icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

krajcovicka
4. aug 2017

@alilka och, škoda, že mimomaternicové nevedia doktori presúvať na to správne miesto...držkaj sa, ináč to by bol oný huncút, toto len tak nevymyslíš... a čo budú ďalej robiť? JOJ moja, je mi to ľúto...

alilka
autor
4. aug 2017

Neviem čo budú robiť..nik sa poriadne nevyjadril sú opatrní..už padali aj ako a že možno keďže som ešte nerodila,ale že skôr nie a hlavne že môžem mať ohrozenu maternicu..že to mám v rudimentarnom rohu maternice či čo..videla som ho 😞😞

extempore
4. aug 2017

@alilka ale to ešte nemusí byť úplne márne, či? Lebo ak tomu správne chápem, vajíčko sa uhniezdilo niekde na pomedzi maternice a vajcovodu... Aký je ďalší postup?

alilka
autor
4. aug 2017

@extempore aj ja to tak chápem .ďalší postup je zatiaľ sledovanie HCG a usg asi až v pondelok

extempore
4. aug 2017

@alilka ale ten tvoj špuntík nás naťahuje ako gumu na trenkách. Bojujteeeee 😀

alilka
autor
4. aug 2017

@extempore a nielen naťahuje ..čo si moju maternici zmýlil s ihriskom a robil štafetu na druhú stranu??čo mu šiši na hlávku?😳😳

krajcovicka
4. aug 2017

@alilka Ty si celá neuveriteľnaaaaa, bojujte a srdiečko bije?

ikonica
4. aug 2017

@alilka ach moja...

sticker
misdan
4. aug 2017

@alilka ach..takze sice nie mimomaternicove, ale je na blbom mieste, v tom rohu. Podla mna, nadej este je, ale zase je to asi dost dost netypicka lokalizacia pre uhniezdenie..drzim.moc palce

extempore
4. aug 2017

@alilka nehovor tak o svojom dieťatku, hej? Ideš na férovku? 😀😀😀😀😀

alilka
autor
4. aug 2017

@krajcovicka to je ešte skoro na srdiečko..som v 5tt cca..no mi hovor celá divná som..😩😩
@misdan ďakujem..uvidíme čo bude..
@extempore 😁😁😁 šak aj moje dieťatko má v paží že mi šoky robí tak teda 😁😁

alilka
autor
4. aug 2017

Takže HCG cko je 2865

extempore
4. aug 2017

@alilka ale to je ok, nie? Teraz si v špitáli?

alilka
autor
4. aug 2017

@extempore áno som..

bea0802
4. aug 2017

@alilka HCG je suprove tehotenstvo je vitalne ale co vravia lekari je mozne takto donosit babo ? Silno ti drzim palce velmi si zelam nech mas to miminko vytuzene 🙏

alilka
autor
4. aug 2017

@bea0802 len s mojou som hovorila a ta vravela že veľmi nie..ale ze je vidieť že je to zdravé tehotenstvo len na zlom mieste .

extempore
4. aug 2017

@alilka ja by som bojovala zubami nechtami, keby som aj mala celé tehotenstvo ležať s nohami hore 🙂 držím palčeky

alilka
autor
4. aug 2017

@extempore myslíš že práve ja som ťa čo malo bojuje?😊 Pre svoje dieťa by som urobila všetko asi ako každá z nás ale keď to raz nejde,tak to žiaľ nejde. No ale uvidíme čo bude.

bea0802
4. aug 2017

@alilka budem drzat palce ale chapem i tvoju dr ...dufam ze sa stane zazrak a bude sa mu tam darit a rast mozno by rastom vhuplo i do zvysku maternice ach jaj je to tazke ale treba verit ..drz sa

extempore
4. aug 2017

@alilka tak som to nemyslela, viem, že robíš všetko čo sa dá. Aj tak to super zvládaš, ja by som už bola v špitáli dávno... Ale na psychiatrii ☹

bea0802
5. aug 2017

@alilka ahoj ako sa dnes mas ? nieco nove ? asi az v pondelok ze ..ja len ci si ok 🙂

alilka
autor
5. aug 2017

@bea0802 ahoj..mám sa fajn .som strašne unavená..mám prísny zákaz chodiť a úplný kludovy režim..ale inak nič 😊😊 ďakujem že na mňa myslis..a ty ako?

krajcovicka
5. aug 2017

@alilka tak len pekne oddychuj, joj tak Ti držím palce

bea0802
5. aug 2017

@alilka unava je dobry priznak coskoro cakaj i nevolnosti 😀 tak len lez a oddychuj verim ze bude dobre ...ja postarom lezim tiez uz vyse 6 tyzdnov ale nevadi po veceroch ma napina obcas grcnem ale to su malickosti ...teraz par dni co nespinim ale este sa netesim uz tak raz bolo ale snad teraz uz nezacnem opat 🙂 v stredu ma caka ten dolezity screening tak mam i dost strach ale radsej myslim len a len pozitivne 🙏

alilka
autor
5. aug 2017

@bea0802 tak treba pozitívne..vidíš že drobec sa drzim zubami nechtami..všetko bude určite dobre 😉

extempore
5. aug 2017

@alilka aj ja ti držím palčeky 🙂

alilka
autor
5. aug 2017

Ach baby až teraz som sa dozvedela poriadne vo kde to ten rudimentarny roh maternice...to je akoby druhá zakrpatena maternica a tam sa plodik vyvíja..že je veľká šanca že dokonca prešlo oplodnené vajíčko cez brušnú dutinu tam na tu pravú stranu..vraj je to 50 na 50..ale môže tam byť ohrozená aj maternica 😟😟

krajcovicka
5. aug 2017

@alilka och je to ťažká situácia... človek nevie, čo má robiť 50 na 50 a čo Ti odporúčajú doktori?

alilka
autor
5. aug 2017

@krajcovicka určite čakať .ako že je 50 na 50 vymosenie bábätká..zajtra berú HCG tak sa znova uvidí a bude robiť aj dr čo mi robil usg tak sa budem Aj jeho pýtať čo a ako..

bea0802
5. aug 2017

@alilka silno ti drzim palce nech to malicke donosis je mi jasne ze to nebude jednoduche tehotenstvo no verim ze to zvladnete ty si silna zena a to malinke prislo bojovat a vyhra to 🙏