Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@ikonica ooo tak to som velmi zvedava na vysledok drziiim prsty ✊✊
ja nechceeeeeeeeeeem... nechcem uz nachadzat jednociarkove testyyyyyyy.... chcem kolajniceeeeeee
@ikonica idem do kostola kazdu chvilu tak sa ti pomodlim za // kolajnice 🙏 😇
@updatevani dakujem.... mne uz ani svatena voda nepomoze :D ale fakt diky... uz mo zacina prepinat... mam doma teeeeest :DDD
@kubik12 no nechcem ta plasit, ale kedze sa vklada uz embryo a tym padom nemusi absolvovat 4-5 dnovu cestu vajecnikmi tak uz by malo byt nieco vidiet. Kamoska po ET mala uz 6 den ducha. Pri tychto vkladoch je skor vidiet pozitivny test ako pri klasickom oplodneni. ale drzim palce ☺
@kubik12 ja by som ti rada poradila no skusenost s tym nemam mozno fakt vyckat do ms pripadne cca kedy by si mala mat vyratat a vtedy spravit test znovu 🙂 a testovala si rano ci kedy? Niektore baby testuju z ranneho ze im ukaze skor inym zas poobede/vecer ☺ budem ti drzat prsty aby to vyslo ✊
@updatevani to dakovanie patrilo tebe 😀
@kubik12 :D v pohode...tak pockaj teda do stvrtku vecera a tak vyskusaj testovat ak ti to neda kym budes mat vysledky z krvy 😉
@ikonica u teba som zvedava na vysledky velmi velmi 🙊
@kubik12 no ani nie. Ci vkladaju cerstve embryo alebo rozmrazene, proces je rovnaky. Pytala si sa na nazor, tak som ti odpovedala. Ta ista kamoska co mala ET mala aj KET a tak isto jej na 6 den uz ukazalo ducha. Lebo v den vkladu sa uz moze vajicko uhniezdit a zacat produkovat hcg. Takze pri umelom je vysledok vidno ovela skor.
@updatevani no akurat mm odisiel... test ocurany a cakam...ale asi nic tam nebude :D
@ikonica 🙄 no stale nic nie je stratene, cakam s tebou 🙏
@updatevani ved hej.. nevzrusujem sa... ked tak dalsi urobim vo stvrtok rano kym pojdem na zubne to uz by malo ukazat isto... ked ma neprekvapi mrchana dovtedy...
moje citlive ducharske oko nic nevidi 🙂 este pockam kym to poriadne uschne....
@ikonica tak este cakaj snad sa tam nieco objavi 😉 mozno blba otazka ja by som na nu nevedela odpovedat lebo bud by som si myslela, ze mam vsetky priznaky alebo by som nepocitovala ziaden...ale necitis sa nijako inak ? 🙂
@updatevani no co ja viem, ja,uz svojim pocitom ani neverim... lebo velkarat som sa citila "inac" a nic z toho nebolo... len mam moje podvedomie klamalo... momentalne ma bolia prsia ale inac ako bezne pred ms,,boli ma v podbrusku sem tam, som chora ale to je aj mm - nadcha, zapalene hrdlo, unava, bolest hlavy u mna nezvycajne, zuby sa mo ozyvaju, bradavky velke ale to mam pocit ze mi ostalo po predch tehu aj ked bolo kratke... no neviem... fakt uz nemozem ani svojim pocitom verit lebo ma x krat oklamali....
nic babule skusim to este vo stvrtok rano.. tento vam ani nefotim, lebo skutocne na nom nic nie je... a to som zvykla vidiet duchov skoro vsade... pozerala som pod vsetkymo druhmi svetla i pod vsetkymi uhlami 🤓😀
@ikonica aha si na tom podobne ako ja , ja tiez neviem sama zo seba vyjst skor stale je to inak ako si ja myslim 🙂... moj stav vie odhadnut moj manzel, napriklad on vie kedy dostanem ms, vedel ze som tehotna a ja som mu svato-svate tvrdila, ze urcite niesom lebo ja tu ms o par dni dostanem (nedostala som)... 🙈
@updatevani zlata 🙂 pockam.. Vydrzim

Test kupeny, o 4€ lahsia 😈😅