Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@ikonica Podla teploty mi pride, ze bola vcera, max. predvcerom. Ale zas sexom nic nepokazite... Min. si uzijete jeden druheho...
@alilka Ali, ako sa cítiš? Už sa rozhodli, čo s vsmi urobia? Keď už to musí byť, nech už je to čím skôr, nech sa Ti otvorí nová šanc a potom to budú rovno dvojičky 😊. A vráti sa, čo bolo stratené❤️❤️❤️❤️❤️❤️
@krajcovicka cítim sa veľmi zle-psychicky..už som v inej nemocnice , najneskôr zajtra ma budú operovať..musia plod odobrať je na tej hrane .musia rezať z maternice..v najhoršom prípade o ňu môžem aj prísť..nesiem to hrozné .neustále plač vzlyky výčitky..sebaľútost..všetko dokopy..kopec myšlienok..ale cítim že toto je už moje dno..je toho už na mňa tak veľa..
@alilka drž sa!
@alilka prečítala som si tvoj príbeh.....a veľmi veľmi ti držím palce....aby maternicu zachránili a aby sa ti konečne podarilo otehotnieť a bábätko donosiť....tiež patrím k snažilkám ...pred dvoma týždňami som o svoju fazuľku prišla - MA ....ale to, čím si si musela prejsť ty....ako fakt ti neskutočne držím palce !!!
@alilka tak ako som sa velmi s tebou tesila ked si nasla //, tak teraz ani neviem co napisat, lebo vsetky slova utechy by boli slabe... Tak len drzim silno palce, myslim na teba a posielam silu nech to nejako, vladnes.... A skus potom vyhladat odbornu pomoc, toto je na jedneho cloveka uz privela... No ja stale verim, ze uz coskoro budes odmenena za to utrpenie, ktorym si na tejto ceste musela prejst...
@ikonica ďakujem..ani na odbornu pomoc už mám aj lístok..už som.to chcela riešiť no nestihla som..teraz momentálne sa cítim ako vred prichádzajúcim kolabsom..fakt nevládzem..na takom dne som.este nebola..a ťažko sa mi z neho bude liezť von..no musím.sa pozviechať a nabrať silu..len kedy to bude ani sama neviem..
@alilka asi neexistuju slova utechy, ktorymi by som ta mohla podporit...jedine Co mozem povedat je, ze sa za vas modlim a zelam Vela Vela Vela sil !! je mi to velmi luto 🙏 ❤
@alilka ali, verím, že zákrok dopadol dobre, drž sa, prajem skoré uzdravenie, tela i duše.
@krajcovicka ďakujem už som po .odstránil len to čo musel.ld také bolesti neprajsm nikomu...neznesitelne. 2hodiny na operovali normálne ma nakoniec musel rozrezať ..8 infuzii mo dali.alr už mi je lepšie..
@alilka chvala bohu ze si v poriadku prajem vela vela veeela zdravicka vsetko bude ok si silna zena
@alilka ach boze este i brucho ti museli rezat moja zlata kolko si toho musis vytrpiet velmi ma to mrzi.....prajem ti skore zotavenie a vela vela sil nech si coskoro opat stastna a pozitivne naladena 🙏 uz je po vsetkom uz bude len lepsie kazdy den ...teraz to urcite tak necitis ale pride to ❤
@alilka si uzasne silna osoba, zato ta obdivujem velmi 🙂 mas moju podporu a prajem ti uz len to najlepsie v zivote a hlavne vela zdravych deticiek ❤ , Bohu dakuj pre nieco sa to deje no myslim si, ze ma pre teba pripravenych este vela uzasnych prekvapeni zato, ze to nevzdavas 🙏 prajem ti co najrychlejsie zotavenie
@alilka chvála Pánu Bohu! Som rada, že nemuseli brať z maternice, mohli tam rovno tú dierku po vajcovode i zašiť, nech sa to neopakuje... držím Ti päste, obdivujem Ťa!
@krajcovicka dakujem..ale z maternice brali..presne ti časť aj s tou dierkou..to už museli ísť preč lebo väčok tam rástol..včera na usg mak 10.4mm..
@alilka aspoň to zašili, alebo aký je postup???
@krajcovicka an odrezali čo potrebovali a zošili.m
@krajcovicka ahoj nemohla by si sem prosim hodit tvoj vitazny graf? Dakujem
@alilka Ahoj. Aspon ze ti maternicu ako tak zachranili. Prajem skore uzdravenie.
@ejuska2586 ďakujem..dúfam že bude skóre .teraz to tak necítim 😁 achh tak má všetko bolii..au auuuuu hruza des..chcem to už mať za sebou a znova sa tešiť zo života a maličkosti..
@alilka Sice sem velmi neprispievam ale sledujem tvoj pribeh. Si neuveritelne silna zena a mas stastie ze mas skvelu podporu zo strany muza a rodiny. To je to najdolezitejsie. A neboj, verim ze po vsetkych tychto utrapach sa este budete tesit z min. jedneho krasneho a zdraveho babatka. Drzim vam strasne palce.

@ejuska2586 ale mozno uz bola aj skor, len neviem teploty... To nic.. Radsej poistime ;)