Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
aaa uz mi v tom grafe nabehli aj dalsie dni... asi preto ze som doplnila udaje za predch. mesiace.. a dole mi pise, ze kedy si mam urobit test.. muslela som si, ze su to dni do ms.,..
@alilka presne ako píšeš..iba človek,ktorý to zažil pochopí čo všetko Boh pre neho urobil a robí...ale.ako sa vraví "Blahoslavení tí,ktorí nevideli ale uverili,ich je nebeské kráľovstvo" tušim tak sa to píše...Boh je spravodlivý,tiež som si prešla peklom ..ale to utrpenie ktoré som znášala mi vrátil nekonečne...a to tým,čo Vám všetkým tu prajem.najviac na svete...tým malým.zázrakom a darom z nebies....Dieťatkom..čakame teraz druhé...ale.tie riziká a komplikacie co mozu nastat su velke...ale stojí to za každu jednu slzu,modlitbu,prosbu k Panu Bohu...vyslyšal..a my sme tu obydve..a ak Pan Boh da tak aj druhe bude...preto si netreba zufat ale.ked strach zufalstvo psychika sú silnými súpermi..Si velmi statočna...a ja verim a som presvedcema o.tom ze to tvoje vymodlene šťastie už nedá na seba dlho čakať....moc moc držim.palce😘😘😇
@linsss duphaston sa pouziva bud este pred otehu... predovsetkym ak zena nema dostatok progesteronu... progesteron je potrebny na udrzanie tehu laicky povedane... alebo ho lekar naordinuje, ked zena zacne v tehu spinit, na udrzanie tehu... mam pocit, ze ho davaju lekari ako lentilky... aj ja som ho brala hned od zaciatku tehu a aj tak nepomohol... prave naopak,mam pocit, ze mi mohol pomoct k strate baba... ale to su len moje domnienky... x zien ho bralo a pomohol im... mne sa skor nezda, ze ho ordinuju len tak mirnix dirnix a nevedia pri tom, ci zena nema komtraindikacie... ano lekar sa opyta na anamnezu aj rodinnu... ale co ak neviem, ze mam nieco z tych kontraindikacii, lebo ma na to nikto nevysetril.. lebo sa mi nestalo nic co mohlo napovedat, ze mam nejaku taku dg.... mozno by trebalo urobit pred jeho predpisanim nejake kvalitnejsie krvne testy... ale o tom mozeme len snivat 🙂 nenechajte sa zastrasit mojimi domnienkami... lekari snad vedia,co robia...
@ikonica ako ta tu tak citam zistujem, ze ty mas skvele nazory uplne sa s nimi stotoznujem ;)
@updatevani tak dacim som si presla... ja ked som mala zobrat prvu tabletu duphastonu tak som vahala.. citala som aj pre aj proti....dal mi ju preventivne, nemala som ziadne tazkosti.. prisla som v den meskajucej mrchy pred vianocami lebo som sa bala, ze sa tam pocas sviatkov inokedy nedostanem..na sono este nebolo nic vidiet...povedal, ze keby to nehladal, nic nevidi, ale nieco sa tam ide diat... a dal mi duphaston.. a ja som ho brala, sak lekar vie.... a hned prvy den ma sialene bolela hlava... ale na dalsi to uz bolo ok, ak si vravim pokracujem.... citam pribalovy letak, nic z kontraindikacii nemam, resp o nich neviem.. potom co som prisla o dieta, mi prisli na hemato na to, ze mam trombofiliu... na jednej strane mam skoln k zvysenej krvacavosti ale tiez k zvysenej zrazanlivosti.. no mutant :D tak som sa pytala, ci mohol duphaston napomoct k zhustnutiu krvi a tym padom viest k potratu, kedze sa vytvorili tromby, ktore upchali minicievky veduce k plodu a ten sa prestal vyvijat...tak povedala, ze viete, su to hormony a tie mozu takto zahustovat krv a tu jej dotuklo kam tym smerujem a zhacila sa, ze ona nie je lekar ktory to predpisuje a teda to nemoze potvrdit... cize v podstate je to mozne,ze mi k tomu dopomohol... AALE... tehotenstvo ako take je stav pocas ktoreho dochadza k zvyseniu ovbjemu krvi a aj k jej zahustovaniu bez ohladu na to, ci clovek ma taketo vrodene ci ziskane krvne problemy... cize nebudem tu tvdrit, ze za to mohol duphaston, lebo je to blbost... mnohym zenam, ktore mali nedostatok progesteronu zachranil babatka... uzavriem to tak, ze moje babo mi vzala moja netusena trombofilia, alebo ako mi hovorili vsetci lekari, bola to len nahoda, to sa stava a bla bla...😉 dnes mam asi nejaky rozpisovaci den... sorry ;)
@nitusiak gratulujem a prajem pekné tehu 🤰🏼
@krajcovicka ďakujem krásne 🙂
taaak som nachcipana ako stary somar... kychla som si asi 20x za pol hodiny, smrkam... to asi nie je dobre znamenie, ci? podpazusna teplotka 37,3
@golfinka8690 boh je spravodlivy?😁 a co alilka urobila ked jej nadelil 7 potratov a tolku bolest? Strasne dobry musi byt ten boh. Urcite by som v neho verila.... a kde je boh ked na svete umieraju miliony deti od hladu, na choroby, ked male deti maju nevyliecitelne choroby a umieraju a potom ich rodicia umieraju od zialu. Kde je vtedy boh? Urcite napises ze to je jeho vola. Ako moze niekto chciet a pridelovat taketo osudy. Boha nikto nikdy nevidel, neni ani jeden dokaz o jeho existencii. A sfanatizovani ludia vzhliadaju k nemu. Najsmutnejsie je, ze tych ktorych velebite, knazi a vysoko postaveny veriaci znasilnuju s zneuzivaju deti. A to nie len par, je ich tisice. Su to obycajni uchylaci a tvaria sa a kazu ako maju ludia zit. Len dalej verte. Vsetkym strasne pomaha ten boh, je to tu velmi vidiet. Toto je moj nazor. Pekny den vsetkym a hlavne sa neurazajte.
