Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@sonazitnanova
A co mas skaredeho suseda?Ako ja som to najprv zle pochopila,tak som to citala na 3x.Som myslela,ze muz je skaredy a keby deti boli pekne,ze by to nepreslo 😀😂😂
😂 ja mám s teba dosť haha nie nie muž je zlatíčko je krásny aspom pre mňa určite ostatný mám nezaujímajú.....no sused je starý 😀 😀
Baby moje mám taký strach že až
.nenormálne sa dneska bojím čo mi dr.povie..prosiiiiiim nie h je moje babulo v maternici a ukáže sa v plnej kráse 🙏
@alilka myslíme na Teba a na Tvoje babulko, och nech je všetko dobré, prajeme Ti to z celého ❤️
A aké sono Ti robieva, to sondové?
@krajcovicka ďakujem..áno normálne to vnútorné..tak vonkajšim by nenašla nic keďže je to mini mini .😁 Dnes mi podľa ovu vychádza že som 5tt+2 tak to snáď aj sedí..že naposledy nič nevidela..☺duuuufaaam..
@alilka joooj, nech to tam je!👶
@krajcovicka z jednej strany tomu verím aj sa tak cítim.z druhej strany ma už lekári tak vystrašili že sa bojím vôbec veriť..😊 len nechcem zasa mimomaternicove .už stačilo jedno..veď ja už budem dobraaa 😁😑
Ahojte mam otazocku :D snažíme sa o babatko, bola som u gyn pred pár dnami a povedala mi, že podľa sona to vyzera, ze som ovulovala prave tak mam malu nadej ze snad by to mohlo tento mesiac vyjst 🙏❤👶 lenze po poslednych sexoch akosi spinim, nie vela vacsinou len na toaletaku a par kvapiek na nohavickach ale som z toho vystrasena co to moze byt.. nestretla ste sa s tym niektora? 😕
Už čakám na hospitalizáciu..
@alilka Co ti povedali?preco hospitalizaciu?drzim palce a myslim na teba!🙏 ❤
@alilka dúfam, že to nie je to čo si nechcem myslieť????
Zostalo tu hrobové ticho... nevieme čo sa deje, myslíme na teba, keby som mohla pošlem Ti aj objatie... drž sa Alilka
Ženy takto .sledujú má v nemocnici..čakáme na HCG a robili mi sono..moje "super," vajco sa vytrepalo z ľavého vajcovodu,prešlo cez celú maternicu a uhniezdilo sa v diere od zvyšku pravého vajcovodu,ktorý mi pred 4mesiacmi vzali..snáď ste to pochopili mojim vysvetľovaním..
@alilka bozinku to snáď ani pravda není ☹u

@katusikkk sa tu smejem no veď len ja chcem pekne deti 😀 toto by sa mi neprepieklo 😂