Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@peppermint keďže verím, tak Biblia je pre mňa fakt! Len toľko... dobrú noc prajem všetkým 😊
@blackswan12 heh tiez mi kazdy mudry hovori, nemysli na to a ono to pride.... ale kto nezazil nepochopi... ale... nam sa zadarilo prvy krat vtedy, ked som myslela ze je to strateny cyklus, lebo mm nemal bytv spravnom case doma... ani som ten cyklus nic nebrala ani nepila caje, ani kys. listova nic... proste som necakala ze by sme to dali.. ale mm ma prekvapil, sli do prace o den neskor a tak este prisiel dom a bolo tutu mutu a asi prave vtedy sa to podarilo po 10 mes... bohuzial sa neda taky stav nasimulovat ani keby som velmi chcela... psychika sa neda odrbat :D este som si v ten den urobila ovutest ktory boltakmer pozitivny a hovorim si sakra tak fak to nedame tento cyklus :D a potom ma prekvapil mm za dverami a uz to islo :D
@ikonica veď to ze to neodrbkas 😂 toto náš 19ty cyklus a po neúspešnom ivf som vážne na tom tak že neverím že to prirodzene vyjde čiže ako žiadne testy žiadne merania nič ale proste keď tie plodné dni cítim tak čo už jasné že sa človek snaží.... Aj keď cielene nejako nič nesledujem
@ikonica kedy robis test ? drzim silno prsteky 🙏
No ked vydrzim, tak zajtra rano, ked nie, tak uz dnes vecer. Najradsej by som este pockala dlhsie, ale idem vo stvrtok k zubarovi a potrebujem vediet na com som...
@ikonica a kedy mas dostat ms ? isto si to uz tu pisala len nejako mi to uslo ..
@updatevani niekde medzi stvrtkom a sobotou... Cykly mam v priemere 26-28 dnove.. Ale stane sa ze je to len 23, 24, 25 ale aj 29 bolo...
@ikonica tak mas pravdu bolo by dobre pockat co najdlhsie...a neuvazovala si prelozit toho zubara trebars na pondelok ci sa to neda?
@updatevani neviem, vypadla mi plomba, vsimla som si to min. stvrtok uz... Neviem ci je dobre cakat... Pojdem aspon na konzultaciu co s tym ;)
@updatevani aj tak neviem ci ma bude chciet osetrit, ked som taka nachcipana...
@updatevani inac minule tehu mi ukazalo ducha na 24dc vecer... Tak ak som tehu, snad sa ukaze aj teraz.. To by som este pobzubarovi letela na gyndu na krv, sono este by bolo zbytocne a ked sa to potvrdi, tak sup sup na hematologiu....
@ikonica hmm tak to neviem ci je dobre cakat s tym zubom alebo ist cim skor... hej sono by este asi neukazalo, tak vyskusaj teda zajtra vecer? 🙂 teda ak vydrzis ... ako nie tak dnes vecer ...no ja by som uz chodila nervozna ako pes a stopovala hodinky :D ak by som nahodou mala test v dosahu ...inak ja aj jeden mam aneviem kam by som ho mohla zasit aby ma nepalili prsty pred ms :D 🙊 🙈
@updatevani prave preto si ho idem az dnes kupit, inac by bol uz davno ocurany :D tento mesiac som pokojnejsia, lebo mam doma fraxiparin a moja hematolozka uz nema dovcu...
@alilka ty si riadny nedockavec :D a ako si uzivas pobyt doma?
@ikonica no mne za zvysil jeden ks :D lebo som si samozrejme robila poblaznena z MK robila uz pred ms testy :D a samozrejme ms dosla nacas :D tak ten jeden co som nestihla pouzit ma tu bude pokusat! :D...inak ale nedockava som aj ja za teba 🙊
@alilka
@ikonica
@updatevani babenky poradte mi 😒 vcera som bola 10dpo mala som ket... Po obede som skusila test a bol negativny 😢 myslite, ze mam este nadej.. Aby bol pozitivny??
@updatevani no jasné že som mňa tak ste tu tiež vždy burcovali a potom som bežala rýchlo do lekárne kúpiť test 😂😂😂 doma je doma to sa nedá rovnať..som spokojná dá sa povedať až šťastná..milujem svoj život a všetko s ním späté..viem pred týždňom to vyzeralo inak 😉 som ozaj rada za všetko..dnes som bola u dr tak že čakať musime pol roka ako po cisárskom..že ona za 20rokov svojej práce sa s takým prípadom stretla iba raz. 😲 Zajtra ešte stehy a už to dúfam bude stále lepšie a lepšie..dnes som nechala 40€ v lekárni za vitamíny tá môžem byť spokojna 😂😂
@ikonica tak som teda zvedavá..držím ti palce 👏
@kubik12 no myslim ze sancu mas 🙂 nevesaj hlavu 🙂
@updatevani dakujem ti 😉 a mas stym nejaku skusenost? Lebo ja nejak som stym zmierena, ze uz nebudu dobre spravy 😠 neviem ani kedy mi ma dojst mrska 😨 tak ani neviem ci mi to uz meska alebo len ma dorazit???
@updatevani minuly mesiac som mala et ale odumrel plod(prestal sa vyvijat) tak som vysadila progesteron a 17.7 dosla mrcha... A hned ten cyklus som sla na 19dc na ket to bolo 4.8 vkladaly blastocystu 🙂 a cyklus mam 27-28dnovy
Dufam, ze je to zrozumitelne napisane 😀

@sharpey gratulujem a prosím ťa ako si na to nemyslela? Ja to nechápem stále 😀že ako sa to dá 😀 ja cítim mokro v nohavičkách a už viem že je okolo ovulácie a už je po nemysleni 😂 vážne by som uvítala nejakú radu