icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

sonazitnanova
3. aug 2017

@katusikkk sa tu smejem no veď len ja chcem pekne deti 😀 toto by sa mi neprepieklo 😂

katusikkk
3. aug 2017

@sonazitnanova
A co mas skaredeho suseda?Ako ja som to najprv zle pochopila,tak som to citala na 3x.Som myslela,ze muz je skaredy a keby deti boli pekne,ze by to nepreslo 😀😂😂

sonazitnanova
3. aug 2017

😂 ja mám s teba dosť haha nie nie muž je zlatíčko je krásny aspom pre mňa určite ostatný mám nezaujímajú.....no sused je starý 😀 😀

misdan
3. aug 2017

@alilka aj ja mam taky hlienovy tahavy vytok, ako pri ovu ;) uz par tyzdnov..takze snaad je to u teba ok 🙏 zajtra ti drzim palce tfuj tfuj! Vlastne uz dnes

alilka
autor
4. aug 2017

Baby moje mám taký strach že až
.nenormálne sa dneska bojím čo mi dr.povie..prosiiiiiim nie h je moje babulo v maternici a ukáže sa v plnej kráse 🙏

ikonica
4. aug 2017

@alilka drzim palceeee 🙏

krajcovicka
4. aug 2017

@alilka myslíme na Teba a na Tvoje babulko, och nech je všetko dobré, prajeme Ti to z celého ❤️
A aké sono Ti robieva, to sondové?

alilka
autor
4. aug 2017

@krajcovicka ďakujem..áno normálne to vnútorné..tak vonkajšim by nenašla nic keďže je to mini mini .😁 Dnes mi podľa ovu vychádza že som 5tt+2 tak to snáď aj sedí..že naposledy nič nevidela..☺duuuufaaam..

krajcovicka
4. aug 2017

@alilka joooj, nech to tam je!👶

alilka
autor
4. aug 2017

@krajcovicka z jednej strany tomu verím aj sa tak cítim.z druhej strany ma už lekári tak vystrašili že sa bojím vôbec veriť..😊 len nechcem zasa mimomaternicove .už stačilo jedno..veď ja už budem dobraaa 😁😑

bea0802
4. aug 2017

@alilka Drzim silno palce o ktorej ides ? 🙏❤

alilka
autor
4. aug 2017

@bea0802 teraz ráno..čo najskôr nech to mám za sebou. 😊

bea0802
4. aug 2017

@alilka neboj sa musi byt dobre tak utekaj a cakame info ...a silno silno drzime palce ❤

arthemiis
4. aug 2017

Ahojte mam otazocku :D snažíme sa o babatko, bola som u gyn pred pár dnami a povedala mi, že podľa sona to vyzera, ze som ovulovala prave tak mam malu nadej ze snad by to mohlo tento mesiac vyjst 🙏❤👶 lenze po poslednych sexoch akosi spinim, nie vela vacsinou len na toaletaku a par kvapiek na nohavickach ale som z toho vystrasena co to moze byt.. nestretla ste sa s tym niektora? 😕

extempore
4. aug 2017

@bea0802 hej, hej, čakáme na pozitívne správy

extempore
4. aug 2017

@alilka drž sa a hneď informuj 🙂

extempore
4. aug 2017

@arthemiis mže to byť hormonálna nerovnováha, alebo aj pri uhniezďovaní plodu v maternici niektoré ženy slabúčko špinia...

katusikkk
4. aug 2017

@alilka
nech je babatko v poriadku a ty tiez 🙏

simka2433
4. aug 2017

@alilka drzim ti velmi palce aby ti povedali dobre spravy!! Tfuj tfuj tfuj!🙂 myslim na teba!

simka2433
4. aug 2017

@arthemiis ja som to tiez obcas mavala. A ked som spinila dva tri dni pred ms tak uz som vedela ze isto iste pride a tehotenstvo som vylucila:-/ a v juni som pred ms nespinila a zadarilo sa🙂

alilka
autor
4. aug 2017

Už čakám na hospitalizáciu..

sophinka17
4. aug 2017

@alilka Co ti povedali?preco hospitalizaciu?drzim palce a myslim na teba!🙏 ❤

krajcovicka
4. aug 2017

@alilka dúfam, že to nie je to čo si nechcem myslieť????

bea0802
4. aug 2017

@alilka preco hospitalizacia ? co sa deje? dufam ze si ok 😨

krajcovicka
4. aug 2017

Zostalo tu hrobové ticho... nevieme čo sa deje, myslíme na teba, keby som mohla pošlem Ti aj objatie... drž sa Alilka

alilka
autor
4. aug 2017

Ženy takto .sledujú má v nemocnici..čakáme na HCG a robili mi sono..moje "super," vajco sa vytrepalo z ľavého vajcovodu,prešlo cez celú maternicu a uhniezdilo sa v diere od zvyšku pravého vajcovodu,ktorý mi pred 4mesiacmi vzali..snáď ste to pochopili mojim vysvetľovaním..

bea0802
4. aug 2017

@alilka mna porazi takze ak som to dobre pochopila je to opat mimo maternice a na tej iste strane co naposledy ...to snad nieje ani mozne 😢 ja naozaj neviem co ti napisat nenachadzam spravne slova len ze ti prajem vela sil a nech si v poriadku !

sonazitnanova
4. aug 2017

@alilka bozinku to snáď ani pravda není ☹u

katusikkk
4. aug 2017

@alilka
😢

simka2433
4. aug 2017

@alilka to snad ani pravda nie je:( teraz cakate ci hcg bude klesat? Posielam ti hromadu objati!!!!!