Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@alilka Zvykaj si. Ja to mám furt. Čím dlhšie som tehotná, tým viac som "unavená"... A to sme ešte len na začiatku. Verím, že budeme tehuľkovať spolu a šťastne až do úspešného konca 😘❤🤰👶
@alilka áno, áno, presne takto sa máš cítiť 😃
@ejuska2586 to podľa mňa spôsobuje zvyšujúce sa HCG. Asi 😁 a keby ste vedeli ako nadmerné sa potim 🙊🙊 vy nie?hlavne na čele a krku 🙈🙈
@ejuska2586 neboj, po treťom mesiaci to prestane
@ejuska2586 ja ani nie..tá únava,občas akoby mám mdloby,občas žalúdok..no o prsiach ani nevravím..je to brutál..bez podprsenky ani na krok..
baby chcem sa spytat, na vas nazor, mozno sa teraz sledujem viac ako pred MA...vcera po pohlavnom styku som mala take spinenie v ejakulate co zo mna vysiel ako ked mam dostat ms (je mi to dost trapne opisovat) ..aj teraz ju mam dostat no az v sobotu...ale ide o to ze take spinenie v tom mavam aj ked mame napr den pred ms alebo v den ms vtedy uz aj citim ze to bude ms len uz je otazka casu kedy sa rozbehne mam krce nadute brucho...dnes rano som mala taky ruzovkasty vytok...no zatial priznak na ms nemam ziaden zvyknem mat 5 dni pred vyrazky, nadute brucho, krce silne a bolestive prsia...teraz mam len bolestive prsia... snad ste ma pochopili... dakujem za nazor...
Baby a teraz som bola na wc a na toaletaku taký hlien,ako sopel.husty,priesvitno zltkasty..vavsi..prepáčte za takéto rozpisanie..to je Okey?😲
@alilka ja som take mala pri tom prvom tehu a ze to je normalne... 🙂 pytala som sa sesternic niektore to mali takmer do 6m
@alilka je to normalne. Ja mam takyto "sopel" kazdy den. Hlavne doobeda.
@katusikkk no pozri na môj graf ako na hojdačke 🤒
@sonazitnanova
Juuuj .Ked je IP pokles,vetsinou to byva jedno ,alebo dvojdnove co asi ten prvy pokles nie je,ale ten dnesny vyzera slubne.Ked Ti rano vyskoci vysoko hore,tak by sa mohlo zadarit 😀
@katusikkk určite nie ja už som mala práveže ovu to viem podľa hlienu a bolesti ja mávam skôro ovu ......toto meranie sa mi zdá nepresné každý deň mám inú teplotu ...ako sa to mera len na kraj či hlbšie?
@katusikkk či myslíš zadarit,tehu?
ja som dnes smutná:( prečo to nejde ach...tiež celá robota tehotná🙄
a už vobec nechapem ako sa da otehotnieť omylom😔
@sonazitnanova
Anooo.Mas tam pekny pokles,ale este uvidis rano .Drzim vsetky prsteky 🙏
@olafienko nebooooj ono to príde skôr či neskôr ....viem viem aj ja túžim po bábätku tiež som s toho nešťastná ale hlavu hore treba myslieť len pozitívne a milovať sa z lásky nie pretože chceme bábo 😉
@katusikkk moja ja tehu nemám byt s čoho 😁😁😁 muža nemám mesiac doma 🙈
@katusikkk ale veď zázraky sa dejú tak čože duch svätý😂
@sonazitnanova
V tom horku aj laska ide bokom.Uz jedine z nadrzanosti 😂😂😂
@sonazitnanova
Mala si skocit za susedom.Ked sa snazime aj mesiac je vela😂😂😂
@katusikkk hahaaaa veru veru tento mesiac je v páse ale mal by prísť teraz cez ovu tak ide sa na to 🙏😉

Ja som dnes tak extrémne unavena ,že nedokážem ani z gauča zliezt 😲😲 len driemem a zyvam..ach des...to čo má byť?😏