@montblanc ja nevelebím cirkev, ale živého Hospodina a nečudujem, že sa vo svete dejú takéto veci, lebo Boh je milosrdný, ale aj silný a žiarlivý, celá spoločnosť je obrátená na ruby, klaniame sa mamone a aj tí čo veria sa modlia zle, lebo sa modlia k Márii, k svätým bozkávajú dochy a klaňajú sa obrazom...to je modloslužba, ktorá nás odvracia od toho podstatného Živého Boha! V Biblii je plno dôkazov, že existuje a je tam veľa dôležitých informácii, ktoré keby dodržiavame, žijeme si tu ako v raji. Naša spoločnosť nás od malička odlučuje od Boha! Prečo všetci slávia a oddychujú v nedeľu, keď Boh posvetil sobotu, lebo je to deň jeho svätého odpočinku a my svetosť tohoto dňa narušujeme! Ja sa nečudujem, že sa toto deje vo svete, len sa modlim za ľudí, ktorí nepoznajú pravdu, aby sa nad nimi zľutoval. No naša nevedomosť nás neospravedlňuje! To že v niečo neveríš, neznamená, že to neexistuje!
Toto sú pôvodné prikázania, pôvodný preklad z hebrejčiny, neupravený cirkevníkmi a vulgátou! Toto nám zamlčali... dlho som to predýchavala, lebo od malička ma učili niečo iné, dokonca som dirigentka kostolného zboru- katolíckeho....ale teraz viem, ako sa mám modliť a v čo màm naozaj veriť a čím sa mám riadiť...prepáčte, že vás tým zaťažujem, ale musela som HO tu obhájiť!
Ja tiez verim v boha a vzdy aj budem a ine nazory ma nezaujimaju 😉 A milujem macky! A zboznujem ked niekto povie ze macky su falosne 😂Ale nie nie jediny tvor na zemi ktory je falosny je clovek!! My si robime vsetko zlo na svete a do toho netreba tahat ani boha ani zvierata ani nikoho ineho!!! Hawk 😂😂😘
@krajcovicka dovolim ti trosku oponovat co sa tyka Marii, vo sv. pisme sa dost pise aj o nej a spomina ju aj Jezis neoslovovala by som ju ako mamonu 🙂 ...to je moj nazor a k ostatnemu mas pravdu ...plne s tebou suhlasim...no podla mna zbytocne sa tu rozculujes nad ludmi ktori ta budu len drazdit nechaj ich zit svoj zivot... o nic ine tu neslo len vyvolat burlivu diskusiju lebo nejaki ludia nevedia akcepotovat inych...a este cirkev ako sa neda velebit cirkev vela ludi sa tu ohradza cirkvou utoci sa nanu ale ved cirkev nie je osoba..ved to je zoskupenie ludi cirkev je kazdy znas ...kazdy veriaci..takze pokial niekto povie ze on v cirkev neveri len v Boha tak nech skusi si to nastudovat ..mne to bolo celkom fajn vysvetlene 🙂 (tym sa nenavazam do teba ale do ludi ktori, kvakavaju o tom, ze neveria v cirkev a podobne hluposti...) ... a este nakoniec aj ten najmenej veriaci clovek veri nemusi v Boha ale veri v zajtrajsok, potom napriklad nejakym auram, :D , reinkarnacii a podobnym blbostiam lebo kazdy v nieco veri ... za dalsie spolocnost je cela zvratena, uznavaju sa tu obojpohlavni ludia, zacina byt normalne povazovat za rodinu dvoch chlapov a dve zeny, zvierata sa povysuju nad ludi 🙂 je lepsie si zaobstarat psa, macku, korytnacku, vtacika, mys, hada, trantuluju... ako vychovavat dieta ... a to uz aj kebyze ten BOH ako sa tu vyssie pise, ze vraj "neexistuje" tak ta priproda, ktora existuje sa zacne burit... dufam, ze som sa nikoho nejako osobne nedotkla a ospravedlnujem sa za rozpisanie..
@updatevani ja som sa nechcela rozčuľovať, ale mala som silnú potrebu obhájiť Boha, veď si to zaslúži😁
@waleri17 Presne si to vystihla. My si za vsetko zlo mozeme sami. Boh nas stvoril ako slobodne bytosti, za co mu musime byt vdacni, nie nadavat, ze je nespravodlivy.
@krajcovicka verim ti 🙂 👍
@updatevani ty si normalne vestica ked vies ze mi islo len o vyvolanie burlivej diskusie. Urcite nie si predstav. Ja sa nad tym pousmejem co tu pisete a tym to haslo pre mna. Ja som len zareagovala na jeden prispevok ze preco je boh nespravodlivy ci co to bolo. Ja som napisala ze lebbo neexistuje. Takze diskusiu burlivu ste tu vyvolali vy dievcata ☺ Tak to uzavrite a nepropagujte boha a veci stym spolocne. Verte si same pre seba a bude klud. Mier na koniku 😉

@alilka krásne si to napísala!