Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@krajcovicka vies co....bud 16 alebo 11 po oplodneni pocas tyzdna sme boli spolu tak neviem
Pre boha !!!!! Viac neviem co k tomu povedat. Idem grcat. 😷😵
@alilka
@ikonica inak uplne ty vystihujes vsetko 🙂 ja som prvykrat v july tu nasla takeho temy tak som ako zbesila stale citala hladala dalsie...najhorsie je to ze som este doma 2mesiace volno mam...no akoze neuveris sice som ja netestovala ani nic len tu kyselinu berem na odporucanie gyn po MA...no este nikdy som sa tak nesledovala ako tento mesiac a prvykrat v zivote som videla u seba aj ruzovkasty vytok a testu tehu som robila uz 4 dni pred ms...normalne som sa stala.trochu zavisla ci ako to nazvat...no od ms tu zajdem precitam obcas prispejem..hlavne alika ma zaujima ako jej je 🙂 a ako to zvlada...no ale uz robim vsetko mozne aby som neriesila moje telo...stavame dom tak pobehujem okolo neho bola som zelezo viazat a podobne aktivity lebo mne by isto preplo 🙈 🙊
ivanuskoAUTORivanuskoAUTORAhojte baby chcem sa opytat......o 2dni mam dostat ms,,,ale necitim sa,,ze ma prist...na prsiach som si objavila modre zilky ktore smeruju az ku hrudi.....mama som aj zavrat.....a bolest vajecnikov plus v podbrusku....som stale unavena😞😞😞😞 nechcem.robit este test,,,aby som zas nebola sklamana,,,kym nebude meskat ms az potom urobim.....len sa chcem oputat mozu byt toto priznaky tehu????? Dakujem
@updatevani ja som mala jeden mesiac taky, ze som vydrbala mozno aj 30testov.. ovu + tehu... niektore dni som si robila aj dva testy.. a riadne mi drbalo... preto uz si nikdy nekupim take mnozstva testov.... osprevedlni ma mozno len moj strach, ktory ma k tomu motivoval... mam problemy s krvou a strasne sa bojim aby sa nezopakoval potrat... aby som stihla vcas nasadit injekcie... ale uz som sa uklidnila... hematolozka mi predpisala 10 injekcii pre pripad, ze by som si nasla //... urobila som tento cuklus asi 5ovutestov a tehu zatial ziadny.. pred dvoma mesiacmi o takomto case (8dpo) som uz mala za sebou min 3 tehutesty... od 5 dc ako chora.. aj ked som vedela, ze aj kebysa zadarilo, tak najskor mi to ukaze na 9,10 dpo... proste strach prebil rozum...
@ikonica nemusíš mať strach..hoc by si tehu zistila 20dpo aj 30 dpo aj viac nič sa nestane..ja som sa o tom teraz bavila s hematologickou a tá mi vysvetlila že v takom skorom štádiu kvôli krvi nemôžeš potratit..krvný obeh matky v tomto čase ešte nieje prepojené a plodom..čiže môžeš buď uuuplne v kľude..a keď si nájdeš na teste 2// začneš pichať..😁
@ikonica presne tak
@alilka ma pravdu ja sice toto tehu picham od 5tt ale kvoli hematomu som + tiez po potrate no predtym mi dr nasadila liecbu vzdy az okolo 7 tyzdna ze pokial niesu tazkosti skor netreba krv este nieje prepojena takze sa neboj nemusis sa vopred stresovat i ked uplne chapem ako sa citis
@alilka na teba myslim, prajem co najskorsie zotavenie a uspesne nicim nerusene tehu 🙂 aby si si to najviac uzila 🙂 ❤
@ikonica no ja som si to za mesiac uvedomila ze mi riadne sibalo z toho a asi keby ze robim aj ovu testy tak prezivam to iste co ty... inak mozno uz som to pisala...ale ja az tu som sa naucila co je dc, dpo, bazalna teplota a pochopila som ovu testom, tiez to ze ked sa uhniezduje plod moze byt nejaky vytok bolesti... no je to mozno smiesne ze som zena a nemala som o tom ani sajnu... ale vazne ja som to netusila... prve dni som len googlila co ktory vyraz znamena :D 😨 🙊
@updatevani tiez som to az tu zistila :D ja som si predtym myslela, ze splodit dieta bude hracka.. a narazila som na stenu 🙂
@montblanc Ver tomu,že existuje....keď sa dejú zlé veci,len nadavate,prečo to Boh dopustil..ale.ked je dobre ani si na Boha nespomeniete...len zlo mu dávate za vinu..treba byť pokorní a ďakovať mu za všetko čo máme....prosiť a modliť sa...a on sa ukáže keď to bude človek najmenej očakávať ..
ahojte baby, nemate na predaj duphaston 20tebletiek to jedno balenie, lebo mne v lekarni dali len jedno 20tabletkove na mesiac a doktor ze mam prist na kontrolu po 2 mesiacoch ked douzivam a uz nemam nic a zrovna ma doktor dovolenku, no na zblaznenie..
@montblanc a veru existuje a všetko, čo da deje má skrytý význam, my tomu síce momentálne nechápeme, ale nič sa nedeje len tak pre nič za nič...
@montblanc Boh existuje..a všetko zlé čo sa v živote čo na svete deje si robíme my ľudia sami..nevravím,žeby som si bola vedomá toho prečo to je všetko tak ako je,nikomu som neublížila a Boh nieje o tom že on na "spôsobuje" zlo,on nám pomáha niesť ten kríž,keď to zle a ťažké v živote prežívame .ja v neho verím a verím v silu modlitba..ťa naozaj silu má a nieraz som to uvitila na "vlastnej koži" .ale jasné vnucovať niekomu nazor sa jednoznačne neoplatí..každý si môže myslieť a ísť si za svojim..ja nikoho neodsudzujem za to ,akceptujem 😉
@krajcovicka ale toho prenič zanič už bolo aj dosť :( konečne by sme sa mohli niekam pohnuť a šťastíčko by sa mohlo usmiať aj na nas :(
Prosí Vás ten Duphaston sa naco a kedy používa ?

@sonya6 my sme zacali min roku v marci a podarilo sa v decembri, ale v 12 tt som o babo prisla... vo februari... a od marca sa snazime znovu.. testovat som zacala asi po tom polroku co sa nam nedarilo... uz to presne neviem... ale u nas zavazila hlavne moja velmi stresujuca praca a manzelova turnusoidna praca... cize nie kazdy mesiac sme mali moznost byt spolu v tom spravnom case... teraz je uz doma, necestuje tolko... aa tiez mame uz aj trosku vyssi vek.. ja mam uz 35...