domu poraza ma uz.. snazim sa byt v klude no uz ma mrle zeru:D
@ejuska2586 my mame na dvore bazen ale aj ja sa bojim kupat tak len na neho kukam cez okno:(
@alilka už sa nemôžem dočať, to je krása!držím palce!
@natalka18 a nemáš tie testy ak odfoť daj sem pozreme
@alilka nemáš priepustku? Ali veď nie je nič dôležitejšie ako Ty a Bábätečko!!!! Tak na to sono prosím počkaj!
@krajcovicka ako vedúci mi vyhovel..vie o mojom stave..ja len kvôli kolegovi..aby to zvládol..ale už ide dr čiže určite ju už dočkám..dúfam že mi povie len dobre správy .
@alilka gratulujeeeeeem🤰

@natalka18 Kedze ti neprisla MS a boli pozitivne testy, tak si bola isto tehotna. Otazne je, ci stale si, kedze ranny test bol negativny. Nemenila si test za nejaky iny? Prip. mohol byt chybny. Ja by som skusila este pocas dna testovat a ak by tam zrazu druha ciarka nebola, tak by som skocila na pohotovost vecer s tym, ze mam bolesti a podozrenie, ze som tehotna. Tam by ta vysetrili hned a potvrdia, prip. vyvratia ti tehotenstvo.