Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@montblanc ale veď nám nevadí, že niekto neverí, ale keď niekto neverí, nemá ho ani osočovať... ale v pohode, uzatvorme biblické okienko...
ako sa dnes máte? Ja mám už druhý týždeň problèm s odbúraním plynov( pekne povedané) strašné kŕče... zajtra idem k dr, dúfam, že všetko bude v poriadku.🤰🏼🌞♥️
Babyyyyyy už som domaaaa 💖💖💖 kaša unavená,bolava z cesty ale šťastnáaa..aaach môj sladký domov 💜💜 a televízor 😂😂😂
@alilka tak teda vitaj a rýchlo sa zotav 🤗
ja sa chcem zaciatkom septembra dozvediet stastnu novinu . Inak dievcata mate skusenosti ze pro ovulacii ste citili bolest brucha krize a citili ste sa uolne inak ako bezny den .
@alilka vitaaaaaj 👏 a teraz vela oddychu 😎
@ikonica ja už by som testovalaaa 😂, ale viem, povedala si si, že vydržíš✊🏻✊🏻✊🏻
@updatevani určite ..budem oddychovať regenerovať 😉 veď nech ma rozmaznáva polovička 😂😂 chcem ísť do kúpeľov potom..len ešte neviem kde .ale vraj Lúčky sú dobré tak uvidíme..zajtra ku svojej gynde musí mi kontrolovať HCG až kým nebude úplná nula. V stredu vonku stehy..ale základ že som už doma..11dni mi stačilo..dnes bol 12ty..najbližšie prosím už len k poschodie vyššie a rodiť 😁😁
@krajcovicka zajtra kupim test.. Najradsej by som az v stredu kupila... To uz musim, lebo idem vo stvrtok k zubarovi a asi bude nutna injekcia nech ho tam rovno nezaskrtim uz pri naznaku bolesti zuba pri oprave plomby... Tak musim vediet ci sa podarilo ci nie...
@krajcovicka aj tak mam pocit, ze to nevyslo kvoli tym blbym dvom dnom... Ale nic to... Poucim sa z toho a ideme dalej 😉
@alilka skvele skvele teraz by ta mal rozmaznavat starat sa vyvarat vypekat :D...hej pocula som o nich a aj v tatrach su nejake nie 🙄? nieco sa mi mari ze aj tam sa chodi, jedneho bratranca zena tam bola a tusim dalsia ma ist ... popozeras nieco a budes relaxovat 🌴 ....no na buduce isto iste budes uz na tom najkrasom oddeleni 😉
@ikonica tebe budem drzat prsty nech to vyjde 😎
@updatevani diky
@krajcovicka ty ako? bola si uz u doktora? nejak si nezvladam zapamatat, kto je v akom stadiu... ci uz bola u lekara, ci nie...
ahoj kočky. Už 1 rok sa snažíme a nič... ☹ kedy ste vyhľadali pomoc lekára? Ako je to so spermiogramom? Kde sa robí a hradí ho poistovna?
@ikonica idem v stredu, to budem 7 + 2 tt, azda bude všetko v poriadku...
@krajcovicka urcite bude... drzim silno paluchy ;)
@jaruskatt spermiogram robi urolog. My sme platili 30 eur. Do 2 hodin bol vysledok. Rok je uz aj dost. Zalezi kolko mas rokov a ci mas ochotneho gynekologa. Ale po roku by uz mal zistovat co je vo veci. Ked nie treba zmenit. Pytaj si ze chces hormonalny profil a folikumetriu. To su take zakladne vysetrenia. Potom dalsie su, hematologia, alergia na spermie a vajicka, priechodnost vajcovodov a tak dalej.
@ikonica ďakujeeem
Ahoj holky, tak dnes jsem byla na preventivni prohlidce po roce u doktorky. Během prohlídky jsem jí vzpomenula, že se s manželem snažíme o miminko od januara. Tak mi řekla, že počkáme do januára nebo februara 2018 a pokud nic, tak že začneme řešit. Ale ať si zatim koupim inofolic a beru 2x denne. Máte s nim některá zkušenost?
@krajcovicka Nechcela som sa zapajat..Ale...Kedze Biblia nie je ziadna fakticka, alebo vedecka kniha, nemozeme hovorit o ziadnych dokazoch, ze Boh existuje na zaklade nej. To, ze niekto veri v boha je jedna vec, ale o ziadnych dokazoch na zaklade biblie nemoze hovorit.

@ikonica
Uz vies nastavit graf?Ako dnes teplota?Inak ty si ako ja .Keby som mala mat sex kazdy den okrem jedneho,tak ho nebudem mat presne na den ovulky😲