icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

ikonica
7. aug 2017

@ejuska2586 ale mozno uz bola aj skor, len neviem teploty... To nic.. Radsej poistime ;)

ejuska2586
7. aug 2017

@ikonica Podla teploty mi pride, ze bola vcera, max. predvcerom. Ale zas sexom nic nepokazite... Min. si uzijete jeden druheho...

krajcovicka
7. aug 2017

@alilka Ali, ako sa cítiš? Už sa rozhodli, čo s vsmi urobia? Keď už to musí byť, nech už je to čím skôr, nech sa Ti otvorí nová šanc a potom to budú rovno dvojičky 😊. A vráti sa, čo bolo stratené❤️❤️❤️❤️❤️❤️

alilka
autor
7. aug 2017

@krajcovicka cítim sa veľmi zle-psychicky..už som v inej nemocnice , najneskôr zajtra ma budú operovať..musia plod odobrať je na tej hrane .musia rezať z maternice..v najhoršom prípade o ňu môžem aj prísť..nesiem to hrozné .neustále plač vzlyky výčitky..sebaľútost..všetko dokopy..kopec myšlienok..ale cítim že toto je už moje dno..je toho už na mňa tak veľa..

bea0802
7. aug 2017

@alilka ach normalne mam slzy v ociach vela vela sil ...a neboj neprides o maternicu jednoducho nie ! velmi ma to mrzi tak velmi 😢 drz sa

krajcovicka
7. aug 2017

@alilka drž sa!

emasss111
7. aug 2017

@alilka prečítala som si tvoj príbeh.....a veľmi veľmi ti držím palce....aby maternicu zachránili a aby sa ti konečne podarilo otehotnieť a bábätko donosiť....tiež patrím k snažilkám ...pred dvoma týždňami som o svoju fazuľku prišla - MA ....ale to, čím si si musela prejsť ty....ako fakt ti neskutočne držím palce !!!

ikonica
7. aug 2017

@alilka tak ako som sa velmi s tebou tesila ked si nasla //, tak teraz ani neviem co napisat, lebo vsetky slova utechy by boli slabe... Tak len drzim silno palce, myslim na teba a posielam silu nech to nejako, vladnes.... A skus potom vyhladat odbornu pomoc, toto je na jedneho cloveka uz privela... No ja stale verim, ze uz coskoro budes odmenena za to utrpenie, ktorym si na tejto ceste musela prejst...

alilka
autor
7. aug 2017

@ikonica ďakujem..ani na odbornu pomoc už mám aj lístok..už som.to chcela riešiť no nestihla som..teraz momentálne sa cítim ako vred prichádzajúcim kolabsom..fakt nevládzem..na takom dne som.este nebola..a ťažko sa mi z neho bude liezť von..no musím.sa pozviechať a nabrať silu..len kedy to bude ani sama neviem..

ikonica
7. aug 2017

@alilka ja verim, ze to zvladnes.. Si velmi silna... Daj si cas... Aj ked viem, ze tuzba po babatku je silna, daj si potom cas na zahojenie aspon tych fyzickych ran a potom sa znova pustite do snazenia... Drzim palce!

sophinka17
7. aug 2017

@alilka asi neexistuju slova utechy, ktorymi by som ta mohla podporit...jedine Co mozem povedat je, ze sa za vas modlim a zelam Vela Vela Vela sil !! je mi to velmi luto 🙏 ❤

katusikkk
7. aug 2017

@alilka
Vela sil Ti prajem .Posielam vsetku energiu a lasku sveta🙏

alash
7. aug 2017

@alilka Je mi moc líto jak to dopadlo. Doufám, že to s mužem zvládnete společně co nejdřív a budete se moc brzy soustředit úplně na jiné věci. Přeji hodně štěstí a rychlou rekonvalescenci.

krajcovicka
8. aug 2017

@alilka ali, verím, že zákrok dopadol dobre, drž sa, prajem skoré uzdravenie, tela i duše.

