Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@sonazitnanova
A co mas skaredeho suseda?Ako ja som to najprv zle pochopila,tak som to citala na 3x.Som myslela,ze muz je skaredy a keby deti boli pekne,ze by to nepreslo 😀😂😂
😂 ja mám s teba dosť haha nie nie muž je zlatíčko je krásny aspom pre mňa určite ostatný mám nezaujímajú.....no sused je starý 😀 😀
Baby moje mám taký strach že až
.nenormálne sa dneska bojím čo mi dr.povie..prosiiiiiim nie h je moje babulo v maternici a ukáže sa v plnej kráse 🙏
@alilka myslíme na Teba a na Tvoje babulko, och nech je všetko dobré, prajeme Ti to z celého ❤️
A aké sono Ti robieva, to sondové?
@krajcovicka ďakujem..áno normálne to vnútorné..tak vonkajšim by nenašla nic keďže je to mini mini .😁 Dnes mi podľa ovu vychádza že som 5tt+2 tak to snáď aj sedí..že naposledy nič nevidela..☺duuuufaaam..
@krajcovicka z jednej strany tomu verím aj sa tak cítim.z druhej strany ma už lekári tak vystrašili že sa bojím vôbec veriť..😊 len nechcem zasa mimomaternicove .už stačilo jedno..veď ja už budem dobraaa 😁😑
Ahojte mam otazocku :D snažíme sa o babatko, bola som u gyn pred pár dnami a povedala mi, že podľa sona to vyzera, ze som ovulovala prave tak mam malu nadej ze snad by to mohlo tento mesiac vyjst 🙏❤👶 lenze po poslednych sexoch akosi spinim, nie vela vacsinou len na toaletaku a par kvapiek na nohavickach ale som z toho vystrasena co to moze byt.. nestretla ste sa s tym niektora? 😕
Zostalo tu hrobové ticho... nevieme čo sa deje, myslíme na teba, keby som mohla pošlem Ti aj objatie... drž sa Alilka
Ženy takto .sledujú má v nemocnici..čakáme na HCG a robili mi sono..moje "super," vajco sa vytrepalo z ľavého vajcovodu,prešlo cez celú maternicu a uhniezdilo sa v diere od zvyšku pravého vajcovodu,ktorý mi pred 4mesiacmi vzali..snáď ste to pochopili mojim vysvetľovaním..

@katusikkk sa tu smejem no veď len ja chcem pekne deti 😀 toto by sa mi neprepieklo 😂