Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
Neviem čo budú robiť..nik sa poriadne nevyjadril sú opatrní..už padali aj ako a že možno keďže som ešte nerodila,ale že skôr nie a hlavne že môžem mať ohrozenu maternicu..že to mám v rudimentarnom rohu maternice či čo..videla som ho 😞😞
@alilka Ty si celá neuveriteľnaaaaa, bojujte a srdiečko bije?
@krajcovicka to je ešte skoro na srdiečko..som v 5tt cca..no mi hovor celá divná som..😩😩
@misdan ďakujem..uvidíme čo bude..
@extempore 😁😁😁 šak aj moje dieťatko má v paží že mi šoky robí tak teda 😁😁
Takže HCG cko je 2865
@alilka tak len pekne oddychuj, joj tak Ti držím palce
@alilka unava je dobry priznak coskoro cakaj i nevolnosti 😀 tak len lez a oddychuj verim ze bude dobre ...ja postarom lezim tiez uz vyse 6 tyzdnov ale nevadi po veceroch ma napina obcas grcnem ale to su malickosti ...teraz par dni co nespinim ale este sa netesim uz tak raz bolo ale snad teraz uz nezacnem opat 🙂 v stredu ma caka ten dolezity screening tak mam i dost strach ale radsej myslim len a len pozitivne 🙏
Ach baby až teraz som sa dozvedela poriadne vo kde to ten rudimentarny roh maternice...to je akoby druhá zakrpatena maternica a tam sa plodik vyvíja..že je veľká šanca že dokonca prešlo oplodnené vajíčko cez brušnú dutinu tam na tu pravú stranu..vraj je to 50 na 50..ale môže tam byť ohrozená aj maternica 😟😟
@alilka och je to ťažká situácia... človek nevie, čo má robiť 50 na 50 a čo Ti odporúčajú doktori?
@krajcovicka určite čakať .ako že je 50 na 50 vymosenie bábätká..zajtra berú HCG tak sa znova uvidí a bude robiť aj dr čo mi robil usg tak sa budem Aj jeho pýtať čo a ako..

@alilka och, škoda, že mimomaternicové nevedia doktori presúvať na to správne miesto...držkaj sa, ináč to by bol oný huncút, toto len tak nevymyslíš... a čo budú ďalej robiť? JOJ moja, je mi to ľúto...