alilka
autor
8. aug 2017

@krajcovicka ďakujem už som po .odstránil len to čo musel.ld také bolesti neprajsm nikomu...neznesitelne. 2hodiny na operovali normálne ma nakoniec musel rozrezať ..8 infuzii mo dali.alr už mi je lepšie..

adulka1989
8. aug 2017

@alilka chvala bohu ze si v poriadku prajem vela vela veeela zdravicka vsetko bude ok si silna zena

bea0802
8. aug 2017

@alilka ach boze este i brucho ti museli rezat moja zlata kolko si toho musis vytrpiet velmi ma to mrzi.....prajem ti skore zotavenie a vela vela sil nech si coskoro opat stastna a pozitivne naladena 🙏 uz je po vsetkom uz bude len lepsie kazdy den ...teraz to urcite tak necitis ale pride to ❤

alilka
autor
8. aug 2017

@bea0802 vieš čo uz to je za mnou anerem to celkom pozitívne..maternica ostala,bolesť pominie a ideme ďalej ..mám silnú podporu rodiny a polovičky a to je ozaj dôležity fakt. 😁 Boh pri mne dnes opäť stal a ja ho zato bezhranične naďalej milujem 🙏

ikonica
8. aug 2017

@alilka ach az mi do placu z toho.... ty si taka uzasna a silna... posielam energiu na rychlne zotavenie, zahojenie....

sticker
bea0802
8. aug 2017

@alilka no vidis tak sa mi to paci ❤ presne tak spolu s rodinou a partnerom to zvladnes vsetko...a ked sa zotavis a naberies silu tak sup bojovat dalej 🙏 ty budes mamina jednoducho ina moznost nieje zasluzis si to a to malinke vie ako ho budes milovat a uz teraz sa k vam tesi 😘

ikonica
8. aug 2017

@bea0802 presne tak! inac to nevidim!

updatevani
8. aug 2017

@alilka si uzasne silna osoba, zato ta obdivujem velmi 🙂 mas moju podporu a prajem ti uz len to najlepsie v zivote a hlavne vela zdravych deticiek ❤ , Bohu dakuj pre nieco sa to deje no myslim si, ze ma pre teba pripravenych este vela uzasnych prekvapeni zato, ze to nevzdavas 🙏 prajem ti co najrychlejsie zotavenie

krajcovicka
8. aug 2017

@alilka chvála Pánu Bohu! Som rada, že nemuseli brať z maternice, mohli tam rovno tú dierku po vajcovode i zašiť, nech sa to neopakuje... držím Ti päste, obdivujem Ťa!

alilka
autor
8. aug 2017

@krajcovicka dakujem..ale z maternice brali..presne ti časť aj s tou dierkou..to už museli ísť preč lebo väčok tam rástol..včera na usg mak 10.4mm..

krajcovicka
8. aug 2017

@alilka aspoň to zašili, alebo aký je postup???

alilka
autor
8. aug 2017

@krajcovicka an odrezali čo potrebovali a zošili.m

ikonica
9. aug 2017

@krajcovicka ahoj nemohla by si sem prosim hodit tvoj vitazny graf? Dakujem

ejuska2586
9. aug 2017

@alilka Ahoj. Aspon ze ti maternicu ako tak zachranili. Prajem skore uzdravenie.

alilka
autor
9. aug 2017

@ejuska2586 ďakujem..dúfam že bude skóre .teraz to tak necítim 😁 achh tak má všetko bolii..au auuuuu hruza des..chcem to už mať za sebou a znova sa tešiť zo života a maličkosti..

cleona
9. aug 2017

@alilka Sice sem velmi neprispievam ale sledujem tvoj pribeh. Si neuveritelne silna zena a mas stastie ze mas skvelu podporu zo strany muza a rodiny. To je to najdolezitejsie. A neboj, verim ze po vsetkych tychto utrapach sa este budete tesit z min. jedneho krasneho a zdraveho babatka. Drzim vam strasne palce.